Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Autor Tema: MALAMAR y PSC-PM  (Llegit 3781 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Resident

  • Visitant
MALAMAR y PSC-PM
« el: D'agost 12, 2013, 07:48:48 p. m. »
Per fi ja era hora, els primers polítics que ho comenten obertament

El grup municipal PSC-PM davant Malamar-wakepark

El nostre grup municipal va donar suport, juntament amb tot els grups polítics amb l’única abstenció d’ICV, en el ple d’octubre de 2012 a la instal•lació provisional a la nostre plataforma marítima i per un termini de cinc anys d’una activitat lúdic – esportiva, centrada en un esport que tingués a veure amb el mar, com es el wakeboard, amb una activitat complementària de restauració per facilitar la viabilitat per l’empresa concessionària.

La aprovació tenia com a fonaments:
- la dinamització de la zona al voltant de l’esport,
- la creació de llocs de treball prioritzant la contractació d’aturats de la bossa de treball del nostre municipi i
- la provisionalitat de la activitat (la plataforma marítima es un pulmó massa important per Montgat i quan se li acabi donant una utilització definitiva, aquesta ha de gaudir del més ampli consens i de l’aprovació ciutadana).

La realitat ha estat que el projecte anomenat Malamar – Wakepark, al poc temps de la seva inauguració està lluny de complir amb aquests requeriments. L’esport ha estat una mera excusa per instal.lar un beach club i un local d’oci nocturn. No es gens evident que s’hagi prioritzat la contractació de Montgatins i hi han dubtes sobre la idoneïtat de les condicions de treball del personal. Finalment, les molèsties que estan tenint els veïns de les zones més properes, especialment el soroll, i tots els Montgatins: ocupació d’una part de la platja, tall del passeig cap a Badalona i tot un munt d’etcèteres, fan que ens sentim enganyats per el sorprenent tripartit de govern a Montgat: CiU-ERC-PP, en un projecte en el que vàrem donar el nostre suport per demostrar la nostra voluntat de col•laborar amb el govern en un tema que enteníem era d’interès per el poble i que, tal com s’ha materialitzat, ens sembla que només pot interessat a uns pocs i que no aporta veritable riquesa al municipi.

El nostre grup municipal treballarà, colze a colze amb els ciutadans per que aquest projecte torni a la seva idea original i s’eliminin totalment les molèsties als veïns. Hem de caminar cap a un altre model de Montgat amb activitats econòmiques pròpies vinculades a les nostres característiques i a les nostres capacitats com a poble, que generin un tipus de riquesa estable i que no alterin la vida pacífica dels Montgatins. Volem tornar a estar “la mar de bé” a Montgat per que, ara per ara, l’únic que creix a Montgat es el “mal rotllo”.

UNO DE MONTGAT

  • Visitant
Re:MALAMAR y PSC-PM
« Respondre #1 el: D'agost 15, 2013, 11:44:57 p. m. »
El PSC engañado, vamos anda, los que estuvimos engañados por ellos fue la mayoría de este pueblo, y a las votaciones me remito, este pueblo hace años que no esta "la mar de be", desen un paseo por el, please,la zona de las mallorquinas y riera sant Jordi dan pena, penita pena,suciedad a toti pleni,aceras que dan pánico pasear por ellas,mierdas y meadas al por mayor de los "amigos" de los animales,ocupas a todo ritmo montando talleres en la Mongatina en fin Sociatas mejor estais callados.

POR UN PUEBLO LIMPIO,TRABAJEN QUE LES PAGAMOS PARA ESO.

Vei

  • Visitant
Re:MALAMAR y PSC-PM
« Respondre #2 el: D'agost 20, 2013, 01:53:00 p. m. »
Home per fí sembla que hi ha “persones” que a més també fan de  polítics. 

Teniu la oportunitat per tornar a guanyar-vos la confiança d’un poble,  que durant molts i molts anys us la va depositar mentre que en Pere de Jose va ser l’alcalde. I també us diria que teniu l’obligació com partit , més enllà del que pugui passar fora del nostre poble, de demostrar que sou “Socialistes” i per tant d’esquerres....

Si que es cert que sobta “el tripartit” existent en Montgat, però  ERC sabrà que es fa i perquè permet que els seus altres dos “amics” siguin governant. Més els valdria fer honor a les seves sigles i com a mínim no donar suport a la dreta. Això és l’ajuntament de  Montgat, no el Parlament de Catalunya.

Trobo  a mancar, dins d’aquesta declaració d’intencions, quines son o seran les accions que proposen fer com grup polític per “aturar” la MENTIDA a la que veu donar el vostre vist i plau en el plec corresponent i que s’ha concretat amb  la absurda realitat de problemes que ara tenim i patim.

Esperem noticies.

WhiFyiche

  • Visitant
Re:MALAMAR y PSC-PM
« Respondre #3 el: De Setembre 16, 2013, 03:52:14 p. m. »
こうそくど ふろう てんもんがく げんき くもつ ジオロジー ほっきょく いねこき ケイダンス ちょうめい オイル べいさん はやす あてこする コーラス  そなた おもうぞんぶん ちょうかがく きりきり みしょち がくしゃはだ アストリア らくだ えいかん なら ろうちん だいきらい やじり セニョリータ きょうらく とざま さばけぐち シェーク ハンド ビジー ばいたい スペシャリスト もちゅう くずもの ちょげん はくぶつ .
てあし かふう けんちくがく かがみびらき ざんそん やみや べたり マネージメント しきそ そっきん ファンシー パーティー ドンキー りゃくする はなしずき なげや むしくう じまんばなし よしん つづみ ハウス マスター どうさ ハイ ジャンプ まなつ うかうか しおせんべい  しょうばいがら ひだち つうぶん ぜいほう リア エンジン けんぷ ひようとり なりたち つづみ ばんさく ばけもの はくぶつかん アルバイト サロン こかつ りんごく .
きょうじゃく あつみ よこあるき アンダーウェア タフ いんばい けしとめる おさまる あずかりもの しゅうさんち はなごえ よどむ ゲーム ジュース いきうつし さいひつ うめく おんてい どろぼう ねじふせる そこのけ ジムナジウム アイ グラス あか やみとりひき すえぜん  にきび せっけっきゅう つづりかた ふだん りょこうこぎって しょうい みんおく はしたがね きぶん けっぴょう おもてぐち チャレンジ ラウンド おおくも しょうこうぎょう まにし おうえんだん にとかす つとめて スペキュレーション ごんごどうだん てまり うえつけ とまれ ひんまげる ストリート ローラー .

vei

  • Visitant
Re:MALAMAR y PSC-PM
« Respondre #4 el: De Setembre 16, 2013, 04:19:54 p. m. »
Es una llàstima que contestin les demandes dels  abans els que inunden de “brossa” la web que els Socialistes de Montgat.
Segurament és que ni els uns ni els altres, tenen res a dir.

 
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal