Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Atenció: en aquest tema no s'han enviat missatges al menys des de 120 dies.
Encara que estiguis segur de que vols respondre, si us plau considera començar un nou tema.
Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Adjuntar:
(Clear Attachment)
(més arxius)
Tipus d'arxius permesos: doc, gif, jpg, mpg, pdf, png, txt, jpeg, docx, jpeg
Restrictions: 3 per post, maximum total size 20000KB, maximum individual size 10000KB
Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: maica
« el: De Novembre 09, 2012, 02:32:25 p. m. »

Referent al tema de preus del gimnàs DUET, puc assegurar que jo a data d'avui estic pagant 59,39 €.  La veritat és que no se que pacte és el que vam signar, perquè no han modificat preu, al contrari han pujat (pel tema de l'iva).
Crec que ja que el nostre Municipi no pot donar servei de piscina per ells mateixos, tindrian que fer el possible d'arribar a algún acord amb els de Tiana. Per molta gent la piscina es necessaria per temes de salut i la estem pagant a preu d'or.

Despré enganyen al poble dient a la revista que han arribat a accords amb els de Tiana, però enganyant a lo que es refereix al DUET.

Publicat per: Franxesco
« el: D'octubre 03, 2012, 05:40:43 p. m. »

A l'octubre seria el mes clau perquè els montgatins tingui el mateix dret que els de Tiana perquè paguin cada mes l'abonament de duet sport, conveni signat per ambdós l'alcalde de Montgat, i l'alcaldessa de Tiana

En aquest sentit, s’està treballant per facilitar un tracte preferent per als veïns
de Montgat en l’accés a serveis esportius deTiana a un preu públic igual al que abonen els tianencs per accedir a la piscina pública descoberta i als serveis poliesportius de Duet. Ambdós equipaments estan situats ala zona Poliesportiva de Tiana.

14/06/12 02:00 - MONTGAT - EL PUNT AVUI
Els municipis de Montgat i Tiana van formalitzar dimarts, amb la rúbrica de l'alcalde Francesc Garcia i l'alcaldessa Esther Pujol, el conveni de col•laboració en què treballaven i que permetrà a les dues ciutats mancomunar diversos serveis públics. Més concretament, els veïns de Montgat tindran un tracte preferent i igual que els tianencs en l'ús de la piscina pública descoberta i els serveis poliesportius de la instal•lació que gestiona Duet.

Cada vegada es riuen més de nosaltres
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal