Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Atenció: en aquest tema no s'han enviat missatges al menys des de 120 dies.
Encara que estiguis segur de que vols respondre, si us plau considera començar un nou tema.
Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Adjuntar:
(Clear Attachment)
(més arxius)
Tipus d'arxius permesos: doc, gif, jpg, mpg, pdf, png, txt, jpeg, docx, jpeg
Restrictions: 3 per post, maximum total size 20000KB, maximum individual size 10000KB
Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: Admin
« el: Desembre 06, 2018, 08:32:05 am »

La AA.VV.Residencial Montgat lo lleva pidiendo al Ayuntamiento hace años y ahún esta asi,como tambien desincronizar los semafonos para reducir las velocidades que se cojen direccion Ayuntamiento.
Publicat per: ccsx
« el: Desembre 05, 2018, 06:58:46 pm »

Toma YA,ni "medio" con laser,MC Laren busca un cronometrador a horas libres,envia curriculum.

Si quieres ver peligro en los incivicos automovilistas,pásate cualquier dia por las entradas de los colegios de este municipio,gallina de piel,
y no hay ni un triste policia local para controlar el trafico,penita de pueblo.
.
Potser que llegeixis be el meu misatje. Al carrer Marina hi ha una escola , privada pero escola, tambe un casal de gent gran, la sortida de l'estació , la plaza de Mallorquines que te un gran volum de vianants. Si aixó no es argument per posar badens reductors digues que fa falta.
Per cert l'amidament es va fer amb un laser Leica i un cronometre Tissot. No fa falta ser cap expert per fer aixó , només una mica de ganes de fer quelcom en lloc de parlar tant. Bona nit i bona sort.
Publicat per: un vei
« el: Desembre 05, 2018, 06:47:44 pm »

Un foto vale mas que mil palabras
Publicat per: Vei
« el: Desembre 05, 2018, 12:59:29 pm »

Lo mas efectivo son badenes
Y deberian poner tambien en Montgat Nord
Publicat per: un vei
« el: Desembre 02, 2018, 07:04:35 pm »

Toma YA,ni "medio" con laser,MC Laren busca un cronometrador a horas libres,envia curriculum.

Si quieres ver peligro en los incivicos automovilistas,pásate cualquier dia por las entradas de los colegios de este municipio,gallina de piel,
y no hay ni un triste policia local para controlar el trafico,penita de pueblo.
Publicat per: ccsx
« el: Novembre 30, 2018, 06:26:44 pm »

117 metres en 3.6 segons. Fes tu el calcul.  No fa falta que m'insultis
 .
Publicat per: UN VEI
« el: Novembre 25, 2018, 11:48:11 am »

!!!!!!!!!!!!!!Velocidades de 120 KM/H!!!!!!!!!!!!!!,vamos anda,que se te ve el plumero,muy sensible tienes tu el radar visual,o es que eres uno de la TRAMA ENREDADERA,los radares solo están para recaudar,y para sobornar como se ha demostrado claramente en este ayuntamiento de Montgat.

Bastantes impuestos pagamos ya en este ayuntamiento para la Mierdaaaaaaaaaaaaa,de servicios que dan,limpieza de calles nefasto,etc,etc,etc.

Falta Policia y sobran concejales,y si puede ser que no estén contaminados.
Publicat per: ccsx
« el: Novembre 23, 2018, 05:26:32 pm »

 El carrer Marina hi han situats : Un col.legi,una estació de tren,dos parades d'autobus, un casal de gent gran,quatre girs a l'esquerra de carrers normals,tres entrades de garatges de gran afluencia,un aparcament en bateria de dos cents metres de llarg, i sis passos de vianants. Tot aixó en 650 metres ¡¡¡¡. He comprovat personalment velocitats de motos i cotxes de 120 km/h durant el día.Els semafors en vert desde la carretera de Tiana fins a l'encreuament de l'autopista son una tentació per el que veuen una recta de gairabé un Km i si el semafor de l'autopista està en verd de lluny "no cal dir rès més". A la nit no cal parlar del tema. O es posa un radar a 50km/h o es posan badens ben fets o esperem a la següent desgracia . No valen excuses de que es un pas d'ambulancies ,etc,etc, L'autopista en aquest tram es gratuita. Per tota España i França he pogut veure que a les poblacions hi han badens a l'entrada , a mig poble , a la sortida ... Només cal veure el Tour de França o la Vuelta per veure que estan col.locats a totes les poblacions i tothom passa sense fer escarafalls de que els cotxes s'espatllen. Cal que estiguin ben fets i prou. Posiblement no recaudaran rés .Valdran més diners . Pero la pacificació serà menys gravosa pels ciutadans
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal