Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.
Benvingut al forum de Montgat.net !!

* Missatges recents

topic moderación
[Fòrum General]
Opositor
Juliol 12, 2019, 10:45:49 am
topic Dónde está el follapavas?
[Fòrum General]
Opositor
Juliol 12, 2019, 10:42:18 am
topic FESTA CARA AL MAR
[Noticias]
maria
Juliol 09, 2019, 11:25:46 pm
topic Montgat ja té la seva “isla Perejil”
[Noticias]
Admin
Juliol 09, 2019, 08:57:35 am
topic Julià compra Autocares Padrós por 2,5 millones
[Noticias]
maria
Juliol 08, 2019, 03:02:44 pm
Abril 06, 2019, 02:43:17 pm per Admin | Views: 1235 | Comments: 1

L'Assemblea de Som de Montgat (SDM!), va aprovar el dissabte 30 de Març, la llista electoral de veïns i veïnes de
Montgat que aposten per la revolució municipal...1- Raül Abad i Navarrete (Monsolís)
2- Marian Sotos i Gómez (Casc Antic)
3- Chus Alonso i Valverde (Les Mallorquines)
4- Carme Figuerola i Fossas (Residencial Montgat)
5- Javier Duarte i Vázquez (Turó del Sastre-Les Vilares)
6- Montse Latorre i Murcia (Les Mallorquines)
7- Jaume Villanueva i Santamaria (Residencial Camí d’Alella)
8- Lorena Farré i Gutiérrez (Pla de Montgat)
9- Javier Raduá Giménez (Les Mallorquines)
10- Eva Llamas i Hernández (Can Ciurana)
11- Ricardo Martínez i Babiloni (Can Ciurana-Bateries)
12- Rita Pérez i Román (Les Costes)
13- Roberto González i Prieto (Can
...
Abril 06, 2019, 10:35:50 am per Admin | Views: 1338 | Comments: 2

ICV es desmarca de Montgat en Comú i assegura que treballen per “la construcció d’unveritable espai d’esquerres ampli”.


Els verds ho van decidir així “pelveto explícit de Podemos a què ICV ocupés els llocs cap davanters de la candidatura i per l’oferiment posterior del segon lloc a la nostra portaveu i primera tinenta d’alcaldia, Montse Sanllehy”.A la darrera edició de Línia Nord es va assegurar, equivocadament,que ICV no espresentaria a les municipals, però des del partit han deixat clar que ho faran en un altre espai que “en cap cas serà encapçalat per Montse Sanllehy, posant de manifest que la motivació no és el lloc ni la cadira, sinó l’equip i el projecte”.La intenció d’ICV és seguir amb “la tasca de quatre anys de govern de canvi” i els pròxims dies anunciaran els detalls de la seva candidatura./Linea ...
Abril 06, 2019, 10:20:43 am per Admin | Views: 1140 | Comments: 0

El coordinador d’EUiA a Montgat, Daniel Fuentes Fuentes, serà el candidat de Montgat en Comú a l’alcaldia del poble.


Fuentes és veí del municipi des de 1999, sindicalista de CCOO i treballador de Seat.
La formació, que es presenta per primera vegada a les eleccions municipals de Montgat,ha presentat les directrius bàsiques del seu programa electoral.
Entre els principals eixos del seu projecte de ciutat hi ha la construcció de l’escola Nora,l’ampliació de places de llars d’infants públiques, reservar el 30% de les noves construccions a lloguer social,promoure la creació d’un
...
Abril 05, 2019, 09:34:52 am per Admin | Views: 1036 | Comments: 0

El Área Metropolitana de Barcelona (AMB) ha comenzado este miércoles los trabajos para acondicionar las playas de Sant Adrià de Besòs, Badalona y Montgat para la temporada de baño.


El Área Metropolitana de Barcelona (AMB) ha comenzado este miércoles los trabajos para acondicionar las playas de Sant Adrià de Besòs, Badalona y Montgat para la temporada de baño.

En un comunicado este jueves, el AMB ha detallado que este trabajo permite airear la arena y potencia la acción desinfectante, además de retirar restos de los temporales de invierno.

También se retirar residuos y se separan posibles elementos metálicos que haya en la arena, como tornillos, llaves, anzuelos y restos de hierro oxidado.
Abril 04, 2019, 06:08:06 pm per Admin | Views: 989 | Comments: 0


El Consell Comarcal del Maresme, amb la col·laboració dels consistoris de la comarca
entre els quals el de Montgat) ha creat l’Oficina Itinerant de Pobresa Energètica.

Durant aquest abril, s’instal·larà a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Montgat, pertal d’atendre les poblacions d’Alella, Tiana i Montgat. En concret, el dia d’atenció serà els dilluns, en l’horari de 9 a 14h. Per ser atès, caldrà cita prèvia donada pels serveis socialsde cada municipi. En aquest espai s’atendran persones vulnerables en l’àmbit de pobresa energètica per assessorar-les i informar-les sobre aquest tema. El personal de l’oficina també ajudarà a formalitzar tràmits relacionats amb el consum, els bons socials o els deutes de subminist...
Març 28, 2019, 06:24:40 pm per Admin | Views: 1370 | Comments: 1


Les formacions de govern destaquen la dificultat d’aquest mandat per la feina que hi havia pendent. L’oposició critica el govern per “inacció” i creu que s’hauran de revisar els comptes de l’Ajuntament.


Francesc García (JxCAT)
“Necessitarem conèixer l’estat econòmic de
l’Ajuntament: ordenaré una auditoria”

De l’1 al 10, com valora la gestió del govern municipal aquest mandat?
Crec que aquest govern ha fallat en hores de dedicació, projecte de poble i diàleg. Montgat s’ha aturat, literalment.

Si després del maig és alcalde, quina serà la
...
Març 23, 2019, 08:18:21 am per Admin | Views: 1267 | Comments: 0

El projecte Wavegarden, les voreres de la ronda Països Catalans i la construcció del passeig Marítim van ser els únics temes que van sorgir dilluns a la primera audiència pública que ha organitzat l’Ajuntament de Montgat, en la qual van participar prop d’una trentena de persones.

La primera pregunta feia referència al complex de surf de Montgat que mai no es va arribar a fer, Wavegarden. L’alcaldessa Rosa Funtané va explicar que l’Ajuntament va decidir no fer la modificació necessària del Pla General Metropolità per permetre la construcció del complex a principis de juliol de 2018 en una comissió informativa i per aquest motiu no es va portar al Ple.

El regidor Gabriel Salguero va informar, en canvi, que esperen poder començar a arreglar una
...
Març 19, 2019, 08:36:48 am per Admin | Views: 1082 | Comments: 0

El dilluns 25 de març a les 19 h s’inaugurarà l’exposició “MONTGAT 1933-1950: retrat d’una època.
 Recuperem la memòria a través de l’arxiu municipal”, a la Sala Pau Casals de la Biblioteca Tirant lo Blanc, una mostra carregada de documents curiosos i representatius de la vida en aquest període del segle XX.
L’exposició presenta un recull de la recerca feta a l’arxiu municipal de l’Ajuntament gràcies a la tasca realitzada per l’historiador local Abelard Chimisanas Julià, amb documents que van des de l’inici de l’autonomia municipal de Montgat (el nostre poble es va segregar de Tiana el 16 de juliol del 1933) fins a la dècada dels anys cinquanta del segle passat.
 L’exposició aplega documentació de l’època de la Segona República, la Guerra Civil i la postguerra, que mostra l’impacte
...
Març 16, 2019, 08:47:45 am per Admin | Views: 1127 | Comments: 0

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de Montgat (OMIC) arriba aquest divendres al seu 10è aniversari. Per celebrar-ho, l’Ajuntament de Montgat ha organitzat les Jornades del Dia del Consumidor, que aquest any arriben a la seva 12a edició i que tindran lloc aquest divendres i els dies 20 i 21 de març.

Aquest divendres, la Sala Pau Casals acollirà un acte per celebrar l’aniversari de l’OMIC i donar el tret de sortida a les Jornades del Dia del Consumidor.

Aquestes jornades continuaran el 20 de març amb la Unitat Mòbil de Consum de la Diputació de Barcelona, que se situarà a la plaça de les Mallorquines, i tancaran el 21 de març al Casal de Gent Gran amb l’activitat La música en consum.

L’OMIC és un servei gratuït d’informació,
...
Març 09, 2019, 08:49:01 am per Admin | Views: 1242 | Comments: 0

Aquesta setmana s’ha constituit primer Consell de la Vila de Montgat a la Sala Pau Casals.


Al Plenari de constitució hi van participar regidors/es en representació dels grup municipals de l’Ajuntament, així com representants d’entitats cíviques, socials, culturals i esportives i persones escollides entre la ciutadania de Montgat. El Consell de la Vila és l’òrgan de participació creat per tal que els representants de la ciutadania debatin amb responsables polítics i tècnics municipals els assumptes públics de la ciutat. Regulat a l’article 23 del Reglament de Participació Ciutadana té com a funcions els plans d’actuació generals, canalitzar queixes i suggeriments, emetre informes, promoure estudis i fer propostes en matèria de desenvolupament econòmic, local, planificació estratègica de la ciutat i ...
Pages: 1 2 3 4 [5]

* Cerca


* Informació d'usuari

 
 
Benvingut(da), Visitant. Per favor ingressa o registra't.

* Usuaris en línia

  • Dot Visitants: 5
  • Dot Ocult(s): 0
  • Dot Usuaris: 0

There aren't any users online.
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal