Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Atenció: en aquest tema no s'han enviat missatges al menys des de 120 dies.
Encara que estiguis segur de que vols respondre, si us plau considera començar un nou tema.
Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Adjuntar:
(Clear Attachment)
(més arxius)
Tipus d'arxius permesos: doc, gif, jpg, mpg, pdf, png, txt, jpeg, docx, jpeg
Restrictions: 3 per post, maximum total size 20000KB, maximum individual size 10000KB
Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: Montse P.
« el: De Gener 27, 2014, 05:53:34 p. m. »

Estic d'acord amb el Pere i amb l'Enric, comparar el moviment catala amb el nazisme es desmesurat i d'altra banda Carlos si estas tan a disgut hi ha molts llocs on viure.
Publicat per: ENRIC
« el: De Gener 26, 2014, 10:16:25 a. m. »

Bon dia :
Amb tifes de tanta categoria intel•lectual no m’ estranya ja res del que ens espera si no les netegem del camí que estem creant, ¿ Carlos que hi fas a Montgat ?. Amb el què demostres  patir et pot agafar una feridura,¡ cuidat ¡, no fumis, no beguis i confessat de tant en tant, alleugerà la teva ànima i, primordial, la Salud millorarà.
Enric
Publicat per: Pere
« el: De Gener 25, 2014, 01:06:56 a. m. »

Carlos,
Crec que la comparacio amb els nazis sobra no pots comparar un genocidi amb una consulta democratica.
La comparacio m'ofen
Publicat per: Carlos
« el: De Gener 20, 2014, 10:30:23 a. m. »

Enric, méteme en la cámara de gas, me lo merezco. Soy un antinaZZZionalista, soy peor que un judío. Pero no te ensucies las manos, ya me meto yo mismo. Gracias por haberme dado de comer durante todos estos años y por haberme perdonado la vida, no soy digno de tanta magnanimidad. Heil Enric!!! Heil Arturrrr!!!
Publicat per: Enric
« el: De Gener 20, 2014, 09:57:19 a. m. »

Bon dia Carlos :
Demostres un desconeixement tant de ‘l Alemany com de tot plegat. Tal com escrius confons els termes, ja que demostres ser més afí al GENOCIDI FASCISTE que a la DEMOCRÀCIA  REPRESENTATIVA, activa per passiva.
Enric
Publicat per: Carlos
« el: De Gener 19, 2014, 02:09:25 p. m. »

Traidorrrr!!!! me has descubierto. Es igual, me sacrifico por la causa naZZZionalista.
Heil Enric Goebbels!!!
Heil Adolfo Mas!!!!
Publicat per: ENRIC
« el: De Gener 19, 2014, 09:08:18 a. m. »

Bon dia :
 Carlos la teva visió ( ¿ nacional socialista o arribista ? ) demostra el perill que correm els montgatins d’ ensopegar amb defecacions diarreiques d’ epseudos defensores de la pàtria GENOCIDA. Fa molts segles que sabem com tractar-los i, desprès de MIL-LENIS d’ existència, ENS N’ HEM CANSAT dels Hijos de Algo que ens consideren els seus serfs i  que ens poden exprimir el què necessitem pel benestar del POBLE CATALÀ. ¿ Et sorprèn  que vulguem ser LLIURES en el         S XXI  i que ens empari La declaració mundial dels DRETS HUMANS  ?. Et torno a recomanar          l’ entrevista de la COPE.
Enric
Publicat per: Carlos
« el: De Gener 17, 2014, 05:37:09 p. m. »

El muy horror able para ser respetado ha de saber respetar, que cumpla la ley y respete las sentencias, hasta entonces es un simple delincuente. Sobran palabras.
Publicat per: ENRIC
« el: De Gener 17, 2014, 10:16:16 a. m. »

Bon dia :
Carlos et recomano que escoltis l’ entrevista al Molt Honorable Conseller de la Nació Catalunya d’ AVUI, fa poc  a la COPE. Ja no diguem la votació al Parlament, de la mateixa NACIÓ, d’ ahir
Comprenc el nacionalismo ciutadano amb seu a Madrid però fora de lloc a CATALUNYA.
Enric
Publicat per: Carlos
« el: De Gener 17, 2014, 01:05:08 a. m. »

David, soy Carlos, aquí y en China. Por otra parte no es cuestión de palabras, yo doy más importancia a los actos, y los actos de los que supongo que te identificas merecen esas palabras y otras.
Publicat per: David
« el: De Gener 16, 2014, 08:53:14 p. m. »

Carles, amb el teu llenguatge, expresions i insults queda clar el teu tarannà.
Publicat per: Juanca
« el: De Gener 16, 2014, 03:05:32 p. m. »

En cuanto puedo me escapó a mi segundo pueblo en Zaragoza y creo que Carlos tiene también razón en que una cosa es la política y los políticos con sus discursos y otra la gente del pueblo, Yo nunca me he sentido menospreciado al contrario muchos de los chavales quieren venir a estudiar a Barcelona, ciudad a la que se admira por moderna i progresista.
Publicat per: Carlos
« el: De Gener 15, 2014, 08:37:29 p. m. »

¡Por favor! dejar de decir idioteces. Por lo visto hay quien viaja mucho y no se entera de nada, o es que viaja sólo últimamente y con complejo de superioridad.
Los catalanes hemos sido admirados y respetados durante muchos años, es desde hace ya unos años cuando empiezan a conocernos en el resto de España. Desde que tenemos unos cagabandurrias de políticos, apoyados por unos viajeros nacionalistas que se creen el ombligo del mundo, la situación ha cambiado y no dudo que cuando la gente visitada huele a nacionalista se tape las narices y se queje del olor nauseabundo.
Publicat per: Montse P.
« el: De Gener 14, 2014, 11:44:59 p. m. »

Te rao el Pere s'eata fomentant mes l'odi a Catalunya des de Espanya que no l'odi a Espanya des de Catalunya, sino nomes cal veure la tele si fins i tot fem servis en Messi (argnti) i el Ronaldo (portugues) i el premi aques ultim per veure com es manipula per que sembli catalans contra madrilenys.
Publicat per: Pere
« el: De Gener 11, 2014, 01:39:30 a. m. »

Per feina suro molt fora de Catalunya i t'asseguro que s'esta fomentant mes a Espanya l'odi cap a Catalunya que aqui l'odi cap a Espanya.
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal