Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Atenció: en aquest tema no s'han enviat missatges al menys des de 120 dies.
Encara que estiguis segur de que vols respondre, si us plau considera començar un nou tema.
Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Adjuntar:
(Clear Attachment)
(més arxius)
Tipus d'arxius permesos: doc, gif, jpg, mpg, pdf, png, txt, jpeg, docx, jpeg
Restrictions: 3 per post, maximum total size 20000KB, maximum individual size 10000KB
Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: ENRIC
« el: De Març 15, 2014, 09:50:00 a. m. »

HERMENÈUTICA CONSTITUCIONAL  II

 Bon dia :
            Queda clar que la cotilla constitucional, de rel FRANQUISTA,  actua com una piconadora i no fan servir l’ Art 8  CE donat que les claus de la ferralla repressiva són a Brussel·les. Si ens centrem amb, la dita,... DEMOCRÀCIA  i de DRET ni En Capri o l’ Eusebio ho farien millor. Ara patim una guerra per terra, mar i aire contra la SOBIRANIA DE LES NACIONS CATALANES. Quedant ben clar que, possiblement,  són els nets o fills dels genocides i violadors descrits en la multitud de Llibres publicats sobre l’ HOLOCAUST  patit. Són tant barroers que baixant al més indigne que pot fer           l’ Home, USAR LES MENTIDES, comprovables, per intentar erosionar la cosa més preuada de Casa Nostre, LA  DONA I ELS NOSTRES FILLS.
 No traspassar, ¡ o impedir ¡ la potestat implícita en tot ésser humà de decidir el seu futur  i de la col•col·lectivitat mil•lenària en la què ha nascut i viscut. Sols es pot explicar per l’ ancoratge  en els passat  més cavernícola de l’ Edat Mitja feudal.
 Altre cosa són les Normes i els pactes que sorgeixen del màxim legislatiu, EL POBLE O COMUNITAT HUMANA, ÚNIC MANDANT, negar aquest tret diferencial, consuetudinari i tradicional, ¡ ÉS  INCOMPRENSSIBLE ¡, i més arrogar-s’ho en contra de LA NACIÓ CATALANA , i en el seu territori          ( PAISOS CATALANS )
¡ ÉS Anticonstitucional ¡( ¡ I no diem EN SEU DEMOCRÀTICA  ¡ ).Amb una simple interpretació DEMOCRÀTICA  de la cotilla DOGMÀTICA en què es pretén encotillar-nos  n’ hi ha prou . Demostració inequívoca de la falta de CULTURA  MODERNA-PROGRESSISTA -CONTEMPORÀNIA I EUROPEA . ¡                                                      ¡ No fot ¡             
Enric   
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal