Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Atenció: en aquest tema no s'han enviat missatges al menys des de 120 dies.
Encara que estiguis segur de que vols respondre, si us plau considera començar un nou tema.
Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Adjuntar:
(Clear Attachment)
(més arxius)
Tipus d'arxius permesos: doc, gif, jpg, mpg, pdf, png, txt, jpeg, docx, jpeg
Restrictions: 3 per post, maximum total size 20000KB, maximum individual size 10000KB
Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: Je! Je!
« el: De Gener 11, 2016, 11:47:38 a. m. »

Los grandes líderes de la política mundial estuvieron presentes durante la toma de posesión del gran demócrata y nuevo molt horror-able. La comunidad internacional ha dado de esta forma la bienvenida a la nueva nación llamada a ocupar uno de los puestos principales en todos los organismos internacionales. Por contra, la nación española será expulsada de Europa y del Euro porque no cumple con los mínimos requisitos democráticos y económicos exigibles.
Publicat per: ENRIC
« el: De Gener 11, 2016, 10:14:52 a. m. »


ATZUCAC SUPERAT

Bon dia :

Ahir es va demostrar què les coses es fan bé i el NOSTRE PAIS sempre, sense presses, troba el desllorigador i, la o les, persones adients. El molt HONORABLE En Carles Puigdemont ens va demostrar a bastament la seva vàlua i bones maneres de LA CATLUNYA VELLA, entroncant                l’ HIMNE Nacional  amb el 1500, primera agrupació en defensa dels drets i de la TERRA en el MÓN i emparat per la UNESCO , avui inclòs en  els DRETS DELS HOMES. El primer PRESIDENT DE CATALUNYA, de la CATALUNYA VELLA avui tornant en la figura d’ un altre Gironí. Recordem el NOSTRE  entroncament amb  la cultura germànica què escollien el seu CAP, LIDER,  entre els més forts i intel•ligents. 
No puc estar-me de remarcar la tasca, de titans,  duta a terme pel MOLT HONORABLE PRESIDENT DE CATALUNYA N’ ARTUR MAS I GABARRÓ i la visió de futur deixant pas a un molt DIGNE  continuador d’ aquesta tasca. Altre cop ens ha demostrat el significat de ¡¡ ÉTICA ¡¡de forma pràctica i contundent. Tenim  la sort què continuarà actiu en bé de tots i al costat, quan eixís ho creguin convenient, LES INSTITUCIONS DEL PAIS. Cada cop es fan més nombroses les incorporacions de persones de vàlua reconeguda en acomboiar al GOVERN  en aquest temps de difícil gestió.
Era patètic contemplar els intents de desvirtuar el PARLAMENT i i els seus actors principals, presents i absents, sols calia, al final, contemplar la joia de més de mig PARLAMENT I LA CARA DE POMES AGRES de l’ altre meitat. Dels quals  el què vaig oir era d’ una baixesa impròpia de membres d’ un PARLAMENT, i més de CATALUNYA, ¡¡ EL MÉS ANTIC D’ EUROPA i potser del Món ¡. De aquest MÓN què hi era present a traves dels mitjans audiovisuals. Ells mateixos es van inhabilitar per tasques futures en la Política d’ aquesta NACIÓ.
El meu més sincer agraïment a tots els MEUS representants en aquest acte. Menció especial als PRESIDENTS què ho han fet possible. Vós saluda respectuosament

Enric

 
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal