Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Atenció: en aquest tema no s'han enviat missatges al menys des de 120 dies.
Encara que estiguis segur de que vols respondre, si us plau considera començar un nou tema.
Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Adjuntar:
(Clear Attachment)
(més arxius)
Tipus d'arxius permesos: doc, gif, jpg, mpg, pdf, png, txt, jpeg, docx, jpeg
Restrictions: 3 per post, maximum total size 20000KB, maximum individual size 10000KB
Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: DAVID
« el: Febrer 23, 2013, 01:58:00 pm »

Hola,

Et puc dir que l'Espriu o Sant Joan ha estat una bona experiència pels meus fills, el gran va començar al Mireia però a 1er va passar al Espriu i ens ho va agraïr, el segon va començar al Sant Joan i no tenim cap queixa, aquest any acaba i n'estem molt agraïts de l'atenció i la dedicació que ha rebut dels mestres. Del Marina no t'en puc dir res, per descontat que les instalacions son molt millors que el Sant Joan i l'Espriu ja que son noves i tot a peu pla. En quant al projecte educatiu es diferent, mes innovador, sobre si es millor això ho heu de valorar vosaltres.

El millor que podeu fer es anar a les jornades de portes obertes que es fan a final de curs, comparar i treure les vostres pròpies conclusions.

Jo personalment hem quedo amb l'Espriu i Sant Joan.

Salut.
Publicat per: JORM
« el: Febrer 07, 2013, 09:38:53 am »

Merci Oskar per la teva resposta. Es important per mi.
Publicat per: Oskar Salvadó
« el: Febrer 01, 2013, 06:51:25 pm »

Doncs mira, jo fa 3 anys que vaig acabar l'Espriu, i tot i ser una escola pública (no dic que la pública sigo dolenta ni res) em vaig emportar uns records fantàstics d'allà:
Un projecte educatiu com qualsevol altre de la millor escola de Barcelona, uns professors de màxima qualitat, bones instal·lacions per a nens de primaria, i una bona localització estratègica (a la Rbla. del Turó on hi ha molts locals diversos com "la Pape", o pastisseries i tavernes, i camps de bàsket, etc.).
Això pel que fa al Salvador Espriu, però també es poden provar les altres, privades, però dubto que hi hagi cap millor que la meva.
Publicat per: JORM
« el: Gener 21, 2013, 01:23:31 pm »


Estic buscant informació, opinios sobre l´escola Mireia, el marina i el sant joan- espriu de Montgat. Tinc dos fills petits i estic recopilant opinons sobre les escoles de montgat, ja que aquest any els he de matricular.

gràcies.
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal