Montgat.net

Forums de Montgat.net => Fòrum General => Missatge iniciat per: Anonim en De Gener 26, 2014, 09:37:08 p. m.

Títol: Contenidors de plàstic modificats!!
Publicat per: Anonim en De Gener 26, 2014, 09:37:08 p. m.
Avui m'he trobat amb una sorpresa a l'anar a llençar la meva bossa de residus plàstics al contenidor, han modificat la boca d'accés de manera que han posat una planxa amb un forat al centre d'uns 20cm. No he pogut llençar la bossa i he acabat llençant-la al rebuig. Crec que serà el que faci a partir d'ara amb totes les meves deixalles!!! I ho faré perquè crec saber el motiu d'aquest canvi (corregiu-me si m'equivoco) i és que s'ha fet perquè només poguem introduir envasos tal com ens inculquen constantment amb els maleits anuncis de l'ENGANY de la campanya Envàs on Vas? Podeu veure informació d'aquest engany al següent enllaç p.ex.:

http://www.retorna.org/news/es_ES/2013/01/10/0002/l-autentic-objectiu-de-la-campanya-on-vas-envas

A part de que la modificació és totalment absurda perquè els envasos de 5 litres (els rígids, pk ningú em pugui dir que l'axafi) no caben, suposa una total incomoditat a l'hora de poder llençar una bossa plena de, suposadament, envasos aixafats que és com els guardem a totes les cases; a una bossa em refereixo.

Amb aquesta actuació el govern de dreta de Montgat torna a posar-se de la banda dels empresaris sense tenir en compte ni als ciutadans ni l'ecologia perquè amb aquesta mesura no s'afavoreix l'augment del reciclatge sinó la reducció dels costos de tria del reciclatge de la empresa que s'encarrega (Ecoembes) en detriment del volum total. Ara només ens falta que ens tornin a instal·lar unes càmeres gestionades per una empresa privada que es lucri multant-nos si hi llencem algun plàstic reciclable que no sigui envàs. Veien l'afany recaptatori d'aquest govern amb l'exemple dels radars no m'estranyaria.

Seguiu votant-los seguiu!!
 
Títol: Re:Contenidors de plàstic modificats!!
Publicat per: Montse P. en De Gener 27, 2014, 05:37:56 p. m.
La veritat es que aixo del reciclatge cada vegada es mes complicat i sobre tot per la gent gran i els nens, s'ha de fer equilibris per llençar les escombreries.
Títol: Re:Contenidors de plàstic modificats!!
Publicat per: Pere en De Gener 27, 2014, 06:51:05 p. m.
Potser son mesures per evitar que es llenci de tot hi ha que molta gent llença les escombreries on li va be. Pero d'altra banda molta gent deixara les bosses a terra i ja sabem com acabaran els contenidors buits per dins i plens pels voltants.
Títol: Re:Contenidors de plàstic modificats!!
Publicat per: Anonim en De Gener 28, 2014, 12:29:28 a. m.
Ah doncs bona idea Pere. Jo a partir d'ara deixaré la bossa fora. Així en comptes del treballador d'Ecoembes encarregat de fer la tria ho haurà de fer el treballador del nostre poble!!
Títol: Re:Contenidors de plàstic modificats!!
Publicat per: Visitant en De Febrer 03, 2014, 02:49:45 p. m.
Desconeixia aquest fet fins ahir al matí quan m'hi vaig acostar a llençar la brossa i la sopresa i empipada que em vaig endur vas ser monumental.
A la mateixa hora un veí en veure el nou sistema i que no hi cabia la bossa del plàstic, agafa tot emprenyat i la llença a la brossa del paper!
Això és el que aconseguiran. No sé qui és el responsable, però s'ha ben lluït!
Indignant...
Títol: Re:Contenidors de plàstic modificats!!
Publicat per: Anonim en De Febrer 04, 2014, 01:24:08 a. m.
Que ho treguin però ja!!!
No només els envasos son reciclables
Títol: Re:Contenidors de plàstic modificats!!
Publicat per: Montse P. en De Febrer 07, 2014, 08:02:42 a. m.
D'una manera o un altre sempre som els mateixos els que paguem els plats trencats ara bruticia al costat dels contenidors.
Títol: Re:Contenidors de plàstic modificats!!
Publicat per: Charo en De Febrer 09, 2014, 10:28:07 a. m.
Sí, realment és increible: un cop més l'ajuntament obvia els veïns i les nostres necessitats. Nosaltres ja fem el reciclaje a casa: rebutj, papers, orgànic, envàs.....
I ara, a més, un cop al carrer haurem d'obrir la bossa i llençar l'envàs un per un. Telaaaa.
Conec molts veïns que com a protesta deixen la bossa fora, ja sé que no és el millor però alguna cosa hem de fer per a que se'ns  tingui en compte.
Amb aquesta mesura només s'aconsegueix perjudicar als veïns, embrutar el poble, i a més de treure llocs de treball a les empreses de reciclatge.
Títol: Re:Contenidors de plàstic modificats!!
Publicat per: Vei en De Febrer 15, 2014, 01:37:54 p. m.
Si això! Fem la tria nosaltres i aixi podran fer fora uns quants treballadors de la empresa. Només volen reciclar els envasos quan hi ha molt mes plastic reciclable.
Hauriem de deixar les boses devant de l'ajuntament o a la porta de casa del sr alcalde i que fiqui ell un per un tots els plastics pel forat
Títol: Re:Contenidors de plàstic modificats!!
Publicat per: Juan en De Febrer 18, 2014, 10:14:49 a. m.
Me fastidia que promuevan el reciclaje y cada vez te lo pongan mas dificil.
Yo tirare mi bolsa amarilla con los envases al "resto" que si que cabe. No pienso abrir la bolsa delante del contenedor y tirar los envases uno a uno.

Creo que esto no es bueno para el medio ambiente, pero que cada palo aguante su vela!!, la responsabilidad es de quien haya tomado la decisión.
Títol: Re:Contenidors de plàstic modificats!!
Publicat per: andres en De Febrer 18, 2014, 08:09:04 p. m.
Lo siguiente es poner una ranura en el del papel para tirar los papeles uno a uno!!!!!!!!!!!
Títol: Re:Contenidors de plàstic modificats!!
Publicat per: Visitant en De Febrer 24, 2014, 04:31:18 p. m.
Algú de l'Ajuntament o responsable d'aquest tema podria aclarir a que es déu aquesta modificació dels contenidors grocs? Mentres ningú ens doni una explicació llògica del tema, com a protesta seguiré llençant la brossa del plàstic a on no toca (ho prefereixo a deixar-la tirada pel carrer).

Gràcies!
Títol: Re:Contenidors de plàstic modificats!!
Publicat per: maricuadros en De Febrer 25, 2014, 12:13:24 a. m.
A mi me alucina mucho este tipo de cambios a la babalá....el ayuntamiento se pone en la piel del ciudadano y experimenta sus necesidades....y una de ellas, muy valiosa y necesaria, era estrechar la boca del contenedor de plástico...Qué gran gesto! Qué alegría y alboroto ir lanzando con armoniosa cadencia cada uno de los recipientes y envoltorios de plástico, aunque no quepan por el agujerico....haremos presión con las manos hasta que se nos pongan moradas....Cuánto saben nuestro políticos....cómo saben cubrir una necesidad sin pedirla....Antes tirar el plástico no me producía una revolución de endorfinas...Ahora me produce una sensación de enbriague tirar los botes al contenedor....Gracias ayuntamiento por mirar sin ver y pensar por nosotros....que sería nuestras vidas sin vosotros.
Títol: Re:Contenidors de plàstic modificats!!
Publicat per: Jesus en De Març 02, 2014, 01:36:47 a. m.
Alguien sabe donde vive el alcalde? Para dejarle las bolsas en su puerta...
Títol: Re:Contenidors de plàstic modificats!!
Publicat per: Visitant en De Març 08, 2014, 11:10:38 a. m.
Ei ja han deixat com estava el contenidor!!
Suposo que aquest mitjà haurà tingut bastant a veure a l'hora de fer sentir les queixes de poble.

Moltes gràcies!!
Títol: Re:Contenidors de plàstic modificats!!
Publicat per: visitant en De Març 12, 2014, 04:45:45 p. m.
Me alegro que se haya modificado lo de los contenedores pero mientras siga habiendo incivicos que dejan la basura donde bien les viene que mas da, hoy al lado de casa habian dos bolsas con basura al lado de la papelera. No hay excusa.
Títol: Re:Contenidors de plàstic modificats!!
Publicat per: meyga en D'abril 04, 2014, 12:12:31 a. m.
Me alegro
La vida ya es complicada.que no nos la compliquen más.aprovecho para decir que en los coles públicos se reciclan tapones para niños enfermos.
Títol: Re:Contenidors de plàstic modificats!!
Publicat per: Montse Puig en D'abril 10, 2014, 11:42:18 a. m.
Està bé que tot allò que sigui susceptible de sol.lucionar es faci, esperem que continuin les millores, en general.