Montgat.net

Forums de Montgat.net => Fòrum General => Missatge iniciat per: Xiscu en Agost 17, 2016, 08:53:05 pm

Títol: El España nos roba y las balanzas fiscales
Publicat per: Xiscu en Agost 17, 2016, 08:53:05 pm
Hablar de balanzas fiscales es insolidario, pero más injusto y falso es hablar de balanzas fiscales de un periodo determinado. Si hablamos de balanzas fiscales hay que hablar de dos siglos de agravios comparativos, de inversiones públicas, de políticas arancelarias, de políticas de inmigración... y un largo etc de políticas encaminadas a construir entre todos y con el sacrificio y el más duro esfuerzo de los más débiles, tres locomotoras (País Vasco, Madrid y Cataluña) que logren arrastrar a todo el país. Estas locomotoras están en deuda eterna con los vagones, y aspirar a una desconexión es indigno y propio de personas egoistas que no merecen el esfuerzo realizado por el resto de acompañantes.
Títol: Re:El España nos roba y las balanzas fiscales
Publicat per: Joansanlop en Agost 18, 2016, 11:56:27 pm
Espero que no et molesti que t'escrigui en català ;), em sembla molt bé que diguis que no es pot parlar de balances fiscals d'un període determinat, ara bé crec que tampoc cal remuntar gaire bé 200 anys per parlar de la economia actual. Nomes cal remuntar fins al 7 de febrer de 1992 amb la signatura del Tractat de Maastricht, que va suposar el següent:
- Prohibir prohibir els paradisos fiscals
- Prohibir que els governs per a qualsevol acció que volguessin dur a terme, poguessin demanar diners als seus bancs (banca pública) que demanava un 1'3-1'5 % d'interessos, i haver de demanar aquests diners a la banca privada.
- Paral·lelament amb el tractat de Lisboa, planteja que els estats han d'invertir en armament, sent Grècia el pais que més armament compra, el règim espanyol fa 8-10 anys va comprar armament per valor de 30.000 milions d'€uros que ara no es poden pagar i que no es pot utilitzar perquè l'exercit diu que no serveix per a res.
- No es podia anar a una moneda única amb països tant diferents econòmica i socialment, sense un pressupot comú i sense una política fiscal comú.

Qui governa realment el que esta passant, ha passat des d'aleshores i passarà són els mercats (poderosos), el que s'ha de fer és tornar a l'utilització d'una banca pùblica i tot el que ha suposat el tractat de Maastricht i la Unió Europea molt allunyada de la somniada per Victor Hugo.

Psd. El que és avar és voler un referendum a Gibraltar per veure si volen ser espanyols, i no deixar-lo fer al Pais Basc, Galicia, Països Catalans, Andalucia, ...per veure si volen deixar de ser Espanya.

Salut i repùblica ;)