Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Autor Tema: ¡¡ L' ESCOLA CATALANA NO ES TOCA ¡¡  (Llegit 1509 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

ENRIC

 • Visitant
¡¡ L' ESCOLA CATALANA NO ES TOCA ¡¡
« el: Juny 15, 2014, 09:13:35 am »
¡¡  L’ ESCOLA CATALANA NO ES TOCA ¡¡

Bon dia :
 Feia goig veure grans i petits acompanyats per TOTS AQUELLS  que estimem el NOSTRE IDIOMA . ¡ NO HI FALTAVA NINGÚ ¡. Aquesta GUERRA ¡ sense treva ¡  per anorrear L’ IDIOMA de TOTS ELS PAÏSOS CATALANS, inclosa la CULTURA MIL-LENÀRIA, ¡ fa pena  ¡.¿ Què no veuen que han aconseguit malmetre-ho tot ?. ¿ ¡Què esperaven ¡ que ens ho miraríem quietets i bons minyons ? ¿ Què no veuen què estan perdent bous i esquelles per no veure-hi més enllà del nas ? ¿ Segueix-se’n allós de “”...antes roja que rota, ...? ¿ No volen dir “” antes destruïda què DEMOCRÀTICA I RESPECTUOSA  AMB TOTS EL POBLES “”?.¡ Quina “” aznaritat “”en grau superlatiu ¡ ¿ Coneixen el concepte en què els tenen a la resta del món  ?.
A SES ILLES hi ha un MESTRE, EN Jaume Sastre, en vaga de fam i amb greu perill per la seva vida. Què un MESTRE  posi en perill la seva vida ja ens demostra el valor de l’ idioma i el perfil de qui el vol fer desaparèixer.
Benvolgut JAUME SASTRE  :¡ No ens podem permetre perdre’t ¡. ¡ Et necessitem ¡. Comprenc PERFECTAMENT el teu estat anímic però no et volem com a MÀRTIR, destruït per aquets BÀRBARS , et volem com el què ets,   MESTRE.
Vós saluda respectuosament
Enric

Estela Reynols

 • Visitant
Re:¡¡ L' ESCOLA CATALANA NO ES TOCA ¡¡
« Respondre #1 el: Juny 15, 2014, 10:07:23 am »
Uno de sangre andaluza, como Enrique,y en Castelao de castilla.

Hacer notar que una manifestación que ha sido convocada por el bloque secesionista en pleno más el PSC y sindicatos ,que versa sobre lo más sensible del universo nacionalista: la lengua, y que ha sido ampliamente publicitada...solo reúne 20.000 personas... Significativo.

SUMA+E

 • Visitant
Re:¡¡ L' ESCOLA CATALANA NO ES TOCA ¡¡
« Respondre #2 el: Juny 15, 2014, 11:52:29 am »
Por una escuela de todos menos para los hijos de Mas de Pujol, de Montilla, y del resto de dirigentes sectarios de Cataluña. Son tan buenos dirigentes que no quieren para sus hijos la maravillosa escuela en catalán. Son unos santos, ellos no quieren para ellos lo bueno, prefieren sacrificarse y dar la escuela buena a los hijos de los demás y quedarse para sus hijos la escuela en trilingüe, la escuela mala.
Ahora me explico el por qué gana siempre el nacionalismo las elecciones autonómicas, son fantásticos: para el pueblo les da la mejor parte del pastel y para ellos los restos, las sobras. No me explico el por qué nunca me he dado cuenta de tanta bondad. ¡Seré idiota!
Lo tengo decidido, a partir de ahora siempre votaré al bondadoso nacionalismo y no a los fachas del PP ni Ciudadanos ni UPyD, ni gentuza maligna de estos calibres que se empeñan en meter a todo el mundo en la malísima escuela trilingüe, como hacen con sus hijos nuestros fantásticos dirigentes de CiU, de ERC, de...

ENRIC

 • Visitant
Re:¡¡ L' ESCOLA CATALANA NO ES TOCA ¡¡
« Respondre #3 el: Juny 16, 2014, 07:50:28 am »
Bon dia :
Quan l’ hidrofobia-genocida arriba a cotes tant altes m’ ajuda a comprendre tota l’ Història  d’Espana pletòrica de casos semblants. El Sant Pare ha fet unes declaracions que no tenen  pèrdua,  demostratives de la senzillesa erudita aplicada a cada cas concret. ¿ Que pensaran els fills i nets dels hidrofòbics-genocides  ( què, a més, ho  deixen  escrit ), quan ho llegeixin ?.
Enric   

RESTA+E

 • Visitant
Re:¡¡ L' ESCOLA CATALANA NO ES TOCA ¡¡
« Respondre #4 el: Juny 16, 2014, 09:20:07 am »
Oh! Enric, tergiversas la historia hasta cuando aún es presente. El Santo Padre, aunque muy prudente, ha sido claro con el tema de la independencia de Cata Luna. No cabe ninguna matización. Por otra parte, dices que la hidrofobia genocida actual te hace comprender la historia de España, lógico. Tu eres parte importante de ese sector de españoles que nos hacen ser un país de segunda o de tercera: traidor a tu patria, traidor a tu pueblo, traidor a tu familia y dentro de poco, con este currículo, traidor a tu tierra de acogida.; sin valores ni principios arraigados... Con españoles como tú, ¿cómo vamos a funcionar como país? En cualquier país democrático serio ya te habrían colgado, simbólicamente, de las criadillas, por alta estupidez.

ENRIC

 • Visitant
Re:¡¡ L' ESCOLA CATALANA NO ES TOCA ¡¡
« Respondre #5 el: Juny 17, 2014, 08:27:22 am »
Bon dia :
¡ Els aspergidors de purins no paren ¡,¡  Són un cas com un cabàs ¡. L’ hidrofòbia-genocida  els rossega i no els deixa veure  ¡ RES DE RES ¡. Mentiders compulsius per falta de coneixements o cultura  ¡ ves a saber ¡ ¡ “” ¡ PARDIEZ ¡ MIENTEN COMO BELLACOS ¡ “” ¿ Cervantes  o Zorrilla ?. La sort que tenim és què la seva fortor  de PURINÒLEGS els identifica i ens fa canviar de sentit per no tenir-hi tractes. ¡ Quina Creu ¡. Els seus fills o nets, ja nets, seran els nostres ciutadans normals i perdrem de vista aquesta XUSMA.
Enric 

PS.-¡ Hem recuperat el PROFESSOR JAUME SASTRE ¡.¿ Com es pot ser tant destructiu envers la llengo d’ un mateix ?. ¿ Com es pot ser tant insensible davant la demanda de diàleg d’ un Professor que esperava, amb finor intel•lectual, el moment de ser rebut ?. El caciquisme estúpid que considera SÚBDITS als ciutadans és la única explicació. El SANT PARE molt lúcid i coneixedor  dels problemes de la TERRA de RAIMON LLULL i dels Països Catalans ho va deixar clar, de forma subtil i entenedora, per on s’ ha de guanyar jurídicament  la SOBIRANIA.   

Cesc

 • Visitant
Re:¡¡ L' ESCOLA CATALANA NO ES TOCA ¡¡
« Respondre #6 el: Juny 17, 2014, 09:40:47 am »
Te repito Enrique. Con españoles como tú, ¿cómo vamos a funcionar como país? En cualquier país democrático serio ya te habrían colgado, simbólicamente, de las criadillas, por alta estupidez.

ENRIC

 • Visitant
Re:¡¡ L' ESCOLA CATALANA NO ES TOCA ¡¡
« Respondre #7 el: Juny 18, 2014, 08:29:15 am »
Bon dia :
Amb incultes-genocides que empastifen, dia si i dia també, CASA NOSTRE tot omplint-la de PURINS  ¡  i enviant psicòpates al Món  Civilitzat ¡ ¿ Com vols que axó rutlli  ? . El Món Civilitzat ho té completament classificat.
Enric

Cesc

 • Visitant
Re:¡¡ L' ESCOLA CATALANA NO ES TOCA ¡¡
« Respondre #8 el: Juny 18, 2014, 10:47:19 am »
Enric tens tota la raó, els que em estudiat a l'escola catalana som uns incultes-genocides. El teu Mesias vol aixó i tu també, per aixó vuleu la continuitat de aquesta escola catalana de ignorants.

ENRIC

 • Visitant
Re:¡¡ L' ESCOLA CATALANA NO ES TOCA ¡¡
« Respondre #9 el: Juny 19, 2014, 09:22:24 am »
Bon dia :
Per més PURINS que ens llencis no podràs parar la dinàmica d’ un NACIÓ MIL-LENÀRIA, amb tancs o sense. Una DICTADURA GENOCIDA no ho va poder parar, va haver de transigir. Els psicòpates MENYS. Com l’ homòleg futbolista hauràs d’ anar a la PERFIDA ALBION, ELL hi va per gran categoria, TU per netejar sabates.
¡¡ NO FA ¡¡
Enric

Cesc

 • Visitant
Re:¡¡ L' ESCOLA CATALANA NO ES TOCA ¡¡
« Respondre #10 el: Juny 19, 2014, 09:43:25 am »
Enric tens tota la raó, els que em estudiat a l'escola catalana som uns incultes-genocides. El teu Mesias vol aixó i tu també, per aixó vuleu la continuitat de aquesta escola catalana de ignorants.

 
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal