Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Atenció: en aquest tema no s'han enviat missatges al menys des de 120 dies.
Encara que estiguis segur de que vols respondre, si us plau considera començar un nou tema.
Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Adjuntar:
(Clear Attachment)
(més arxius)
Tipus d'arxius permesos: doc, gif, jpg, mpg, pdf, png, txt, jpeg, docx, jpeg
Restrictions: 3 per post, maximum total size 20000KB, maximum individual size 10000KB
Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: La historia interminable
« el: Gener 05, 2014, 12:10:53 pm »

EL molt honorable Rey Arturo-Mas en 2002: “El concepto de independencia lo veo anticuado y un poco oxidado”
Això deia en Mas al llibre entrevista de Rafael de Ribot el 2002. Ara diu altres coses. Quan deia la veritat, sr Mas?
Publicat per: Viriato
« el: Gener 05, 2014, 11:54:16 am »

Bien por ignorancia o simplemente por mala fe, hay un personajillo en este foro que confunde ser anticatalán con ser anti nacionalista. Si partimos de esta premisa todo lo demás sobra, bastante desgracia tiene susodicho personajillo, aunque cierto es que estamos rodeados  de demasiados personajillos con poder político con este mismo problema de retraso mental.
Por otra parte, señor Enric, le invito a hacer un crucero por el Mediterráneo (pagando usted, claro) visitando el sur de Italia, Sicilia, Malta... y un largo etc de lugares históricos y lea lo que pone en las placas informativas de los monumentos. ¿Cuántas veces puedes leer la palabra Cataluña? ¿Y la palabra Aragón?. Por favor no manipules a tu ganado lanar.
Por último, Enric, acaba ya de dar lecciones de modernidad diciendo que estamos en el siglo XXI, cuando tu estás anclado en el siglo X.
Publicat per: ENRIC
« el: Gener 05, 2014, 11:27:35 am »

BAGAUDES
Bon dia :
 No poden rentar-se l’ ADN, continuen fent el mateix que feren al NOU MÓN, el Sr. Hugo Chaves        ( R.I.P )ho va deixar clar net i polit. Com a l’ Imperi romà haurem d’ estar alertes per evitar que ens destrueixin ELS BAGAUDES del S XXI. El què no saben crear ho destrueixen per evitar que es vegi, comparativament,  el seu empobriment a tots els nivells. Exemple : La carta enviada pel MOLT HONORABLE PRESIDENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA a homòlegs europeus, si traspua el tarannà d’ una NACIÓ MIL-LENÀRIA ¡ un sol full ¡. L’ enviat als ambaixadors ¡  270  fulls ¡. El pressuposo gongorí, com un  “ polvorón “ en el desert i sense aigua ¡ tot per desvirtuar-nos ¡. ¡ Quina feinada ¡. El MÓN  ho coneix perfectament i ¡ ÉS un tema d’un CAS ÚNIC AL MÓN que gaudeix de la simpatia i interès tant del món INTELECTUAL com del món  POLÍTIC i, quan sigui el moment, ens aixoplugaran i ajudaran en les nostres necessitats de tot ordre , coneixen perfectament la formació, seriositat i paraula dels NOSTRES MANDATARIS ACTUALS.
Una NACIO massacrada, espoliada, envaïda i, ara, plena de bagaudes que la volen destruir     
¡ Què encara, ARA, existeix i lluita per recuperar ¡ al SEGLE XXI ¡ la seva SOBERANIA NACIONAL  com no pot ser d’una altre manera genera un interès mundial.
Recordem que va ser La Nació més poderosa del Mediterrani  “.. no volia veure cap vaixell ni cap peix que no portes les quatre barres ...”, la prova la teniu en el codi de banderes per prevenir els abordatges a la mar, la majoria són banders, més o menys alterades, de NACIONS AMB RESSÓ NAVAL MUNDIAL.
¿ Contra tot axó voleu anar ?. Si un Dictador no ho va aconseguir ¿ Com volen uns BAGAUDES destruir-ho al SEGLE XXI ?
Enric
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal