Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Atenció: en aquest tema no s'han enviat missatges al menys des de 120 dies.
Encara que estiguis segur de que vols respondre, si us plau considera començar un nou tema.
Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Adjuntar:
(Clear Attachment)
(més arxius)
Tipus d'arxius permesos: doc, gif, jpg, mpg, pdf, png, txt, jpeg, docx, jpeg
Restrictions: 3 per post, maximum total size 20000KB, maximum individual size 10000KB
Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: ENRIC
« el: Juliol 01, 2014, 10:38:18 am »

¿  PIQUETS INFORMATIUS   ?
 Bon dia :
    Vaig veure el taxi malmès i altres coses no agradables. Dues manifestacions una de bona i        l’ altre de dolenta, ¿ Qui va malmetre el taxi ?¿ UN piquet  “ informatiu “ ?. Conec el   mode,conec molt bé el “” Percal “”. ¡ tot es fa en nom de la DEMOCRÀCIA ? ¡ Quins dallonses ¡
Si un taxista vol treballar NINGÚ li ha de prohibir i menys malmetre-li L’ EINA DE TREBALL, en depenen  famílies. Jo ho qualifico de BARBARIE,les coses s’ han de resoldre en el lloc o llocs adients. Voler malmetre l’ imatge de LA CAPITAL DE CATALUNYA  amb aldarulls incendiaris i
“” PIQUETS INFORMATIUS “” per EROSIONAR EL GOVERN DE CATALUNYA  ¡ ÉS INDIGNE ¡
 Voler guanyar  el perdut, per mala gestió, en el carrer i no a les urnes sols demostra que vam escollir correctament els actuals gestors, comprenc el nerviosisme en veure que, tot i els pals a les rodes, fan via amb seriositat i bona gestió. Tot hi tenint en contra la GUERRA BRUTA que ens fan ¡ amb els nostres cales que s’ emportant i no tornen  ¡.
Les revolucions en què s’ emmirallen  fa anys  que han evolucionat i els seus teòrics estant , plens de pols, a les llibreries de vell o bé en les biblioteques per consulta historiogràfica. En el món actual es gestiona amb eficiència i preparació universitària ultra el coneixements idiomàtics. Amb “  piquets informatius “ Segú “ que NO. ¿ Quan viuran el SINDICATS  de l’ aportació dels seus afiliats i no de la sopa bova de les subvencions que permeten mariscades i rellotges d’ Elit ?.
Enric   
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal