Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Autor Tema: NUEVO POLICIA LOCAL EN MONTGAT. Donde a salido la plaza publicada???????  (Llegit 21149 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

opositor

 • Visitant
Re:NUEVO POLICIA LOCAL EN MONTGAT. Donde a salido la plaza publicada???????
« Respondre #45 el: Juny 22, 2014, 10:29:43 am »
Las pruebas fisicas o las pasas o no las pasas, eso es una realidad, ahora para el resto de pruebas debe haber un tribunal wue las califique, tan poca etica hay en todo?

Opositor2

 • Visitant
Re:NUEVO POLICIA LOCAL EN MONTGAT. Donde a salido la plaza publicada???????
« Respondre #46 el: Juny 22, 2014, 11:33:26 am »
Bueno eso de que las pruebas físicas las pasas o no las pasas, también tiene que ver mucho las persona que controla los tiempos. y las distancias y entre otras cosas de hay los miembros del tribunal elegidos por el regidor ( palmeros).

bokera blanca

 • Visitant
Re:NUEVO POLICIA LOCAL EN MONTGAT. Donde a salido la plaza publicada???????
« Respondre #47 el: Juny 25, 2014, 02:18:06 pm »
Por el polideportivo se vio a Marc guaita, la técnico de deportes Monica a las dos señoras de RRHH pili y la casanovas y también se vio al jefe en funciones de la policía local de montgat. Gente suficientemente cualificada.

opositor1

 • Visitant
Re:NUEVO POLICIA LOCAL EN MONTGAT. Donde a salido la plaza publicada???????
« Respondre #48 el: Juny 25, 2014, 04:23:56 pm »
El personal administratiu esta per a portar la documentació la qualificacio de les proves la fa el tribunal nomenat i el nom del quals esta a la Resolucio de l'alcadia que aprova la llista d'aspirants i publicada a la pagina web municipal. D'altra banda el sr. Guaita es el regidor d'esports per tant normal que passi pel polisportiu. Carreguem contra qui toca.


visitant

 • Visitant
Re:NUEVO POLICIA LOCAL EN MONTGAT. Donde a salido la plaza publicada???????
« Respondre #49 el: Juny 27, 2014, 08:42:44 pm »
Ja se sap si ha acabat el proces?

pep

 • Visitant
Re:NUEVO POLICIA LOCAL EN MONTGAT. Donde a salido la plaza publicada???????
« Respondre #50 el: Juliol 27, 2014, 11:54:22 pm »
Ya era hora, por fin ya tenemos nuev@s polici@s desde hace ya varios días. Esperemos que todo se haya echo con total transparencia, yo no lo dudo. Pero por que se amplia la edad???? cuantos policías han entrado?????
Se ha visto al vigilante de los aparcamiento el que había entrado de carácter urgente se le ha visto patrullar, enhorabuena por aprobar las oposiciones y presuntamente será el primero en ir a la academia.
Yo les deseo a todos lo mejor, pero también van a necesitar SUERTE Y PACIENCIA, y que vigilen que no les habran expedientes, tiene que ser buenos trabajadores, que seguro que lo serán. De verdad enhorabuena por vuestro puesto de trabajo.

Puto

 • Visitant
Re:NUEVO POLICIA LOCAL EN MONTGAT. Donde a salido la plaza publicada???????
« Respondre #51 el: Juliol 28, 2014, 01:56:35 am »
Todo el mundo tiene derecho a trabajar después de ser político y eso quiere decir mucho , es una persona de Montgat de toda la vida , no tiene una casa i piso de 600.00€ o más como los marbellis de ahora , palmeros!!!! Iros del pueblo putos ladrones , esto no es Marbella , es Montgat iros a robar a otro sitio, no sabemos si sois de Ciu, del pp , de ciutadans, habéis estado con tantas camisas que no sabemos que pensar, importante!!!!
Un alcalde lleva a sus hijos al pueblo de al lado!!!!
Palmeros os toma el pelo!!!!

pep

 • Visitant
Re:NUEVO POLICIA LOCAL EN MONTGAT. Donde a salido la plaza publicada???????
« Respondre #52 el: Juliol 31, 2014, 05:19:04 pm »
Haber si publican como han sido las puntuaciones y la mesa que a estado en las puntuaciones físicas como teóricas.
QUEREMOS TRANSPARENCIA YA QUE TANTO SE LES LLENO SUS ENORMES BOCAS EN LA PRECAMPAÑA.
PARA CUANDO LA PUBLICACION???????

Vei

 • Visitant
Re:NUEVO POLICIA LOCAL EN MONTGAT. Donde a salido la plaza publicada???????
« Respondre #53 el: Octubre 29, 2014, 11:49:15 am »
Imputen el regidor de Policia de Sant Feliu, acusat d´assetjament laboral
 
El jutge l'ha citat a declarar juntament amb el cap Josep Miñarro, l'inspector Albert Brunet i un agent de cos
 07.10.2014 | 07:14El regidor, Francisco Cárdenas; el cap del cos, Josep Miñarro i l´inspector, Albert Brunet · Aniol Resclosa - DdG
 
CARLES TORRAMADÉ | SANT FELIU DE GUÍXOLS El regidor de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols, Francisco Cárdenas (CiU), ha estat citat a declarar davant del jutjat d´instrucció de Sant Feliu en qualitat d´imputat per un presumpte cas d´assetjament laboral que s´estaria cometent contra un agent del cos. El jutjat ha obert diligències prèvies per prendre la declaració a Cárdenas i dos imputats més per la presumpta comissió del delicte d´assetjament laboral, l´inspector Albert Brunet (que fou el segon comandament del cos policial ganxó fins que aquest abril va passar a ser el cap de la Policia Local de Sant Celoni) i un agent policial, amb el qual el denunciant s´ha disputat una plaça de caporal. El jutjat també ha imputat el cap policial de Sant Feliu, Josep Miñarro, per un presumpte incompliment de l´obligació de perseguir delictes. La denúncia penal interposada també va contra l´alcalde, Joan Alfons Albó (CiU), al qual s´acusa, com a Miñarro, de tenir coneixement d´uns fets que poden ser delictius i no fer-hi res. Albó, però, no ha estat imputat.

El lletrat de l´agent, Albert Castillo, ha justificat la interposició de la denúncia per la inactivitat de l´Ajuntament a l´hora de posar en marxa el protocol d´assetjament laboral, tal com va sol·licitar el seu client. Ni Cárdenas ni Brunet han volgut fer manifestacions sobre aquest procediment judicial, mentre que Josep Miñarro ho ­circums­criu en un tema laboral, més que penal. La Unitat de Salut Laboral de Girona i Inspecció de Treball estan al corrent dels fets.

La denúncia, recull que el 22 de novembre del 2012 l´agent denunciant va demanar a l´Ajuntament l´activaciió del protocol d´assetjament «ja que s´havia iniciat una campanya contra la meva persona que va desencadenar amb la destitució» de caporal habilitat. L´agent es queixava aleshores d´una campanya de difamacions, amenaces i coaccions que, a més de rellevar-lo de caporal, havia portat que el canviessin del torn al qual havia estat adscrit nou anys, disriminació i aïllament.

L´agent afegeix a la denúncia que la pressió contra ell encara es va veure més accentuada per l´incompliment d´una sentència del contenciós administratiu dos de Girona del 7 de juny de 2012 i d´unes mesures cautelars que obligaven l´Ajuntament a restituir-lo com a caporal. Unes mesures que, apunta el denunciant, no es van complir totalment atès que no se´l va habilitar com a caporal argumentant es faria el concurs per cobrir la plaça amb propietat.

També acusa Cárdenas i Brunet de fer escrits i informes en què se li imputaven fets que mai van passar, centrat en l´incendi que hi va haver a la porta de l´Ajuntament. Les acusacions se centraven en què l´agent, aleshores caporal, no va actuar degudament. Finalment, afirma en la denúncia que l´assetjament segueix perquè se l´ha tret del torn de nit sense cap motivació, cosa que li impedeix cuidar la seva esposa, que pateix una greu malaltia.
 

Vei

 • Visitant
Re:NUEVO POLICIA LOCAL EN MONTGAT. Donde a salido la plaza publicada???????
« Respondre #54 el: Octubre 29, 2014, 11:52:13 am »
Canet indemnitzarà el policia local que va patir assetjament laboral
L'Ajuntament anuncia que no presentarà recurs contra la sentència i accepta pagar 323.088,58 més els interessos legals des del 2010
El consistori planteja al demandant un pagament a terminis fins al 2015
04/11/13 17:47 - canet de Mar - T.M / ACNemail protegit Facebook Twitter Google + LinkedIn  Imatge de la comissaria de la policia local de Canet de Mar ubicada a peu de la carretera N-II. Foto: ELENA FERRAN.1
Notícies de ...
 
Canet de Mar L'Ajuntament de Canet acatarà la sentència que el condemna a pagar 323.088,58 més els interessos legals des de la data de la reclamació administrativa per un delicte d'assetjament laboral a un policia local. Aquesta és la decisió que es va prendre per majoria en el marc de la comissió especial de la policia local i on van prendre part tots els grups polítics del consistori. En un comunicat fet públic avui, s'anuncia que l'Ajuntament no interposarà cap recurs d'apel·lació al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) de la sentència dictada per un jutjat administratiu de Barcelona. L'argument que fa servir el consistori és que les consultes jurídiques realitzades a diferents professionals, entre els quals hi ha la secretària municipal, decantaven la decisió final cap al fallo del jutjat “és molt clar i no existeixen arguments sòlids que garanteixin la viabilitat d'un recurs d'apel·lació”. Paral·lelament a la decisió, des de la comissió s'ha decidit engegar un procés amb un instructor extern que ajudi a aclarir els fets denunciats l'any 2003 “i dilucidar així les responsabilitats corresponents”. “La intenció de les formacions polítiques de la corporació és la de solucionar el problema i no pas ajornar-lo. Un ajornament suposa deixar per a governs posteriors un ròssec que pot allargar encara més aquest conflicte i augmentar la quantitat econòmica a pagar”, assenyala el comunicat.

Divergències salvables

Malgrat que la decisió de no presentar cap recurs es va prendre per majoria dels membres de la comissió, també hi va haver veus discordants. Des del grup de govern Unió Municipal de Catalunya (UMdC) es va plantejar la possibilitat de continuar amb la lluita judicial, igual que es va fer en el cas de l'ex inspector de la policia, Pere Nolla i que el febrer d'aquest any va acabar donant la raó a l'Ajuntament amb una sentència favorable del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). La proposta d'UMdC no va obtenir el suport necessari i, en tot cas, des de la formació es dóna per vàlida la decisió majoritària.

L'alcalde de Canet, Jesús Marín (CiU) va explicar ahir que s'ha ofert al demandant un pla de pagament a terminis de la indemnització. “El demandant ens va fer saber que volia els diners abans no acabés el 2014 i nosaltres li vam presentar una contraproposta”, assenyala Marín. El consistori ofereix un pagament fixe mensual durant tot l'any vinent i fer efectiva la indemnització que quedi pendent a principis del gener del 2015, quan s'hagi incorporat com a despesa dins el pressupost d'aquell any. L'alcalde va avançar que encara no havia rebut cap resposta en aquest sentit.


LA XIFRA
323.088
euros
més els interessos és la quantitat que l'Ajuntament ha de pagar com a indemnització a un policia local

Vei

 • Visitant
Re:NUEVO POLICIA LOCAL EN MONTGAT. Donde a salido la plaza publicada???????
« Respondre #55 el: Octubre 29, 2014, 11:57:55 am »
L’exalcalde de Sant Andreu de Llavaneres, Bernat Graupera, ha estat condemnat a tretze mesos de presó i tretze més d’inhabilitació per un cas de mobbing. L’exalcalde haurà d’indemnitzar 10.000 euros al funcionari que el va denunciar. Aquest era l’exdirector d’Urbanisme de l’Ajuntament. Segons el jutge, Graupera el va “apartar” de la feina amb voluntat de “degradar-lo moralment”. La sentència destaca que les decisions de l’alcalde son injustificades i demostren un “intent d’humiliar el treballador”. Va ser el mateix dia de la investidura com alcalde, el juny del 2007, que Graupera va ordenar al treballador abandonar el seu despatx. Segons el jutge, això “contradiu els valors que se li exigeixen a un alcalde”.
 
Des del passat mes de març, Graupera, que havia estat alcalde de Convergència i Unió, va passar a ser un regidor no adscrit a l’oposició. El ple de l’Ajuntament va dur a terme una moció de censura i va nomenar alcalde Juan Manuel Garcia, d’Unió Democràtica de Catalunya.
 
 
 
Més assetjament als ajuntaments de la comarca
 
Aquest no és l’únic cas d’assetjament cap a treballadors públics que podria haver-hi a la comarca. Aquesta setmana també hem conegut que l’Associació de Caps i Comandaments de la Policia Local de Catalunya (ACCPOL) ha denunciat l’existència de “diversos casos” de caps de policies que estan patint assetjament laboral per part dels seus alcaldes o ajuntaments. Segons la branca vallesana d’aquesta associació, l’assetjament es produeix en aquelles situacions en què els alcaldes “han perdut la confiança” amb el cap de policia i “volen forçar-lo a marxar”. L’Associació assegura que “la majoria de casos no veuen mai la llum”. Actualment, segons informen, hi hauria uns “4 o 5 caps” que pateixen situacions d’aquest tipus en poblacions dels vallesos i del Maresme

Vei

 • Visitant
Re:NUEVO POLICIA LOCAL EN MONTGAT. Donde a salido la plaza publicada???????
« Respondre #56 el: Novembre 21, 2014, 07:40:32 pm »
Hablando de transparecia " jejejejejejeje", permitirme que me ria, como hacen ellos de nosotros los opositores.
De donde han salido las dos policias nuevas que hay en Montgat?, amiguitas del regidor?, donde se han publicado esas plazas? , Han sido públicas o una vez más otorgadas dedocraticamente, donde esta esa transparencia de la que tanto presumen? Este regidor que permite eso, cuando estava de sindicalista también lo hubise permitido? Nadie hace ni dice nada? . Mayo esta aqui mismo, opositores de Montgat con noticias que me han dado como esta y comprovadas espero que tengais claro vuestro próximo voto el mes de Mayo de 2015.

Cabreado

 • Visitant
Re:NUEVO POLICIA LOCAL EN MONTGAT. Donde a salido la plaza publicada???????
« Respondre #57 el: Novembre 21, 2014, 10:02:33 pm »
Si, que verguenza, una de ellas es vecina del Alcalde, una chica del Pla,vergonzoso y otros estudiando y estudiando.

Terror

 • Visitant
Re:NUEVO POLICIA LOCAL EN MONTGAT. Donde a salido la plaza publicada???????
« Respondre #58 el: Novembre 25, 2014, 08:29:46 pm »
Es cierto, me han dicho hoy que las últimas personas que han entrado en la Policia local , han sido a dedo por amistad y compromiso. Que verguenza, después van y alardean de legales y transparentes, es vergonzoso. Amigos y vecinos a tenerlo también en cuenta para el próximo de me mayo.

pep

 • Visitant
Re:NUEVO POLICIA LOCAL EN MONTGAT. Donde a salido la plaza publicada???????
« Respondre #59 el: Novembre 27, 2014, 07:35:15 pm »
Terror, tienes toda la razón, seguro que són amiguitas del regidor, fijate en las bases que han publicado en la paguina del Ayuntamiento, estan casi a medida, incluso no les piden el carnet que piden siempre en cualquier oposición para poder ser policia, podran serlo, con el coste que ellos les ocasione en un futuro, pero no podran conducir un coche de policia, entonces para que estan, claro son mujeres para lucirlas de acompañantes, no tienen verguenza, con la cantidad de gente que pagaria por tener un lugar de trabajo y cumpliendo todos los requisitos, no solo los que interesan, PATETICO.

 
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal