Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Atenció: en aquest tema no s'han enviat missatges al menys des de 120 dies.
Encara que estiguis segur de que vols respondre, si us plau considera començar un nou tema.
Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Adjuntar:
(Clear Attachment)
(més arxius)
Tipus d'arxius permesos: doc, gif, jpg, mpg, pdf, png, txt, jpeg, docx, jpeg
Restrictions: 3 per post, maximum total size 20000KB, maximum individual size 10000KB
Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: jak4
« el: De Març 02, 2014, 08:42:48 p. m. »

Estelaaaaa......quant tinguis sobre tot els bolqueers....ves a cagaaaar
Publicat per: Enric
« el: De Febrer 17, 2014, 09:34:47 a. m. »

Bon dia :
Seria molt convenient vos compressiu PITETS I BOLQUERS per evitar possibles  i greus problemes de SALUD PÚBLICA.
Enric
Publicat per: Estela Reynolds
« el: De Febrer 16, 2014, 09:12:42 p. m. »

La casa Nostra (Catalonia),La Cosa Nostra (Sicilia), La Camorra (Campania), la 'Ndrangheta ...

De que me suena to esto Sr.Enrique,de nacionalidad Española?
Publicat per: ENRIC
« el: De Febrer 16, 2014, 09:23:53 a. m. »


Bon dia :
Voler engalipar-nos ¡ NO COLA ¡. Assumiu,  d’ una vegada, que viviu a CASA NOSTRE, CATALUNYA. Aquest afany, diríem,  PATERNALISTA de fer-nos veure el Paradís, cosa què, nosaltres pobres infeliços no podem copsar.
 Crec que van equivocats d’ objectius. El més important que haurien de fer és traslladar l’ afany de fer-nos veure la LLUM IDIOMÀTICA a altres indrets.
¿ Per què no fan pedagogia a la resta de l’ Estat de què s’ha de OBLIGAR  a fer un 25% de classes en CATALÀ ?. Seria la forma de què s’ igualessin els resultats, en llengua castellana, als obtinguts a CATALUNYA , ¡ QUE HAN EXCEL-LIT  ¡. ¡ No fot ¡.
Enric       
Publicat per: Estela Reynolds
« el: De Febrer 15, 2014, 12:15:08 a. m. »

A estas alturas ya deben de saberlo: la sentencia del TSJC que fija en un 25% las horas que deben impartirse en castellano en las escuelas cuyos padres lo soliciten es el mayor ataque contra el catalán que se recuerde y un atentado contra nuestro magnífico sistema educativo, ese que genera un 22% de fracaso escolar, la tasa más alta de España. Si hasta los sindicatos han salido a la calle, esos mismos sindicatos que se fuman un puro cuando los resultados de las pruebas PISA demuestran que estamos a la cola de Europa y que somos una máquina de producir analfabetos funcionales (a lo mejor es que ya les está bien).

Una de las reacciones más sensatas y valientes ha sido la de la catedrática emérita de Filosofía moral y política de la Universidad Autónoma de Barcelona, Victoria Camps, que escribe en El País lo siguiente:

“No puedo creer que la consejera Irene Rigau dijera en serio que la inmersión lingüística está tocada de muerte, tras conocer la sentencia del Tribunal Superior de Justicia de Cataluña. ¿De verdad piensa que por introducir una asignatura en castellano la inmersión corre peligro? El revuelo que se produce cada vez que se pone en cuestión el modelo de inmersión lingüística lleva a la sospecha de que no se está discutiendo a partir de lo que de hecho ocurre, sino una cuestión de principio: la enseñanza en Cataluña ha de ser monolingüe. Por eso nuestros conflictos se enquistan en discusiones eternas que, para más desgracia, ni siquiera son discusiones sino declaraciones de agravios.
Publicat per: ENRIC
« el: De Febrer 14, 2014, 09:01:15 a. m. »

CATLLANANGLISH O  SPANGLISH

Bon dia :
L’ hidrofòbia genocida, envers  l’ IDIOMA CATALÀ , em porta a considerar  una situació absurda d’ aquells  pares que volen fer servir els fills per intentar acabar el què varen començar els seus avis o pares els anys 30. Voler destruir l’ Immersió lingüística, que tant bons resultats ha donat, és un despropòsit  incomprensible  per una persona NORMAL, sols cal veure els resultats assolits aquest curs, LES MILLORS NOTES DE TOT L’ ESTAT  EN IDIOMAS l’ han assolit, especialment en CASTELLÀ, els estudiants de CATALUNYA. Prova fefaent de l’ utilitat de la programació feta per la GENERALITAT DE CATALUNYA a traves de la corresponent  CONSELLERIA i especialment de la defensa feta per la molt HONORABLE CONSELLERA.
Mirant i escoltant els mitjans a l’ abast t’han adones, ultra la mediocritat, la banalització idiomàtica ¡ progressiva ¡, si ara hi afegim  els entrebancs posats a què ¡ aprenguin bé ¡ el millor IDIOMA ( ¡  que tenen a l’ abast ¡ ) per continuar amb l’ aprenentatge d’ altres, vista la seva completesa, especialment fonètica,comú a tots els idiomes mundials ho considero d’ una absurditat inimaginable en l’ actualitat globalitzada. Anècdota : Cambrera de restaurant va  a Irlanda per millorar l’ idioma Anglès, els seus professors queda’n meravellats de la rapidesa en assolir els objectius : Conclusió =  escriu i parla correctament EL CATALÀ.
¿ Què volen pels seus fills, la mediocritat idiomàtica ? , ¿ Què parlin CATLLANANGLISH O  SPANGLISH ?
Enric

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal