Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Atenció: en aquest tema no s'han enviat missatges al menys des de 120 dies.
Encara que estiguis segur de que vols respondre, si us plau considera començar un nou tema.
Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Adjuntar:
(Clear Attachment)
(més arxius)
Tipus d'arxius permesos: doc, gif, jpg, mpg, pdf, png, txt, jpeg, docx, jpeg
Restrictions: 3 per post, maximum total size 20000KB, maximum individual size 10000KB
Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: ENRIC
« el: De Gener 22, 2018, 11:45:58 a. m. »

¿ PEDOCAT MARCA BLANCA O ADLATER DE CIUTADANS ?

Bon dia :
Perplexitat desprès d’ escoltar el comiat televisat d’ un LIDER, comiat moralitzador, donant a entendre què ens hem de portar com a bons nens deixant de banda IDEOLOGIAS, ara no toquen, i seguir les directrius donades per “ ELLS “. ¿ Algú em podrà explicar què representa           L’ ESCUDELLA BARREJADA amb  què s’ ens vol alimentar ?. Vam votar JUNTS PER CATALUNYA i al Molt Honorable President de Catalunya, ara s’ ens vol fer creure una altre cosa. ¿ Encara no            s’ han adonat què LA JOVENTUT n’ està tipa d’ eufemismes, de putes i ramonetes i de tenir-nos  com a xais per portar-nos a l’ escorxador de la CONVENIÈNCIA de quatre descerebrats manipuladors de LES FAKE NEWS ?. Escoltin i vegin la nova fornada de la CUP,  representa la NOVA JOVENTUD D’ EUROPA, la nova forma d’ enfocar la FILOSOFIA ( Recorda’m EN JORDI PUJOL i el seu amic ALEMANY  què ja intuïren L’ EUROPA DELS POBLES I NO DE LES NACIONS ). Ara ja es comença a veure com, xino xano, ens hi anem acostant de forma natural i sense dirigismes.
Altre cosa és donar aire a una formació, PEDOCAT,  igual a CIUTADANS. PER VOTAR UN SUCEDÀNI VAL MES l’ original. Sols falta què, ens demanin, canviar de CLUB DE FUTBOL.

Enric
     

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal