Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Autor Tema: ¡¡ PARLE'M DE MONTGAT ¡¡  (Llegit 784 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

ENRIC

  • Visitant
¡¡ PARLE'M DE MONTGAT ¡¡
« el: Juliol 20, 2014, 09:26:22 am »

II PARLEM DE MONTGAT ¡¡
Reconec que d’ ençà un temps Montgat ha millorat molt en relació a temps passats de disbauxa  “” PROGRESSISTA “”. No combrego amb rodes de moli en TOT  l’ urbanisme i                      ¡¡ demès ¡¡. El Poble Barrufet ja torna a tenir la BANDERA,  s’ ha millorat el trànsit de forma racional., No m’ estenc més , és pot copsar en el dia a dia. ¡ Sols demano MÉS ARBRES QUE FACIN OMBRA ¡. Hi ha indrets on uns arbres pal•liarien el forn asfàltic  en què s’ ha convertit la Riera de Sant Jordi¡¡ HI HAN SOL-LUCIONS ¡¡. Altre cosa ¡¡ important ¡¡es recuperar el pas , de sempre, per anar a la platja ara que¡ PER FI¡ s’ albira el desmuntar les plataformes per fer espigons..¡ Prou per avui...¡. Em deixava el constatar què per justificat l’ inanitat política deguda i cobrada s’ empari en l’ insult,la des qualificació sistemàtica i posar pals a les rodes  a la bona marxa de Montgat, ¡¡ els montgatins no som tontos ¡¡.
Enric 
   

Miquel

  • Visitant
Re:¡¡ PARLE'M DE MONTGAT ¡¡
« Respondre #1 el: Juliol 21, 2014, 12:18:07 am »
Mal anem Enric, els palmeros del PSC han perdut el "momio" i caminen destrabucats pel mon, la desqualificació i l'insult al 'ordre del dia fins al maig que els hi torni a sortir el tir per on amarga la cogombre. Reality show a casa, millor que al teatre

ENRIC

  • Visitant
Re:¡¡ PARLE'M DE MONTGAT ¡¡
« Respondre #2 el: Juliol 21, 2014, 08:46:19 am »
Bon dia :
La dança PSOE-PSC que escenifica’n,  dia si i dia també, ja demostra el desgavell que ens deixaren amb el seu “” progressisme  tridimensional “”, sols em demostren que el País s’ els en fot, sols busquen “ sofàs “ còmodes. ¿ Com volen engalipar-nos amb cants celestials, amb veu de contralt, que són els ÚNICS  per arranjar el MÓN quan són els mateixos amb les mateixes cançons de l’ enfadós DE SEMPRE i què ens varen deixar el País en la pura misèria  i QUÈ , des de la dita Transició, no han deixat de col•laborar amb  Madrid per ¡¡ANORREAR ¡¡Catalunya pressuposo en l’ afany dels 100 anys de socialisme, de muntar-se  xeringos  com a contra poder al  GOVERN DE LA GENERALITAT ( Federació de municipis, ara famosa, entre altres ). El més emblemàtic , el canvi d’ escut de LA CAPITAL DE CATALUNYA, BARCELONA,  ara a Montgat hem de patir aquesta febre antimonàrquica ( per cert amb complicitat dels socialistes europeus ) en el nostre bonic, avants d’ ara,  Escut HERÀLDIC ,encolomant-nos una corona de totxos ( en són els reis del totxo ). Tiana vila Comtal, d’ on varem emancipar-nos,  desitjo que la conservi  la CORONA COMTAL, nosaltres tant “ progressistes “ l’ hem substituïda per la Corona de  LA CIBELES  o més “ clàssica  “ per la de Tike dels socialistes antimonàrquics europeus, ¡¡ quins dallonses ¡ ¡, ...amb tats historiadors munyidors de vaques que tenim ... ¡¡amb estelades però el cervell buit de cultura patriòtica ..   ¡¡. També varem patir l’ intent de fer desaparèixer Montgat com a Poble, treure’l del MARESME, PARTIR-LO EN DOS ¡, ¡¡¡MOLT GREU ¡¡¡ DES PERSONALITZA-NOS ¡¡¡¡. També ENCOLOMAR-NOS... LA LLUFA.. . ( ¡ demano disculpes ¡) , el dit monument HACIA EL DOS MIL A PASOS AGIGANTADOS què el defensors de les essències pàtries envoltaven de la BANDERA CATALANA cada 11 de septembre, els hi van fer portar PELS REIS D’ ORIENT  ....¡¡¡ LA LLUFETA ...¡¡¡ en forma de monument a l’ esquerra ( escultor dixit )¡¡  que pujava ¡¡¡`d’ ací bé d’inclinació dels quatre ferragots, ¡¡¡.. quina hòstia s’ han fotut..¡¡¡.
Enric 

 
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal