Montgat.net

Forums de Montgat.net => Fòrum General => Missatge iniciat per: Franxesco en Octubre 03, 2012, 05:40:43 pm

Títol: Altre engany dels polítics de Montgat
Publicat per: Franxesco en Octubre 03, 2012, 05:40:43 pm
A l'octubre seria el mes clau perquè els montgatins tingui el mateix dret que els de Tiana perquè paguin cada mes l'abonament de duet sport, conveni signat per ambdós l'alcalde de Montgat, i l'alcaldessa de Tiana

En aquest sentit, s’està treballant per facilitar un tracte preferent per als veïns
de Montgat en l’accés a serveis esportius deTiana a un preu públic igual al que abonen els tianencs per accedir a la piscina pública descoberta i als serveis poliesportius de Duet. Ambdós equipaments estan situats ala zona Poliesportiva de Tiana.

14/06/12 02:00 - MONTGAT - EL PUNT AVUI
Els municipis de Montgat i Tiana van formalitzar dimarts, amb la rúbrica de l'alcalde Francesc Garcia i l'alcaldessa Esther Pujol, el conveni de col•laboració en què treballaven i que permetrà a les dues ciutats mancomunar diversos serveis públics. Més concretament, els veïns de Montgat tindran un tracte preferent i igual que els tianencs en l'ús de la piscina pública descoberta i els serveis poliesportius de la instal•lació que gestiona Duet.

Cada vegada es riuen més de nosaltres
Títol: Re:engany accord Duet
Publicat per: maica en Novembre 09, 2012, 02:32:25 pm
Referent al tema de preus del gimnàs DUET, puc assegurar que jo a data d'avui estic pagant 59,39 €.  La veritat és que no se que pacte és el que vam signar, perquè no han modificat preu, al contrari han pujat (pel tema de l'iva).
Crec que ja que el nostre Municipi no pot donar servei de piscina per ells mateixos, tindrian que fer el possible d'arribar a algún acord amb els de Tiana. Per molta gent la piscina es necessaria per temes de salut i la estem pagant a preu d'or.

Despré enganyen al poble dient a la revista que han arribat a accords amb els de Tiana, però enganyant a lo que es refereix al DUET.