Montgat.net

Forums de Montgat.net => Fòrum General => Missatge iniciat per: ENRIC en Novembre 29, 2014, 10:18:13 am

Títol: ¡¡¡ AVUI HI HAURÀ TRACA DE FÍ DE FESTA ¡¡
Publicat per: ENRIC en Novembre 29, 2014, 10:18:13 am

¡ AVUI HI HAURÀ TRACA DE FÍ DE FESTA ¡
 
¡¡¡ La BROMETE ens ve a salvar de no tenir SENY ¡¡. Encara estan ancorats als segles de l’ Edat Mitjana  al 98 i al 36 ¡¡¡.Amb aquesta velocitat d’ AVE pot esdevenir que prenguin mal al Segle XXI. ¿ Què no s’ adonen què ho han perdut ¡¡¡TOT ¡¡,del IMPERIO EN QUÈ NO SE PONIA EL SOL...han passat a quedar-se més pelats que una moixina, no es pot anar pel món depredant i sense treballar, de poder fer un MERCAT COMÚ propi ARA han de contemplar com xinesos i altres potències  ho estan construint i TOT per no voler seguir els criteris dels CATALANS ,,¡¡¡,...antes hundida que deshonrada...¡¡¡ ¡ Quins dallonses ¡¡   .. a continuar...
Enric
Títol: Re: ¡¡¡ AVUI HI HAURÀ TRACA DE FÍ DE FESTA ¡¡
Publicat per: Carlomagno en Novembre 30, 2014, 12:05:57 am
Enric bienvenido a la selva. Pensaba que en estas semanas sabáticas que te has tomado las ibas a aprovechar para reforzar tus vacíos argumentos. Huelen ya las mismas expresiones "holocàustics-genocides-hidrofòbics", "Es el NOSTRE LIDER indiscutible l’ hem de recolzar i protegir de tots els dracs genocides i hidrofòbics que el volen destruir", "van demostrar la categoria del què ha de ser un autèntic Estadista"...
Eres muy cansino y no estaría mal que te tomases otro par de meses sabáticos para prepararte mejor. Hueles demasiado a ese perfume viejo, antiguo y rancio como era el pachuli, un perfume que compraba el pobre para aparentar otra cosa en la discoteca, haciendo únicamente el ridículo.
Títol: Re: ¡¡¡ AVUI HI HAURÀ TRACA DE FÍ DE FESTA ¡¡
Publicat per: ENRIC en Desembre 01, 2014, 10:35:02 am
Bon dia :
¿ No t`haurias de nomenar Cagomagno ?. ¡¡ Petitó ets innefable ¡¡Ets per fer-me petar de riure ¡¡
Consell : hi han unes institucions dites BIBLIOTEQUES on podràs documentar-te i ¡¡¡ enllustrarte ¡¡¡. Continua, en aquest temps de garrotades un xic d' al-legria riallera sempre va bé.
ENRIC
Títol: Re: ¡¡¡ AVUI HI HAURÀ TRACA DE FÍ DE FESTA ¡¡
Publicat per: Cagomagno en Desembre 01, 2014, 04:52:27 pm
¿A quién me recuerda esta fotografía del bufón graciosillo?, ¡Quillo! ¿Te suena a alguien?
Títol: Re: ¡¡¡ AVUI HI HAURÀ TRACA DE FÍ DE FESTA ¡¡
Publicat per: Cagomagno en Desembre 01, 2014, 05:05:16 pm
Quillo, visto nuestro fracaso en el planeta Tierra, te ordeno que prediques mi palabra por todos los satélites galácticos del universo en busca de uno que esté habitado por habitantes con una inteligencia y una personalidad como la tuya.