Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Atenció: en aquest tema no s'han enviat missatges al menys des de 120 dies.
Encara que estiguis segur de que vols respondre, si us plau considera començar un nou tema.
Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Adjuntar:
(Clear Attachment)
(més arxius)
Tipus d'arxius permesos: doc, gif, jpg, mpg, pdf, png, txt, jpeg, docx, jpeg
Restrictions: 3 per post, maximum total size 20000KB, maximum individual size 10000KB
Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: ENRIC
« el: De Juliol 16, 2014, 07:19:50 a. m. »

Bon dia :
N’ hi ha que no assumeixe’n que SOM UNA NACIÓ SOBIRANA i què defensa la seva PERSONALITAT MIL-LENÀRIA dels CAGAMUJA  de torn, ¡¡.. tant ampla que és la porta... ¡¡. No entendre les paraules d’ EN MIQUEL ROCA I JUNYENT  o l’ actitud d’ EN ORIOL PUJOL I FERRUSOLA  es conseqüència de no entendre, parlar o escriure L’ IDIOMA CATALÀ.
Sols saben, com a CAGAMUJA, fer honor al seu ofici de PURINÒLEGS. Sort que ja hi estem prevenits ,  vacunats i amb els estris adients per erradicar-la.
ENRIC
Publicat per: quico
« el: De Juliol 15, 2014, 08:38:41 p. m. »

Hola hacia tiempo que no visitaba este foro,pero he revisado varios mensajes vuestros y la verdad es que deja mucho que desear
Tanta dialéctica  que parece no decir nada y tantas descalificaciones  para no llevan a ningún sitio.A ver si haceis  comentarios mas constructivos.Animaros!!!!!!!!!!
Publicat per: Edu
« el: De Juliol 15, 2014, 12:32:13 a. m. »

Pa tntos
Publicat per: Tonto del Bote
« el: De Juliol 14, 2014, 09:12:16 a. m. »

Tonto de Baba, Enrique, efectivamente a ese juego vamos a jugar hoy en el parque. Nos vamos a imaginar una nación que está situada en el espacio, en la Luna; lo vamos a llamar Cata Luna ¿te gusta? Lo vamos a llenar de ganado lanar para que esté a nuestro servicio. Yo seré el conde de Cata Luna y tu serás mi bufón, que lo haces muy bien. Llamaremos para que venga a jugar con nosotros a Tonto del Culo, ya veremos que papel le damos a él.

Pero ten claro que esto es un cuento, es un juego, no te lo tomes en serio como haces con todas las cosas, y te pongas a insultar a todos.

¡Qué bien nos lo vamos a pasar!
Publicat per: ENRIC
« el: De Juliol 14, 2014, 08:55:53 a. m. »


Bon dia CAGAMUJA :
 Considero rellevant que no entenguis la LL per la B, és consubstancial al grau de serradures que et comprimeixen les neurones, cosa que tu mateix reconeixes. ¿ Quan deixaràs de dir BAJANADES  per falta d’ arguments creïbles i racionals ?. Una patologia mental, greu, en pot ser-ne la causa. : Les mil Cares dures no t’ eximeixen de què s’ et vegi el LLAUTÓ. Desitjo, de tot cord,  el teu guariment i vegis la llum   de LA NACIÓ CATALUNYA . Els PAISOS CATALANS ÉS UNA COSA ÚNICA EN EL MÓN, aprofita-ho, no ho embrutis, gaudeix-ho els teus fills i nets t’ ho agraïrant, no vulguis quedar com un energumen esparracat i faltat de racionalitat. 
Enric   
Publicat per: El Tonto del Bote
« el: De Juliol 13, 2014, 11:22:27 a. m. »

Papa, el enrique, el Tonto de Baba, es mucho más tonto de lo que yo pensaba y dice palabras feas y cochinas. Habla de especies invasoras y aquí en Cataluña todos somos invasores desde hace miles de años.
Papa, el tonto de baba es mú tonto y creo que mú malo. Critica a los invasores y el es el primer invasor, me han dicho que es descendiente de Abderramán pero que ha traicionado a los suyos y se ha rendido al resplandor del becerro de oro.
Papa yo soy invasor y quiero a todos, piensen como piensen, solo les pido respeto y tolerancia a mi forma de ser y mis limitaciones; pero hay otros invasores a los que han puesto de porteros de discoteca, de perros guardianes, y no dejan entrar a buena gente que tiene los mismos derechos que cualquiera, a gente como cualquiera pero con más principios y valores que esos traidores de perros.
Papa el Tonto de baba, ahora me dice que por ser yo andaluz y sentirme andaluz y hablar mi lengua materna la que me has enseñado tu papa, que me vaya, que soy genocida y no se cuantas cosas más que no comprendo.

Papa, ¿una persona así es lo que por la calle definen como hijos de p?
Publicat per: ENRIC
« el: De Juliol 13, 2014, 09:59:58 a. m. »


ELS CAGAMUJA
 ¡ Els cagamuja¡ : Espècie invasora i verinosa. Ara es disfressen de PURINÒLEGS i GENOCIDES, tot pontificant entre els seus profetes- MESSIES  i la Púrria a què va adreçada. Un demostra  coneixements de ESCATOLOGIA , molt adient al seu tarantnar, posant en relleu LA PEDRA per eixugar-se, però no adverteix del perill que comporta si La Pedra ha estat o estar al Sol, el paquet hemorroïdal s’ en pot ressentir ¡¡ molt ¡¡. Ací portàvem papers o els penjàvem al ganxo de LA Comuna ; dita ¡ A can Felip ¡ Hi ha una masia que quan t’ hi  asseus, a la porta hi pots llegir............¡¡ FELIP V ¡¡. Aquest papers eren com els que escriuen determinats holocaustics-hidrofòbics-genocides, purinòlegs i, ara, escatològics compulsius. Els escrits com cal els guardàvem i els llegíem un munt de vegades, forma d’ adquirir vertadera CULTURA DEL PAIS.
Enric
PS .- ¡ ¡ Alerta amb  LA CAGAMUJA  ¡¡ ÉS  MOLT PERILLOSA ¡¡
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal