Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Autor Tema: EL MOLT HONORABLE PRESIDENT DE LA GENERALITAT , ARTUR MAS  (Llegit 3295 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

ENRIC

  • Visitant
EL MOLT HONORABLE PRESIDENT DE LA GENERALITAT , ARTUR MAS
« el: De Gener 17, 2014, 11:05:41 a. m. »
EL MOLT HONORABLE PRESIDENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA ARTUR MAS

Bon dia :
¿ Qui pot qüestionar el LIDERATGE DEL MOLT HONORABLE PRESIDENT DE LA NACIÓ ?

Va per totes les cancelleries ¡ sense intèrprets ¡ fent el que van fer tants BURGESOS CATALANS al llarg del segles, sols cal conèixer EL CONSOLAT DEL MAR. Si avui ens enorgullim del patrimoni que ens han deixat ¿ Per què intentar destruir, en nom de teories espúries, el NOSTRE LIDER actual que, dia a dia va intentant portar aigua al NOSTRE MOLÍ ajudat per un equip FORMIDABLE de persones ben preparades, ¡ com sempre ho han fet els Burgesos ¡.
 Quan visiteu les Colònies del Llobregat,  del Ter i tot el territori en tindreu una petita mostra. Sense deixar de banda els mecenatges i institucions que, encara ARA, funcionen amb el seu aixoplugo. Quan els dits PROGRESSISTES han influït, ultra barallar-se i matar-se entre ells, ens han deixat la CAIXA buida, endeutada i, encara, posant pals a les rodes.
SI VOLEM REIXIR no cal treure sabates, sols deixar de portar bolquers, pensar com adults amb coneixement, a través de l’ història i, pricipalment dels clàssics, de com funcionen biològicament les especies carnívores i com s’ estructuren en estrats per preservar tant el territori com la mateixa Espècie. A través de tota la vida sempre hi ha el què en diuen filòsofs que encunyen  doctrines i esquemes que han de salvar-nos de caure en el precipici. ¡ NO N’ HA REIXIT CAP ¡.Nosaltres com a   GRUP BEN ESTRUCTURAT sabem, de segles, com hem de preservar-lo i millorar-ne el BENESTAR treballant, TOTS PLEGATS com una roca magmàtica dura i compacte com el GRANIT.
EnricEl timonel

  • Visitant
Re:EL MOLT HONORABLE PRESIDENT DE LA GENERALITAT , ARTUR MAS ,el Timonel
« Respondre #1 el: De Gener 17, 2014, 06:15:49 p. m. »
Las capacidades del hombre que nos lleva a la “in-dependè”.

artur mas timonel

A Artur Mas lo enchufaron en la consejería de Turismo de la Generalitat en 1982. Mientras era regidor del Ayuntamiento de Barcelona, Artur Mas probó en la empresa privada. Aunque abandonó Derecho, había estudiado Económicas y estaba formado en el Aula y el Liceo Francés. Fue reclutado por Prenafeta (condenado después por corrupción) para incorporarlo como gerente de Vilassar Internacional, la sociedad holding del grupo peletero Tipel. En Tipel trabajaba también Jordi Pujol Ferrusola, hijo del President.

Estuvo en la empresa hasta 1992. Su gestión se resume en lo siguiente: al entrar de gerente la empresa tenía beneficios de 850 millones; al dejarla -en suspensión de pagos- tenía unas deudas de  8.400 millones de pesetas. Después de eso decidió dedicarse únicamente a la política. Todo el mundo sabe que el dinero público no es de nadie.

¿Nos ayuda eso a entender el estado de las finanzas catalanas?

A sus órdenes, Timonel.

ENRIC

  • Visitant
Re:EL MOLT HONORABLE PRESIDENT DE LA GENERALITAT , ARTUR MAS
« Respondre #2 el: De Gener 19, 2014, 09:19:39 a. m. »

Bon dia Timonel :
 Amb un timoner eixís s’ ha d’ anar molt en compte de no embarrancar, com el Concòrdia , la tècnica d’ embrutar el nom del MOLT HONORABLE PRESIDENT DE CATALUNYA demostra el més baix perfil que pot assolir una, diríem, persona rossegada per l’ impotència de la marginalitat.
Enric

El timonel

  • Visitant
Re:EL MOLT HONORABLE PRESIDENT DE LA GENERALITAT , ARTUR MAS
« Respondre #3 el: De Gener 19, 2014, 11:25:22 a. m. »
Sr.Enric,comprese un buen cinturon,se avecina una tormenta.


Mas: "Abrochémonos el cinturón de seguridad, que habrá turbulencias"
El presidente de la Generalidad se enroca en su plan para celebrar un referéndum para la secesión de Cataluña. No hay vuelta atrás, asegura, mientras pisa el acelerador hacia el choque de trenes. Pese a su inmovilismo, Mas insiste en acusar al Gobierno de rechazar el diálogo.

Y decir verdades nos es embrutar,es recordar de donde venimos.

algu u havia de di

  • Visitant
Re:EL MOLT HONORABLE PRESIDENT DE LA GENERALITAT , ARTUR MAS
« Respondre #4 el: De Gener 19, 2014, 11:29:09 a. m. »
Mas llevó a sus hijos a una escuela cuatrilingüe. Ahora dice que “quieren romper las piernas de la inmersión”
el 19 ENERO, 2014   • ( 0 )
      Rate This

¿Se las rompió usted, President, al rechazar la “immersió” para sus hijos?
E
Escola AULA. Petitona. Cuatrilingüe. D´immersió res de res. Per què li “trenca les cames” al sistema, sr Mas?
Mas lloriqueó de nuevo ayer ante 2.000 políticos, compañeros de partido. Ya se imaginan de qué fue el tema: “espanyansroba”, “espanyanshumilia”, “espanyanovoldialogar”, “espanyansvoldestruir”. Esta vez para enriquecer su discurso añadió que “espanyansfalatrabanqueta“; le agradecemos la creatividad.

En su memorial de agravios señaló que hay que defender “amb ungles i dents que vulguin trencar les cames del sistema d’immersió lingüística“.

Resulta que el sr. Mas escogió para sus hijos la escuela AULA, una escuela privada, que cuesta 1.000€ al mes y que no sigue el sistema de inmersión. Vean lo que dice la propia escuela sobre su filosofía educativa:

“Los alumnos consiguen una correcta capacidad de expresión oral y escrita en catalán, castellano, inglés y francés. Desde los tres a los seis años los alumnos se van introduciendo progresivamente en el aprendizaje y uso de las cuatro lenguas, priorizando la lengua materna.

Carlos

  • Visitant
Re:EL MOLT HONORABLE PRESIDENT DE LA GENERALITAT , ARTUR MAS
« Respondre #5 el: De Gener 19, 2014, 12:34:56 p. m. »

El molt horr able Arturrr Mas en el programa de Tele5 "Hay una cosa que te quiero decir"

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=523936537690107&set=a.273565459393884.65580.153965581353873&type=1&theater

ARTUR MAS FANS

  • Visitant
Re:EL MOLT HONORABLE PRESIDENT DE LA GENERALITAT , ARTUR MAS
« Respondre #6 el: De Gener 19, 2014, 01:30:13 p. m. »
GENIALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL,PERO YO LE ENVIABA A LOS MOSSOS,PEGAN MAS FUERTE Y SON MAS.

The MAS Friends

  • Visitant
Re:EL MOLT HONORABLE PRESIDENT DE LA GENERALITAT , ARTUR MAS
« Respondre #7 el: De Gener 23, 2014, 09:21:50 p. m. »
ALGO SE MUERE EN EL ALMA CUANDO UN AMIGO SE VA................

Equipo formidable de personas bien preparadas??? sera para robarnos .Sr.Enrique

El Mundo' reproduce la foto de la "Santa Cena" de Rosell
Redacción
El diario 'El Mundo' reproduce este miércoles la imagen que el expresidente del FC Barcelona, Joan Laporta, ha calificado como "la foto de la Santa Cena". La imagen muestra un momento de un encuentro que el actual presidente del club, Sandro Rosell, mantuvo el pasado mes de junio con diferentes representantes del sector político, económico y mediático catalán, entre los cuales el candidato de CiU a la Generalitat, Artur Mas.

Según Laporta, esta imagen demuestra que Rosell ha querido llevarlo a los tribunales, no por la gestión económica que él y su junta hicieron del club del 2003 al 2010, como se ha dicho, sino porque a algunos partidos políticos -se entiende que CiU, entre otros- no quieren a Laporta como rival electoral. El expresidente del Barça es el candidato a la Generalitat del partido independentista Solidaritad Catalana per la Independència (SI).

Laporta había manifestado que ningún medio de comunicación había reproducido esta fotografía, que considera una prueba de sus afirmaciones en relación a Rosell.

ENRIC

  • Visitant
Re:EL MOLT HONORABLE PRESIDENT DE LA GENERALITAT , ARTUR MAS
« Respondre #8 el: De Gener 24, 2014, 02:02:40 p. m. »
Bon dia :
 Tothom té dret a buscar la millor escola pels seus fills. Al deixar lloc, per qui ho necessita més, és una constant a CATALUNYA. En tinc una ampla i llarga experiència, els catalans, de sempre em pagat dues escoles, l’ oficial i la pública, la primera de la nostra butxaca i la segona a través dels impostos tant directes com indirectes, sempre hem volgut preservar la NOSTRE identitat
L’ actual HONORABLE CONSELLERA D’ EDUCACIÓ  està lluitant  per fer una escola unitària i evitar-ho, els resultats, per cert molt positius, ho avalen . Però , ara, ens surt un CANCERBERO molt wert per impedir-ho.
No volem tornar a ser víctimes de GENOCIDES  incultes i rabiosos,  disposats, exó si, a acabar el què varen deixar embastat els seus pares i avis per evitar la comparació i quedar, com s’ està demostrant, en el més pur i esperpèntic ridícul ¿ rubbishs, com va dir un comissari europeu   ?.
Enric

Visitant

  • Visitant
Re:EL MOLT HONORABLE PRESIDENT DE LA GENERALITAT , ARTUR MAS
« Respondre #9 el: De Gener 24, 2014, 11:45:33 p. m. »
Nunca hibiera imaginado que iba a ver en un programa de variettes a un Molt Honorabel, lo que se hace por unos votos.

Pere

  • Visitant
Re:EL MOLT HONORABLE PRESIDENT DE LA GENERALITAT , ARTUR MAS
« Respondre #10 el: De Febrer 07, 2014, 08:44:56 a. m. »
S'ha de reconeixer que el que li ha dissenyat la campanya el fa currar, fins i tot surt al Salvados, el programa que tothom es vol carregar.

 
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal