Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Autor Tema: Esta tot tan descuidat ¡¡¡¡  (Llegit 2245 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Xavier de Vera

  • Visitant
Esta tot tan descuidat ¡¡¡¡
« el: De Juny 10, 2020, 01:10:08 p. m. »
Montgat. El poble més descuidat del Maresme.
Després d’aquest s dies de confinament obligat he pogut sortir a passejar pel nostre municipi. He pogut comprovar que la falta de manteniment dels nostre carrers , places , parcs , camins es d’allò més deplorable. La brigada de Manteniment d’Espais Públics ( així posa en el camió corresponent) o no té a ningú que els digui que cal fer o realment no veuen res (o no ho volen veure). Actualment estan tallant les herbes de la zona d’aparcament de la platja a l’altre banda del carrer Marina.
Es limiten a passar les maquines, tallar , deixar els restes del tall per fer de coixí per millorar el substrat ... Fins aquí acceptable. Sinó fos que ningú recull les restes de “civilització”. Centenars de llaunes velles , plàstics, restes de vells “botellons”, menjar de Mc Donalds , queden a la superfície i passen mesos i anys ¡¡ ,amb aquells restes , eterns com el plàstic .
Ja no vull parlar de recons amb deixalles que queden perennes i ja formen part dels paisatge. Tanques oxidades i caigudes(límit aparcaments a platja del túnel ) . Baranes trencades eternament(guarda rail per no caure al mar ) . Tanques provisionals per evitar mals majors que ja estan oxidades de tan provisionals (sota el pas de l’Avda Mediterrània). Recons ocupats per fer horts a espais públics (al costat del pont de la mandra i la via). Baranes de fusta amb estelles (Baixada a Cala Taps). Cartells inútils o pals orfes de cartell (cartells de prohibit el pas al final de la Riera de Sant Jordi) . Pipi can ridícul de 6 m2 davant de l’antiga caserna de la P. Municipal .Bardisses punxants a l’alçada de la cara a voreres ridícules de 60cm.(Riera de Sant Jordi , pujant a la dreta , entre c/Horta i Badalona) amb pals de fusta eterns al bell mig i senyals de transit per acabar-ho d’adobar . Brutícia innominada en tot el pas soterrat de l’Avda . Mediterrània, al terra , a les parets ,als murs , els pilars de ferro i...etc.
La llista es molt i molt llarga. Si vas cap a Les Costes pel c/Pare Claret pots veure l’estat d’abandó de l’antiga fabrica , però també la brutícia , simplement residus de claveguera que surten a la vorera per una antiga reixa de ventilació. Si seguim pujant trobarem unes escales de ferro que abans baixaven a la Riera a l’alçada del Dr .Rofes ( fa molts anys es va fer un pont per anar a l’escola) , ara es un accés a un teòric espai públic “verd”. Cal veure com està .
I les escales que permetien anar a les Bateries i el Pla de la Concòrdia des de el vial de les Pedreres?. Es impossible accedir-hi.. Igual que el camí que permetia pujar des carrer Industria al C/ Santa Victoria. Desfets els dos per el pas del temps i cap manteniment.
Podria canviar de barri. Un per un : Can Ciurana , El Turó del Sastre , Les Vilares, Can Maurici, la Colònia Argentina , el passeig del Túnel , el Turó del mar, el Barri Antic amb els seus passos inferiors a la platja (pel·lícula de por) , Montsolis , el Pla de Montgat ,el barri més nou i ja te espais que semblant vells, i Camí d’Alella amb el seu pont de l’Onze de Setembre amb les lluminàries trencades permanentment i els seu Camí Baix d’Alella que ja no connecta amb Can Maurici per falta de manteniment.
A tot això es pot dir que no hi ha diners , que es cosa dels tècnics (aquests paguen “el pato” sigui qui sigui el que mana ,es el més fàcil ), que ningú avisa de les coses trencades, que els nostre jovenets i no tan jovenets son una mica assilvestrats ,et. Podem seguir donant les culpes als altres i no reconèixer cap ..... No pot ser que passin els anys , els governs, els partits ,nous i vells i seguim a la cua de la neteja i el manteniment del que tenim abans de perdre’ns en noves histories per inaugurar i apuntar medalletes.
Montgat es el poble més descuidat de la comarca. Perdoneu però algú ho havia de dir.

ok

  • Visitant
Re:Esta tot tan descuidat ¡¡¡¡
« Respondre #1 el: De Juny 16, 2020, 12:25:12 p. m. »
Totalment d'acord, i per aixó cal utilitzar les instancies de l'Ajuntament, ja siguin precencials o telemàtiques, per poder deixar constancia i que l'AJuntament hagi de revisar-les i donar respostes.

Kiko

  • Visitant
Re:Esta tot tan descuidat ¡¡¡¡
« Respondre #2 el: De Juny 17, 2020, 06:33:17 p. m. »
Tens tota la rao xavi, jo pensaba que el canvi de gobern seria per millorar, pero mira tu, l'unic que canvia es el cul que escalfan les cadires i anem a pitjor.

Iris

  • Visitant
Re:Esta tot tan descuidat ¡¡¡¡
« Respondre #3 el: De Juliol 10, 2020, 03:05:59 p. m. »
Totalmente de acuerdo, yo comparo con otras poblaciones y da pena. Nunca he visto como en Tiana una cuba a presion linpiando las calles. Y ultimamente manchas peligrosas de aceite por donde estan los containers, o en las calles. Con una moto sales patinando
Y el tema terrazas y bares, solo falta que te pongan una mesa en la porteria.
O una ciudad sin una piscina municipal, y suma y sigue

 
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal