Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Autor Tema: Negocien nova plaça de sargent  (Llegit 4000 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Visitant

 • Visitant
Negocien nova plaça de sargent
« el: De Març 19, 2015, 07:03:02 p. m. »
Hola a tots,

M'ha arrivat la última, el govern de CIU vol pactar una nova relació dels llocs de treball municipals afegint una plaça de sargent pel senyor caporal Adrián, amic i inseparable del senyor Cabrejas, per poder assegurar el lloc de treball i protecció a l'actual regidor ja que es veuen mes fora que dintre del govern!

Em sembla vergonyós i escandalós la creació d'aquesta plaça, si el senyor Cabrejas no ha fet res dolent perquè te tanta por de tornar al servei de policia local.

Em consta que l'actual consistori ja acumula tres denuncies de treballadors del cos de policia!!!

Senyor Matamala, com una persona amb dos dits de front com vostè segueix encobrint aquests esperpents de CIU a la actualitat???

Senyors votants, com pot ser que aquests senyors estiguin governant un municipi com el nostre? Ens hem begut l'enteniment? Com pot imperar el caciquisme actual de CIU al municipi?

O canvien a l'alcalde actual o jo i la meva familia (que no sóm pocs) no votarem a CIU mai mes. Ja n'hi ha prou!!! Preguntin el electors que opinen els treballadors municipals del govern actual, preguntin que opinen els veïns dels polítics del tracte rebut, preguntin com que volen fer un mercat municipal al pla amb un petit mercadona dins quan els hi han desaconsellat els tecnics de la diputació. Preguntin al senyor Guaita i al senyor Esgueva, les dues persones mes eficients al govern actual, perquè s'els han tret de sobre??? A on s'ha vist que es castigui la competencia i es premii la ineptitud!!!

Ja ni ha prou!!! Toca un canvi municipal!!!


Jose Luis

 • Visitant
Re:Negocien nova plaça de sargent
« Respondre #1 el: De Març 19, 2015, 07:07:56 p. m. »
A estos se les ve el plumero
Lo q faltaba, el amiguito del follapavas y comeculos del alcalde de sargento.
Los votos de mi família y amistades ya están muy claros y no van para CIU.
Corrupción en Montgat o en Miami?
El Montgat té rotllo se lo explica al juez

Visitant

 • Visitant
Re:Negocien nova plaça de sargent
« Respondre #2 el: De Març 19, 2015, 07:14:56 p. m. »
Creo que aun tienen un par de posibles denunciantes más!!! En un futuro próximo se verá. Pero si es como me han contado no tienen nada que hacer, sólo gastar mas dinero municipal en juicios perdidos por culpa de la incompetencia del gobierno actual de CIU i ERC. También tengo entendido que estos dos partidos no tienen intención de pactar en un futuro.

Visitant

 • Visitant
Re:Negocien nova plaça de sargent
« Respondre #3 el: De Març 19, 2015, 07:29:04 p. m. »
Doncs entre les denuncies actuals, les possibles futures denuncies i l'auditoria de platges de Montgat SL i el merder dels xiringuitos...... A mi em sembla que aquests no tornen a sortir mai mes. CIU està condemnada a desapareixer amb la gent gran del municipi, a les portes de l'escola Marina ja s'escolten multituts de futurs votants de PSC i de ERC en detriment de CIU. A mes, la sensació que ha deixat l'alcalde amb el tema de la nova escola.... Els que van tirar endevant i van vetllar pels interessos dels nens van ser l'AMPA i algú mes que va donar la cara per televisió com el senyor Andy, en definitiva, gent compromesa.

En relació al tema del sargent ja ho havia escoltat per un altre font. No es pot permetre això, no són ningú per fer i desfer com els hi roti. S'ha d'acabar amb els interessos polítics personals. Aquest govern actual em recorda la prepotència del CIU del clan Pujol.

Jo també vull un canvi a Montgat.

Vei

 • Visitant
Re:Negocien nova plaça de sargent
« Respondre #4 el: De Març 19, 2015, 08:46:44 p. m. »
Espero que los socios de CIU, no les den el apoyo en esta cacicada que pretenden hacer, sino tanto yo como mi familia retiraremos el voto a ERC, que es nuestro voto en los últimos años, ya esta bien de tanto "FRANCISQUISMO,o PAQUISMO ". Y el Cabrejas ese, que se dedique a no chulear tanto por el pueblo y que haga alguna cosa más que la de romper matrimonios, incluso el suyo " Inutil".

vecino

 • Visitant
Re:Negocien nova plaça de sargent
« Respondre #5 el: De Març 19, 2015, 09:41:51 p. m. »
Me parece surrealista!!!! Espero que no tengan la poca vergüenza de proponer esa plaza de sargento. Que van a alegar? Que un municipio de 10000 habitantes como Montgat no puede estar sin sargento??? En cambio si que se quisieron repasar al secretario, suerte que ya ha vuelto!!! Los señores de C.I.U. son unos impresentables, los de ahora y los de antes.

Axel

 • Visitant
Re:Negocien nova plaça de sargent
« Respondre #6 el: De Març 25, 2015, 05:24:57 p. m. »
Que deu estar passant entre els dirigents de Convergència i els d'Unió?
Tant greu és el que saben un dels altres com per què el Tomàs Cabrejas tingui agafat pels ous al senyor alcalde per poder proposar aquesta plaça dins la RLT?
Cap a on desviaran la atenció?
Saben que entre ells hi ha demandes interposades?
Això no pinta gens bé pels senyors de CiU. Que ha passat amb el senyor Esgueva? Perquè es treuen de sobre a la persona mes eficient de l'equip de govern?
Que pinten les empreses de familiars de CiU treballant pel municipi?

S'acosten les eleccions i això els fa posar nerviosos, necessiten tant la feina i els calers que son capaços de vendre a la seva mare.
Que farà la senyora Àfrica quan no torni a sortir elegida?
I el senyor Alcalde? Renunciarà a 2400€ de sou per anar a fer de pèrit?
I el senyor Cabrejas, quina rebuda tindrà a la policia local per part dels mateixos companys als quals els hi ha fet la vida impossible?
I el senyor Juanjo? Que s'ha agafat els dits amb tots els negocis que ha tingut?

Tots, absolutament tots depenen del sou municipal, OBRIM ELS ULLS i diguem PROU!!!!!!
Ja està bé de tanta poltrona.

NO US ADONEU QUE L'ALCALDE VOL ASSEGURAR-SE EL LLOC AL IGUAL QUE EL CABREJAS?
Perquè si no fan esmena a la dedicació? Que jo sàpiga tots els de CiU, al igual que els últims del PSC tenien dedicació absoluta.

L'únic que volen es justificar davant del municipi el sou que tant necessiten i ho intentaran aconseguir utilitzant tots els mitjans que tinguin al seu abast per utilitzar-los en benefici personal i en detriment del municipi.

Qui vol un dictador com alcalde?
Qui vol un prepotent al cap de la policia?
Qui vol a tota aquesta comparsa de bufons capaços de riurels-hi les gracietes per tal d'aconseguir un sou?

AMB CIU HEM PERDUT LA DIGNITAT

Els meus condols a tots els electors desencantats d'aquest partit polític en hores baixes, segur que sabreu reorientar el vostre vot.

Axel.

Ana

 • Visitant
Re:Negocien nova plaça de sargent
« Respondre #7 el: De Març 25, 2015, 06:08:49 p. m. »
http://www.empresia.es/empresa/soul-equipment/
http://www.empresia.es/empresa/herga-boats/
http://www.empresia.es/distintivo/life-for-events/oepm/m-3065535/
http://www.empresia.es/empresa/life-62-sports/

Aquí teneis unas empresas que presumiblemente los maridos, hermanos y madres de algunos convergentes constan como administradores. Estas empresas han prestado presuntamente servicio al municipio, si esto es verdad, es ilegal, no pueden tener intereses creados los proveedores municipales con sus governantes.

visitant

 • Visitant
Re:Negocien nova plaça de sargent
« Respondre #8 el: De Març 25, 2015, 06:41:10 p. m. »
Perdona Axel que también pierden  los ingresos  del Área Metropolitana de Barcelona.

Marta Roman

 • Visitant
Re:Negocien nova plaça de sargent
« Respondre #9 el: De Març 25, 2015, 11:46:53 p. m. »
¿Qué esperar de un alcalde que vende a su gente? Un tipo de tan baja calaña que despotrica de su equipo en busca de su medalla. Poca gente tan mentirosa como nuestro Excelentisimo alcalde. Su talla moral se halla a la altura de su talla física.

Nina

 • Visitant
Re:Negocien nova plaça de sargent
« Respondre #10 el: De Març 26, 2015, 08:23:11 a. m. »
Hoy deben estar nerviosetes, se acerca la hora H, a ver donde va la RLT, con la plaza del sargento y la amortización de la plaza de la Pili. Le va a salir a los contribuyentes por un pico..... Ojalá todos los partidos se opongan a esta RLT.
También se les acerca otra demanda de un trabajador, ya se verá.

Nina

 • Visitant
Re:Negocien nova plaça de sargent
« Respondre #11 el: De Març 26, 2015, 08:50:43 a. m. »
Suerte que CiU está condenada a desaparecer!!!

fg

 • Visitant
Re:Negocien nova plaça de sargent
« Respondre #12 el: De Març 26, 2015, 04:00:41 p. m. »
CIU condenada a desaparecer me parece bien y ya va siendo hora, pero lo que deberia ser condenado, son algunos de sus integrantes actuales, EL PAKO, EL FOLLAPAVAS, principalmente, aunque todo llegara............................................

Saranpion

 • Visitant
Re:Negocien nova plaça de sargent
« Respondre #13 el: D'abril 03, 2015, 09:58:03 p. m. »
En Mayo de 2009 el tripartito PSC ERC ICV de Montgat asciende al Sargento de Montgat y lo convierte en SUB INSPECTOR (€€€€€€) como si Montgat fuera Badalona, gran error. Le llevaba la compra a casa y hacia recados a la regidora del PSC, tremendo y real.  El susodicho SUBINSPECTOR lleva 18 meses de baja viviendo del momio y se prevén la larga enfermedad, por tanto jubilación. Su puesto lo ha cubierto un capital durante 18 meses, pateando la calle, no como el otro.  En el futuro próximo, perderemos un SUBINSPECTOR chusquero y socialista y ganaremos un SARGENTO ( menos €€€€) así que dejar de decir capulladas, que se os ve el plumero.

Más, un caporal decidió cuadrarse y denunciar para no ejercer de tramitados de los expedientes de sanción, perdió el juicio y debe pagar las costas.

Más, el delegado de funcionarios policía no deja de molestar y poner quejas, ha denunciado al ayuntamiento por un tema de convenio y ha perdido el juicio debiendo pagar las costas (tonto en mayúsculas)

Más, se ha despedido a una señora que según dicen robó al Ampa del Thalassa, con un par.

Más, el tal Andy nos ha manipulado, en manos del PSC, a los padres del Marina, no somos gilipollas y mis votos, como decís, no van al PSC ni por casualidad, CARADURAS !!!!! :-[

Más, los trabajadores municipales apoyamos algunas acciones de este gobierno y rechazamos otras, como en todos los gobiernos, pero hay que reconocer que tienen huevos y no contratan a sus amigos o familiares, como pasaba con el tripartito.

MADRE MÍA QUE CHASCO OS VAIS A LLEVAR EN MAYO !!!!! 8)

fg

 • Visitant
Re:Negocien nova plaça de sargent
« Respondre #14 el: D'abril 04, 2015, 01:10:02 p. m. »
Sarampion, que se te ve el plumero,tanto Más, Más, Más, jejejejejejeje, que te ha dolido que no se apruebe la RLT, TONTO que eres TONTO.

 
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal