Montgat.net

Forums de Montgat.net => Fòrum General => Missatge iniciat per: ENRIC en De Febrer 16, 2015, 09:11:19 a. m.

Títol: L' EMPASTIFA QUE FA FORT D' EN CESC
Publicat per: ENRIC en De Febrer 16, 2015, 09:11:19 a. m.

L’ EMPASTIFA QUE FA FORT D’ EN CESC

Bon dia :
Cesc, rebolcar-se en el femer per destil•lar pudor i brutícia empastifant a tot aquell que no va de cara al sol, no ho considero ni just ni de bona persona, voler ser l’ últim a  dir-hi la seva, per treure pit, demostra mediocritat excelsa i debilitat mental  per superar la falta d’ arguments sòlids i VÀLIDS. Estimo el meu poble i el seu IDIOMA cosa, pel què es veu, t’ incomoda de forma malaltissa, Queda’t rebolcant-te tant com vulguis però, com a mínim, no empastifis amb PEROGRULLADES a les persones normals ja què és cansant i de retop va perdent qualitat aquesta Web. A partir de LA VERITAT i L’ EQUANIMITAT es pot anar bastint un Diari Digital amb moltes col•laboracions desinteressades. Si continues amb el teu estil  aconseguiràs quedar sol amb la teva paranoia genocida. Jo ja n’estic cansat i enfastiguejat. Crec que he escrit, sempre ,aportant criteris i fets comprovables per donar a conèixer la veritable, viscuda i acadèmica Història, del País i de Montgat en especial. Comprenc que incomoda a aquells què de la tergiversació, la mentida, la depredació i “ l’ embolica que fa fort  “ en fan la seva doctrina.
¡¡BY...BY..  ¡¡
Enric     
Títol: Re:L' EMPASTIFA QUE FA FORT D' EN CESC
Publicat per: Cesc en De Febrer 16, 2015, 09:56:59 a. m.
Enric, no insultes. Argumenta, debate, pero con educación. Con firmeza, pero con educación. Ya te he demostrado más de una vez que yo también sé insultar y con más crudeza que tú, ya que no ofende quien quiere sino quien puede. Y tu no puedes ofender porque todo lo que tu dices lo dices de forma acomplejada, eres un papagayo que repite las consignas que oye de boca de su jefe.

Por cierto, no critiques de esa forma a los diarios digitales que yo te expongo. Son los únicos libres. no tienen medios pero son libres. Algo que no pasa en los diarios que tu consultas porque los recibes gratis, ya que están subvencionados despóticamente por tu jefe para lavar su sucia imagen y engañar a 2 millones de ovejitas nazionalistas, para que no se salgan del redil.
Títol: Re:L' EMPASTIFA QUE FA FORT D' EN CESC
Publicat per: POLETE en De Juliol 23, 2018, 11:25:58 p. m.
SDER
Títol: Re:L' EMPASTIFA QUE FA FORT D' EN CESC
Publicat per: ENRIC en De Setembre 29, 2019, 09:58:15 p. m.
ERA CERT
Títol: Re:L' EMPASTIFA QUE FA FORT D' EN CESC
Publicat per: KIKILI en De Setembre 30, 2019, 07:25:09 p. m.
ESO