Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Atenció: en aquest tema no s'han enviat missatges al menys des de 120 dies.
Encara que estiguis segur de que vols respondre, si us plau considera començar un nou tema.
Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Adjuntar:
(Clear Attachment)
(més arxius)
Tipus d'arxius permesos: doc, gif, jpg, mpg, pdf, png, txt, jpeg, docx, jpeg
Restrictions: 3 per post, maximum total size 20000KB, maximum individual size 10000KB
Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: Enric
« el: De Novembre 21, 2013, 09:29:51 a. m. »

Bon dia :
 Per varar motos aquàtiques a la platja es requereix una concessió administrativa que condiciona mesures de seguretat molt costoses, el mateix que “piscines “ en terreny demanial.
¿ És la sorra des de la sortida de la Riera de Tiana ( Sant Jordi a Montgat ) fins el Carrer Manresà considerada PLATJA  o sols un descampat ?
Enric

Publicat per: George
« el: De Novembre 20, 2013, 09:36:51 p. m. »

muchas dudas no? esperas respuestas????  ;D

mejor píllate un abogado!
Publicat per: pisar mierda de perro
« el: De Novembre 20, 2013, 08:45:12 a. m. »

Muy bien dicho George! Aqui la gente se cree que se puede quejar de todo sin pensar en que lo que hacen ellos. A mi me molesta ir a correr a playa y encontrarme mierdas de perro. Para eso tambien tendran que poner un vigilante.
Publicat per: sapo
« el: De Novembre 15, 2013, 11:42:32 p. m. »

sabeis..vecinos,me hago muchas preguntas;y me gustaria tener respuesta: Me pregunto si es legal,q tengan una bomba d extraccion de agua, tener la barca en la cala, pq si es asi este año q entra me bajare..tbien la mia!tener acampada la autocaravana??? esto ya es un cachondeoooo padre!!! espero respuestas...si alguien sabe del tema :D ;)!!! Gracias..
Publicat per: George
« el: De Novembre 15, 2013, 10:01:08 a. m. »

Hay alguna normativa que les prohíba tener las motos donde dices??

Por cierto, yo lo que no tengo porque soportar es al señor del perro por la playa. esto sí está prohibido, no?
Publicat per: malamerda
« el: De Novembre 14, 2013, 07:05:39 p. m. »

Avui he passat per davant de malamar i resulta que ara fan servir la platge de parking per a motos acuatiques.Aquesta gent es pensa que la cala es seva.Hi havien tres motos aparcades.Molta cara tenen,apart tambe hi ha una caravana instalada al costat de la piscina i ja porta uns quans mesos,cosa que jo crec que no esta permesa,ja que malanar no es un camping.
Publicat per: Mistral
« el: De Novembre 13, 2013, 01:55:52 p. m. »

Crec que aquesta instalacio, trigara poc en tancar ... passo cada dia, passejan i no hi ha ni deu, al restaurant, i al wake, veig q els fan servir els d les instalacions mateixes,poca gent!! aixi q veins, tranquils, ja riurem, ja!!!!! i sobretot, agrair, a la nostre policia, competent!!! i els nostres regidors, i alcalde!!!
Publicat per: malamerda
« el: De Novembre 12, 2013, 11:29:54 a. m. »

Ahir a les 11 de la nit es varen reunir uns amiguets de malamar i es van dedicar a posar la musica ben forta per moments.Estan el local tancat, van començar a posar musica i a riure ,
sembla ser, crec jo que era una provocacio.De totes maneras ja va be que facin aquestes tonteries,ja que l'unic que aconsegueixen es fer-nos recordar que els veins no ens hem d'oblidar d'aquesta gent.Sembla ser que l'ajuntament els ha pressionat perque no possin musica,casualment quan han acabat la temporada d'estiu i no tenen gent .Sembla ser que hem d'estar molt agraits i contents amb el senyor alcalde i el seu equip de govern per l'esforç que han fet per tal de que no hi hagin molesties.Personalment penso que tant l'ajuntament com malamar ens han estat prenen el pel tot l'estiu,pero que sapiguen que els veins continuem treballan perque es castigui aquesta gent i perqur no s'els permeti posar musica mai mes.No tenim cap intencio de tancar aquest local,no cal,ja el tancaran ells mateixos i llavors serem els veins el que riurem.
Publicat per: antimalamar
« el: De Novembre 04, 2013, 01:49:39 p. m. »

es la pijada mes gran que s'ha pogut contruir, i si, S'HAN APODERAT DE LA PLATJA PER LA CARA. Jo no tinc perque escoltar la seva musica a tota casatnya cada cop que hi vaig ni menjarme la merda que surt de la seva puta piscina privada que va a parar al mar ni la merda dels barcos que van alla en plan guais. Avans podies anar amb el gos perfectement, pero ara et criden l'atenció peruqe han agut de posar un socorriste perque els pijipis que s'escapen del malamar i es banyen estiguin ben controladets per si s'ofeguen.

FORA MALAMAR DE MONTGAT!
Publicat per: pep
« el: De Setembre 02, 2013, 05:18:41 p. m. »

te crees mejor que la gente de fuera? recuerdo no hace muchos años un episodio similar...

Publicat per: Sra Pérez
« el: D'agost 24, 2013, 11:34:42 a. m. »

Cenare donde me de la gana,marchar no tengo ninguna intención, me quedare porque aquí nací y me crié. Y no me vas a decir tu donde debo ir o dejar de ir.
Nunca he visto a un pueblo defender una cloaca en la playa.
Claro que aquí debe haber más necios por m2 que en cualquier otro.
Graciassss
Publicat per: esencia
« el: D'agost 22, 2013, 09:59:26 a. m. »

sr.perez   el convido molt amablement que sopi o dini a un altre lloç

la riera estaba molt avants de que voste arrives

i continuara quant voste marxi

Publicat per: ratón perez
« el: D'agost 08, 2013, 11:56:06 a. m. »

Mmmm...parece ser que hace falta algo de Valium por aquí?
Que pena que no sepas defenderte de otra manera que no sea insultando,pero bueno supongo que cada uno muestra al exterior lo lleva por dentro. ;).
No te preocupes lo que tenga que ser será, si lo tienen que multar,lo multarán,si lo tienen que cerrar,lo cerrarán,y si se tiene que quedar abierto,se quedará abierto,no merece la pena convertirlo en una cruzada personal,te va a quitar salud y tiempo para disfrutarlo con los tuyos.
Chico te recomiendo que te des una vuelta por el resto de las playas del pueblo y las compares,yo hace muchos años lo hice y descubrí lo agradable que es no meterme en el agua rodada de basura,y que conste y quede claro que me refiero a la suciedad de la cloaca y en absoluto  a los respetables vecinos valientes que deciden plantar su toalla y bañarse allí,Cada uno hace lo que quiere y cuando quiere y yo respeto a todo el mundo.
Es muy bonito defender que se creen puestos de trabajo en Montgat y luego lapidarlos.
Pues te recuerdo que precisamente Montgat tiene bastantes habitantes más que puestos de trabajo,y que el 90% de los que viven aquí se tienen que trasladar a otras localidades a trabajar. Pensad lo desagradable que sería que alguien os hiciera lo mismo a vosotros o a vuestros hijos.
Respecto a lo de recién llegados,te repito que te leas todos los comentarios,yo digo que he vivido,no que he nacido en Barcelona,por temas de trabajo ya sabes,eso que falta tanto hoy y que algunos no debeis de valorar mucho cuando ponéis en peligro el de otras personas,y me da igual de donde sean,todo el mundo tiene derecho a pagar su hipoteca,a pagar sus recios y lo más importante a dar de comer a sus hijos.
Somos una familia de 4 generaciones de Montgatinos,te lo explico por si no lo entiendes,bisabuelos,abuelos,padres,hijos (yo) y ahora nietos,así que se prudente no vaya a ser que recién llegado y el que está "pixant fora de test" va a resultar que eres tú.
 ;D ;D ;D ;D

Feliz Jueves!
Publicat per: ratón perez
« el: D'agost 07, 2013, 11:48:43 p. m. »

Aquí, la única cloaca que hay, es toda la nueva puta gente que a venido a Montgat a contaminar nuestras playas. La única contaminación que hay en cala taps, es la bomba de agua, pero eso no queda aquí, ya que te voy a dar una exclusiva.
Hace muuuuyy pocas horas y de madrugada se personó la GUARDIA CIVIL y un grupo ecologistas muy famosos, y tomarón fotos de la famoso bomba de agua ilegal.
Aparte de la cadena ilegal que solo tiene la llave los de MALAMERDA, y no la tienen las personas de servicios ( cruz roja, guardia urbana, área metropolitana o bomberos) esto es legal.
CACAS, las únicas que hay en Montgat eres tú y tu puta famila. Y el ayuntamiento que coja medidas??????? Las primeras son???? eliminar las fiestas de MALAMERDA. Segunda????? Cumplir con la normativa. De momento pérez tienes razón!!!!!!!  El ayuntamiento está acabando con las mierdas. Y espero, que si algún dia, vas a cenar al MALA.... baje la riera y te llene de mierda a ti y a toda tu familia.
Sabes desde cuando huele mal Montgat?????? desde que habéis aterrizado babosos como tú.
BOMBA DE AGUA, EXTRACCION DE AGUA ILEGAL Y HECHA AL MAR EL AGUA PODRIDA DE LA PISCINA. SEÑORES DEL AYUNTAMIENTO CALA TAPS HUELE MAL DESDE QUE ESTA ESTA BOMBA, ALGUNOS NEGOCIOS Y ALGUNOS VECINOS.
Mientras tanto ir cenando con sabor a MIERDA. Un Saludo
 
Publicat per: perez
« el: D'agost 07, 2013, 12:04:31 p. m. »

¿Cala Taps?? Millor Cala Cacas... Per mi com si la tanquen sencera,sempe está plena de merda per la sortida de la riera/clavaguera que porta anys sent un focus d'enfermetats y bruticia que porta molt de temps sent un perill per la salut de tots els Montgatins. Es pero que els senyors de Malamar parlin amb l'ajuntament y entre tots dos trobin una solucio ya que els olor que la clavaguera provoca son insifribles pels clients cuan estem dinant/sopant.
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal