Montgat.net

Forums de Montgat.net => Fòrum General => Missatge iniciat per: Baltasar era catalan en De Gener 05, 2014, 11:11:51 a. m.

Títol: CARTA DEL REY ARTURO A REYES MAGOS
Publicat per: Baltasar era catalan en De Gener 05, 2014, 11:11:51 a. m.
Arrecian las críticas contra la carta de Mas
"Ridículo", "despropósito", "ingenuo", mal redactada, contradictoria, con un nivel "muy básico" de inglés y utilizando un "lenguaje polisémico, suavemente engañoso", son algunos de los calificativos que la prensa -incluida la independentista- dedica a la misiva enviada por el presidente de la Generalidad a los líderes europeos solicitándoles ayuda para su proyecto rupturista.
Títol: Re:CARTA DEL REY ARTURO A REYES MAGOS
Publicat per: Juanca en De Gener 07, 2014, 08:41:06 p. m.
La verdad es que mal empieza el proceso si es verdad esta noticia, mala publicidad y por cierto hay algun politici que hable ingles? Se supone que se preparan para estos cargos durante años, tan vergonzoso es reconocer que no se sabe y utilizar la propia lengua.
Títol: Re:CARTA DEL REY ARTURO A REYES MAGOS
Publicat per: Salvador Cutchet en De Gener 07, 2014, 09:03:52 p. m.
Catalunya // Barcelona
Hadiah, la nova cria d'orangutan del Zoo de Barcelona
Redacció Actualitzat a les 20:35 h
El Zoo de Barcelona té des del 2 de gener el segon orangutan de Borneo que neix al recinte en els últims 4 mesos, la "Hadiah". Segons la Unió Internacional per a la Conservació de la Natura, aquesta és una espècie que es troba en greu perill d'extinció al seu medi natural,com nosaltres.
Salvador Cutchet
Títol: Re:CARTA DEL REY ARTURO A REYES MAGOS
Publicat per: king-kong en De Gener 09, 2014, 06:11:37 p. m.
Ke le envie otra carta a King-Kong a ver si este le hace caso,,y se perpetua la especie,como en casa nostra.
Títol: Re:CARTA DEL REY ARTURO A REYES MAGOS
Publicat per: ENRIC en De Gener 10, 2014, 07:05:28 a. m.
Bon dia :
 ¡ Quins espècimens  més estrafolaris es veuen  per Montgat ¡. ¡ Quasi és impossible                             d’ entendre’ls ¡. El seu gutural isme inspira llàstima i sols ajuda a comprendre el notori empobriment cultural en què es troben.
Enric
Títol: Re:CARTA DEL REY ARTURO A REYES MAGOS
Publicat per: Pere en De Gener 11, 2014, 02:07:07 a. m.
Quins embolics que us porteu, pero m'estic culturitzant molt aquesta nit.
Títol: Re:CARTA DEL REY ARTURO A REYES MAGOS
Publicat per: ENRIC en De Gener 11, 2014, 01:56:32 p. m.

 Bon dia :
  La carta del MOLT HONORABLE PRESIDENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA ha de merèixer un gran respecta i no cal dir-ho a la seva persona i personalitat, és una demostració de què tenim UN LIDER com  a PRESIDENT ,QUÈ, fa el que convé, en tot moment, per la NOSTRA NACIÓ I ELS SEUS CIUTADANS. Actualment és considerat, ARREU, com un dels millors estadistes i que té UN MOLT BON EQUIP per tirar endavant la recuperació de la SOBERANIA del nostre poble. Malfieu-vos de tot aquell que l’ insulta i el vol cobrir d’ oprobi. Esport molt en boga practicat pels quintacolumnistes i            d’ aquells que en nom de “ l’ independència “ no se’n adonen que encara van en BOLQUERS  i secunden l’ intent de destruir-nos. Per cert còmplices de trair al país, deixar la CAIXA buida i endeutats fins el 2108, o més. S’estan fen  mans i mànigues  per poder-ho suportar i tirar endavant el País. Aquesta carta ha demostrat, era la intenció, que SOM UNA NACIÓ EUROPEA  que malda  per recuperar el SEU SOBIRANISME.  I què, en el context MUNDIAL ¡ encara hi tenim quelcom a dir ¡.
Enric