Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Autor Tema: ¡ ..GALGOS O PODENCOS..¡  (Llegit 3585 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

ENRIC

 • Visitant
¡ ..GALGOS O PODENCOS..¡
« el: De Febrer 04, 2014, 12:04:07 p. m. »
¡ ..GALGOS O PODENCOS..¡
¡.. LLEBRERS  O GOSSOS  CUNILLERS ..¡
Bon dia :
Avui que tot va al voltant del NOSTRE SOBIRANISME , ¡ ens cau un xàfec per totes bandes, ¡. El més trist , contemplar com, ací , encara estem pensant amb el compte de la lletera, des dels que vesteixen com si arribessin de munyir vaques, com els que exhibeixen sandàlies  o pesuquistes disfressats amb fulles verdes sense fumigar . ¿ Què no veuen que la vaca, mamella, la tenen uns altres ? ¿ Què sense poder munyir, ¡ nosaltres mateixos ¡, la mamella de la NOSTRE VACA no poden anar en lloc ?. Acabarem donant la raó al Sr. Aznar, “.. deixeu-los ells solets es destruiran.. “. Voler implantar doctrines desfasades, sol ventar els problemes del món amb actituds de nens petits sols genera compassió.
El món sense el patró OR, que vol dir CALÉS QUE DRINGUIN, no pot anar a cap lloc. Pregunta = ¿ Qui en sap més d’ administrar els CALÉS ?. El TRIPARTIT esquerrers i progressista ja han demostrat ¡ A BASTAMENT ¡ què el què saben fer és tirar de BETA  i que pagui el què vingui al darrera, i si ho fa bé, COM AVUI EN DIA ES FA , posar-li  PALS A LES RODES per evitar la recuperació i demostració de COM S’ HA DE TREBALLAR PER TIRAR ENDAVANT UN PAIS . La feina  ben pagada i mal feta ENS HA PORTAT A AQUEST FORAT SENSA FONS .
 PRIMER , el què cal fer és recuperar la casa, la vaca i poder-la munyir amb molta cura, desprès ja pintarem i solventarem les sacrosantes desigualtats ja que tindrem llet amb escreix. Per últim,  no ressalteu  les dites retallades i en culpeu a qui a salvat el cul a la ESPANA nacionalcatólica ¡ ho diuen ÉLLS mateixos ¡. No criminalitzeu a qui sap ESTALVIAR PER TIRAR ENDAVANT LA NOSTRA NACIÓ.
Enric   


UN VEI

 • Visitant
Re:¡ ..GALGOS O PODENCOS..¡ O GATILLAZOS
« Respondre #1 el: De Febrer 04, 2014, 08:58:56 p. m. »


Los niños ya dicen: “mientes más que un independentista”

Y DALE CON LA MATRACA SEÑOR ENRIQUE QUE ESTO ES UNA COMUNIDAD AUTONOMICA,NO UNA NACION

DEJAN YA DE MENTIR AL PUEBLO CATALAN

Tras las mentiras de Pilar Rahola sobre una supuesta sentencia del Tribunal de la Haya, que luego tuvieron que confesar que se la habían inventado, ahora llega el caso de los liberales europeos.

Tal y como explica Crónica Global, “El único gran apoyo internacional al “derecho a decidir” era un bluf“.

Y es que Convergència se ha dedicado a difundir un nuevo bulo. “El partido nacionalista aseguró que el manifiesto de la Alianza de los Liberales y Demócratas Europeos (ALDE) para las elecciones europeas recogía ‘una referencia explícita al derecho a decidir de los catalanes’. Así lo reprodujeron algunos de los más importantes diarios de Cataluña. Sin embargo, una vez publicado el manifiesto, no aparece ninguna referencia ni al “derecho a decidir” ni a Cataluña.”

Visitant

 • Visitant
Re:¡ ..GALGOS O PODENCOS..¡
« Respondre #2 el: De Febrer 05, 2014, 12:51:29 a. m. »
Veí, los niños ahora dicen que "Eres más tonto que un independentista" porque todo el dinero que tienen más un montón de deudas se lo están gastando en humo a costa de recortes sociales. Están construyendo un país sin cimientos arruinando a varias generaciones de catalanes.

ENRIC

 • Visitant
Re:¡ ..GALGOS O PODENCOS..¡
« Respondre #3 el: De Febrer 05, 2014, 10:18:10 a. m. »
Bon dia UN VEI I VISITANT :

 Les vostres intervencions confirmen TOT   el què he escrit, donant-li patent de veracitat.
Amb tergiversacions, mentides i falsedats ¡ NO ES VA ENLLOC  ¡ ( ¿ rubbish ? ) i ,MENYS, emparant-se en l’ anonimat. Jo vos recomanaria emprar l’ idioma Anglès d’aquesta manera no faríeu servir un gran idioma com a pala per tirar tanta hidrofòbia-genocida- holocàustica per sobre d’ una NACIÓ ( ho contempla la sacrosanta Constitució ). Amb l’ Anglès podríeu passar per més progressistes, avui sense l’ Angles no es pot, quasi, navegar per Internet,  el castelano cada cop es farà servir menys, i més si el desprestigieu d’ aquesta manera tant BARROERA.
Vós recomano sortir del ramat i començar per aprendre un IDIOMA CULT I MODERN, si viviu a MONTGAT en teniu una bona oportunitat.
          El llenguatge que empreu és consubstancial a la PURRIA manipul-lable i què es fa servir per rebentar  intents seriosos de reconduir la difícil situació heretada. Torno a insistir, estudieu, seriosament , l’ Història d’ aquesta NACIÓ MIL-LENÀRIA fins als nostres dies. Els vostres fills i nets vós ho agraïrant, a menys que ja hagueu decidit fotre el camp quan no pugueu aguantar més el DRET Comparat. Ho he conegut d’ algú que va venir en pla conquistador ignorant,( ¡  es creia que ja l’ havien anorreat ¡ ), que en el cercle universitari  en el què va arribar es parlava un IDIOMA amb majúscula. Mai havia vist tanta ràbia i impotència en un individu que per la seva formació havia de tenir una MORAL, i no diem ÈTICA , suficient per comportar-se com un Llicenciat Universitari. Ara, segle XXI,  ho contemplem en un grau superlatiu, dia rere dia, en tots els mitjans de comunicació i protagonitzat pels mateixos INDIVIDUS DE L’ ESPÈCIE  que no han evolucionat cap a la CIVILITZACIÓ, especialment,                  l’ Europea.
Enric 

otro milenario

 • Visitant
Re:¡ ..GALGOS O PODENCOS..¡MILENARIOS
« Respondre #4 el: De Febrer 05, 2014, 09:23:24 p. m. »
UNA DOCTORA DE LA NACION MILENARIA

Los falsos doctorados de Pilar Rahola
La conocida tertuliana, ex dirigente de ERC y del Partit per la Independència, y miembro del Consejo Asesor para la Transición Nacional (CATN) falseó su currículum durante años diciendo que era doctora en Filología Hispánica y en Filología Catalana, cuando en realidad es licenciada. Ha sido presentada como doctora en Filología en mútiples entrevistas, artículos y actos públicos sin que ella lo corrigiera. Hasta el verano pasado no enmendó su web. Preguntada al respecto, responde: "No le di importancia".

420 millones

 • Visitant
MONTGAT HABLA ESPAÑOL
« Respondre #5 el: De Febrer 05, 2014, 09:30:24 p. m. »
TOME NOTA SENOR ENRIQUE,el español no es un idioma muy dificil de aprender.

Español

Origen: el español es una lengua romance del grupo ibérico.
Número de hablantes: 420 millones de españoles tienen el español como lengua materna, lo que la convierte en la segunda lengua más hablada del mundo. Es un idioma hablado globalmente por 500 millones de personas.
Mapa lingüístico: no solo en España se habla español, sino que también lo encontramos en América y Guinea Ecuatorial.
Dificultad de aprendizaje: según los expertos, no es un idioma muy difícil de aprender, aunque la mayor dificultad consiste en el uso de las tildes y la conjugación verbal.
Tiempo de aprendizaje: son necesarias unas 600 horas de estudio para poder mantener una conversación básica.
Examen oficial: DELE (Diploma de Español como Lengua Extranjera). Este diploma lo otorga el Instituto Cervantes, que tiene centros repartidos por todo el mundo. Existen seis niveles y el título de cada uno de ellos se otorga tras superar un examen, que se suele convocar en mayo, agosto y noviembre.
Salidas profesionales: el español es fundamental para la persona inmersa en el mundo de los negocios con América Latina, y también para quienes quieran dedicarse al turismo o la enseñanza de esta lengua.
Dónde estudiarlo: diversas instituciones y centros ofrecen cursos de español para extranjeros, entre ellos Paraninfo, que tiene un programa con cinco niveles, e Instituto Hemingway, que oferta un curso avanzado de formación para personas interesadas en convertirse en profesores ELE. Fyne Formación también ofrece cursos de español en Madrid.
Curiosidades: el español es uno de los idiomas más estudiados del planeta. En EE.UU. ya es la lengua más hablada, por detrás del inglés. Solo en este país lo hablan 35 millones de personas.

ENRIC

 • Visitant
Re:¡ ..GALGOS O PODENCOS..¡
« Respondre #6 el: De Febrer 06, 2014, 06:47:21 p. m. »
Bon dia :
 La Sra. Pilar Rahola a 8TV  ja va fer l’ explicació de l’ error comès per altri. Qualsevol persona mitjanament informada sap el què cal fer per aprendre idiomes. La llegua franca actualment és           l’ Anglès. El castelano va en retrocés ja que qualsevol latino parlant,  a la que pot, ja parla Anglès. Més endavant pot ser-ho el Xinés. La pedanteria demostrada ens porta a considerar-ho una collonada per intentar desvirtuar el fons de la qüestió, què no poden  parlar en l’ Idioma del País per provenir d’un Idioma molt pobre. “...diu que són verdes..”.
Comença’n  a ser patètics els intents de destruir-nos. Té que ser molt frustrant no poder acabar el què van començar els seus avis, pares, familiars i adlàters.
Enric   

An Inglis man in Montgat

 • Visitant
Re:¡ ..GALGOS O PODENCOS..¡
« Respondre #7 el: De Febrer 06, 2014, 08:28:25 p. m. »
Señor Enrique,definame retroceso,please.

Cesc

 • Visitant
Re:¡ ..GALGOS O PODENCOS..¡
« Respondre #8 el: De Febrer 06, 2014, 08:40:56 p. m. »
Enric, tens tota la rao. El catalán con su política imperialista se va a extender tanto que vamos a dejar al castellano arrinconado en el instituto Cervantes. De momento nuestro catalán ya se habla en todo el Mediterráneo, ¡hasta los peces lo hablan!, a partir del 9 de noviembre de 2014 podremos conquistar el mundo extendiendo nuestra cultura y nuestra lengua mil.l.l.l.enaria. Willy el Piloso se sentirá orgulloso de ti, Enric. Posiblemente te nombren conde de las Mallorquines y tendrás derecho de pernada como tenían nuestros ancestros. Pero ten cuidado con quién utilizas el derecho de pernada, no vayan a contagiarte la sífilis; ya sabes que estos españoles son unos guarros.
Lástima que los peces del Mediterráneo hablen catalán con acento aragonés, pero es que la perfección no existe.

San Pedro

 • Visitant
Re:¡ ..GALGOS O PODENCOS..¡
« Respondre #9 el: De Febrer 07, 2014, 08:59:02 a. m. »
Los peces del Mediterráneo hablan catalán con acento aragonés y Sant Jordi no existe. Me temo que alguno se va a tirar por el balcón.

60.000 catalanes desmontan la leyenda de Sant Jordi

 Domingo, 17:30 h. Sesenta mil culés en el Camp Nou de Barcelona. De repente, un enorme incendio en el campo. Los sesenta mil culés de rodillas rogándole a San Jordi:
- ¡San Jordi, San Jordi, por favor, que lleguen pronto los bomberos!
 Se aparece San Jordi y les dice:
- Los bomberos no podrán llegar a tiempo. Hay mucho atasco en la ciudad y no llegarán.
- ¡San Jordi, San Jordi, por favor, entonces, ¿qué hacemos?. ¡Ayúdanos!
- Mirad, la única solución es que os tiréis todos encima del fuego. Así se consumirá el oxígeno y se apagará.
 Así pues, los sesenta mil culés se tiran al fuego y, claro, el incendio se apaga, pero ellos mueren socarrados.
 Llegan los sesenta mil al cielo, llaman a la puerta y aparece San Pedro:
- Pero, por todos los santos. ¿Qué os ha pasado?. Sesenta mil catalanes y encima culés todos chamuscados...
 - Pues mira San Pedro, hubo un fuego enorme y San Jordi nos dijo que para apagarlo teníamos que tirarnos encima y así lo hicimos. Y mira como hemos quedado. ¡Dónde está ese San Jordi, dónde está...!
- Pero, ¡si no existe ningún San Jordi!
- ¡Cómo que no -dicen los sesenta mil culés-, nosotros hablamos con él!
- Pues aquí, os aseguro que no existe ningún San Jordi.
 San Pedro llama a todos los santos y los pone en fila para hacer una rueda de reconocimiento.
- Mirad a todos estos santos y decidme cuál de ellos os dijo que era San Jordi.
 Los sesenta mil empiezan a mirar y por fin ven a uno:
- ¡Éste es, éste es!
 San Pedro se acerca a él le da unas palmaditas en la espalda y sonriendo, le dice:
- San Jorge, maño… esta vez te has pasado.

Montse P.

 • Visitant
Re:¡ ..GALGOS O PODENCOS..¡
« Respondre #10 el: De Febrer 07, 2014, 09:04:29 a. m. »
Quan anava el cole i encara vivia en Paco i despres deseguida de morir ja començavem a fer coses en catala a l'escola, rimer com a assignatura i despres es va anar introduint, ino va passar res tothom ho acceptava amb naturalitat i aleshores per la gent de fora era mes dificil doncs no hi havia tele ni practcament premsa. Tothom ho va acceptar i ara 35 anys despres malparlem d'una llengua tant antiga o mes que el castella i la volem fer desapareixer. No seria mes facil respectar-nos toits una mica mes.

San Pedro

 • Visitant
Re:¡ ..GALGOS O PODENCOS..¡
« Respondre #11 el: De Febrer 07, 2014, 09:13:24 a. m. »
Montse, ¿has pensado cual puede ser la explicación de tu pensamiento coherente y lógico?
Por otra parte, en Montgat fuimos algunos padres castellanoparlantes que estábamos en el APA del Carrero Blanco, hoy Salvador Espriu, los que con dinero de nuestro bolsillo pagamos un profesor de catalán  para que nuestros hijos lo aprendieran en igualdad al castellano. Pocos padres catalanoparlantes  se vieron en esos inicios.
Por lo que nunca luchamos fue para que la Generalitat en cuestión de idioma aplicase la misma política que el dictador. ¿Puede ser esto una explicación a tu pregunta?

ENRIC

 • Visitant
Re:¡ ..GALGOS O PODENCOS..¡
« Respondre #12 el: De Febrer 07, 2014, 09:21:38 a. m. »
Bon dia :
¡ Cesc sembles un malastruc ¡. Estem preparats per les tempestes genocides, fa anys que driblem ELS DRACS. Hi ha una cosa que em té intrigat , CESC mot del país, ¿ Què ets un Eugeni d’ Ors ?.Quedo meravellat per les invectives per desacreditar-me, et mereixes el Premi Nobel  de les collonades “ messetàries “. Reconsidera aquest paper “ d’ enfant terrible “. El meu pecat original, per el què es veu, és ser un montgatí que ha vist la destrucció del seu Poble, a patit la labor de genocidi i demès etcccs..... i, encara manté l’ il-lusió de recuperar el què es pugui del desastre patit i que patim gràcies a espècimens amb un tarannà semblant al teu. Si això és la cultura què s’ ha de transmetre, vis la qualificació que ens donen els països civilitzats, ¡ ESTEM BEN FOTUTS ¡.
Enric   
 

 
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal