Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Autor Tema: Resum del Ple sense desperdici d'ICV  (Llegit 729 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Ferran

  • Visitant
Resum del Ple sense desperdici d'ICV
« el: Octubre 19, 2017, 01:23:08 pm »
Es pot trobar al Facebook d'ICV:

Moment Garcia (una altra vegada; i en van...)
En determinat moment del torn de precs i preguntes de l’oposició es va donar una altra sortida de to del regidor i exalcalde Francesc Garcia (PDECat - Unió (antiga CiU)). Lamentablement ja gairebé no són notícia, però nosaltres no validarem que aquest comportament, per bé que freqüent, sigui normal. Va qualificar ICV Montgat i els resums del ple, que com aquest portem fent d’ençà un any i mig, de “miserables”, de “poc prudents” i de no centrar-se en els temes del ple sinó en qüestions personals dels regidors.
És irònic aquest comentari per part d’algú com el sr. Garcia que repetidament ha fet un ús de les xarxes socials, d’un estil que podríem qualificar com incendiari, i uns resums (certament mereixen aquest nom perquè eren d’unes poques frases a conveniència) de plens que expressaven una veritat esbiaixada, quan no directament deien falsedats. Aquest interès de PDECat - Unió (antiga CiU) en publicar aquests comentaris d’urgència dels plens va anar disminuint quan aquests van començar a ser transmesos en directe i quan els vídeos queden al núvol a disposició de qui vulgui consultar-los. Justament nosaltres publiquem els nostres resums suportant-nos en els esmentats vídeos, fent-ne referència i posant-hi enllaços als moments rellevants. Nosaltres en diem transparència i és una qualitat que tenim impregnada en tots els nostres actes.
Mai hem dit una mentida i mai hem insultat ningú. Tal com advertim al començament de cada resum diferenciem el que és crònica i el que és valoració política pel tipus de lletra. Diu el senyor Garcia que els nostres resums (que qualifica de “pasquines”) no tenen contingut polític i sí personal. Nosaltres diem, i en tenim la seguretat, que no hi ha cap publicació a Montgat en paper ni digital que tingui el nivell de profunditat política que tenen els nostres resums de cada ple. I també li recordem que les publicacions d’ICV no són d’una persona sinó del partit, malgrat que ell es permeti fer divisions entre les regidores Emma Ros (prudent) i Montse Sanllehy (poc prudent), a més d’una nova referència a la parella de la nostra portaveu. És una mena de fixació recorrent en ell, i que ens sembla preocupant. I no, no creieu que es va disculpar per tot plegat ni per l’ús de la paraula “miserable”. Es va limitar a dir que si la retirava era perquè no volia importunar a l’Alcaldessa, no al nostre partit ni Grup Municipal, destinataris de l’insult.
El sr. Francesc Garcia té el costum d’utilitzar un espai públic valuós com és el Ple Municipal per censurar les publicacions d’altres partits. Ho va fer amb el PSC quan era alcalde, en el present mandat ho ha fet amb una publicació d’ERC, i ara ens ha tocat a ICV. Nosaltres seguirem publicant el que considerem adient, i farem les valoracions que creiem oportunes com hem fet fins ara, amb absoluta correcció, sense mentir i sense insultar. Si al sr. Garcia o a qualsevol altra persona no li agrada el que diem, té la via judicial si creu que vulnerem els seus drets. Altrament, el que escrivim no ho fem per agradar a cap persona en concret, sinó per transmetre la nostra visió sincera i reflexiva de la realitat política de Montgat.
Novament, i amb tota probabilitat no serà l’última, el regidor i exalcalde Francesc Garcia ha demostrat que les seves actituds no són dignes del càrrec que ocupa. Podeu veure la seva intervenció en aquest enllaç: 

Podeu veure també la resposta de la portaveu d’ICV Montse Sanllehy en aquest enllaç:

En toc cas, convidem al sr. Garcia a seguir llegint els resums dels plens municipals d’ICV Montgat. Podrà utilitzar el que aprengui de correcció, veracitat i respecte en les seves comunicacions, si en torna a fer.

 
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal