Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Atenció: en aquest tema no s'han enviat missatges al menys des de 120 dies.
Encara que estiguis segur de que vols respondre, si us plau considera començar un nou tema.
Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Adjuntar:
(Clear Attachment)
(més arxius)
Tipus d'arxius permesos: doc, gif, jpg, mpg, pdf, png, txt, jpeg, docx, jpeg
Restrictions: 3 per post, maximum total size 20000KB, maximum individual size 10000KB
Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: PepII
« el: D'agost 14, 2013, 08:19:51 a. m. »

No se de donde sacas los datos esa cifra noes ni la del presupuesto de un año del Ayuntamiento,se nota que CIU a sacado a sus peones a trabajar, ha te recuerdo que en el gobierno anterior tambien estaba como 1a Teniente de Alcalde vuestra socia de Gobierno de ERC ella podra decirte que hacian antes al margen de seguir manteniendo su sueldo de profesora en el colegio de Tiana y cobrando el sueldo integro del Ayuntamiento de Montgat,creo que ahora continua lo mismo.
Publicat per: Pep
« el: D'agost 14, 2013, 12:21:46 a. m. »

Por cierto, gracias a ICV y PSC por su gestión en anteriores legislaturas y hacernos pagar más de 2200 millones de euros solamente de intereses al año!

Publicat per: Pep
« el: D'agost 14, 2013, 12:13:34 a. m. »

Clase media!!!! XD
Publicat per: Resident
« el: D'agost 12, 2013, 07:57:02 p. m. »

Pot ser ara que els polítics comencen a posicionar-se entendrà molta més gent que la queixa del veinat no és cap acusació personal contra ningú. Apostem per la feina i la promoció económica, però sempre amb els valors comunitaris d'un poble i sobretot ens agrada que s'ens escolti. L'Alcalde i l'equip de gobern no han demanat opinió a ningú, s'han passat la democràcia per on us esteu imaginant tots ara, i per últim sobre tot les formes del Director / Soci del Malamar. El que tenen els pobles de classe mitja es que no se'ns compra amb diners, i aquest senyor s'ha apropiat dels terrenys i fa veure que el poble es seu.

La música sembla que està controlada i era el que demanavem principalment, patides les seves formes ara no en tindrem prou. Montgat unit farem força, i si abans era la música, ara serà la platja, la bomba d'aigua, el canal d'embarcacions, l'apropiació de terreny, les llicències d'activitats, etc etc etc.

Repetim, no és res personal, i no venim de cap partit polític. És simplement defensar els nostres interessos i de manera que ens ampari la llei.

És una pena que l'actual alcalde s'hagi venut d'aquesta manera. Estic feliç de veure que al meu poble encara hi queda cordura i polítics que ens escolten i rectifiquen, la pena es que el partit al que li vem donar la nostra confiança sigui el que ens l'hagi clavat, amb apropiació de platges i carreteres (Malamars i Radars).

¡Seguim!
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal