Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Autor Tema: Sentència en contra de l'ex-alcalde  (Llegit 12440 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Visitant

 • Visitant
Sentència en contra de l'ex-alcalde
« el: Febrer 24, 2018, 10:51:59 pm »
Sentencia sobre la concesión de los chiringuitos de la playa
www.montgat.net/platges-montgat-sentecia.pdf

Pepito

 • Visitant
Re:Sentència en contra de l'ex-alcalde
« Respondre #1 el: Febrer 26, 2018, 08:37:38 am »
M'he llegit la sentència en contra del Francesc, el més interessant és això:
Existen puntaciones distintas a propuestas idénticas, valoraciones por encima de la puntuación máxima otorgada en alguno de los criterios, desproporción en algunas valoraciones a los proyectos desmesurada respecto del resto sin justificar criterio técnico alguno.

Roger

 • Visitant
Re:Sentència en contra de l'ex-alcalde
« Respondre #2 el: Febrer 26, 2018, 09:22:47 pm »
Jo suposo que el jutge ha dit tot això en comptes de dir-ho com es diu al carrer. Ha de dir-ho ben possat tot.

El chocolatero

 • Visitant
Re:Sentència en contra de l'ex-alcalde
« Respondre #3 el: Febrer 27, 2018, 08:50:07 pm »
menudo perla el exalcalde de ciu amañando los concursos para que sus amiguetes tuvieran chiringuitos por la cara. almenos el karma hizo lo suyo y el mar se llevo la arena y ahora el juzgado lo deja con el culo al aire. Ya sabemos porque su amiguita Paquita invitaba a todos los de ciu cada vez que ivan. asaber como se ha librado

Molina

 • Visitant
Re:Sentència en contra de l'ex-alcalde
« Respondre #4 el: Febrer 27, 2018, 11:38:43 pm »
Oh què guay poder anar a sopar gratis a la Paquita sardines ilegals.
La denúncia era per la concessió de tots els chiringuitos, però com que el denunciant només s'havia presentat als de Montgat Nord, la sentència no afecta als altres 2 chiringuitos. Però també estan mal adjudicats. Tota la licitació dels 4 chiringuitos va ser una merda, com diu el jutge.

Mari

 • Visitant
Re:Sentència en contra de l'ex-alcalde
« Respondre #5 el: Febrer 28, 2018, 05:07:03 pm »
Article d'Esquerra sobre el tema:

És de coneixement general que, a Europa, els majors índex de corrupció els lidera l’Estat espanyol i la contractació és una de les principals àrees de risc, generant desconfiança entre la ciutadania.

L'enduriment de la legislació planteja nous reptes per garantir la integritat del sistema de presa de decisions. Aquest nou escenari ha comportat un increment significatiu dels mecanismes de control i fiscalització en la gestió municipal. Per això, no deixa de sorprendre’ns la frivolitat amb que alguns grups municipals, volgudament, confonen fiscalització i control amb burocràcia i consideren “normals”, i fins i tot aplaudeixen, les accions dutes a terme pel sector privat per influir en les decisions públiques en benefici propi, com és el cas recent de Malamar.

Des d’Esquerra Republicana estem compromesos amb la gestió transparent i responsable dels recursos públics. Per això, més enllà d’un control rigorós de contractes i concessions, s’han dut a terme diferents accions com ara la publicació dels contractes i factures en el Portal de Transparència, l’elaboració i adhesió dels regidors/es al codi de conducta que, entre d’altres aspectes, regula el conflicte d’interessos i la regulació de les relacions amb els grups d’interès.

Lamentablement, a Montgat, les coses no sempre s’han fet bé. Recentment el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 11 ha comunicat la sentència en relació a l'adjudicació, l’any 2014 per la Societat Municipal Platges de Montgat, de la instal·lació i explotació de les guinguetes a la platja. (consultar-la en el Portal de Transparència).

La sentència assumeix les conclusions del pèrit judicial i determina, entre d’altres aspectes:

​- que es va alterar el procediment, tant en l’obertura dels sobres com en la valoració de les propostes, ja que la valoració la va fer la mesa de contractació, en lloc de la comissió tècnica que estava prevista en els plecs.
- en la valoració de les propostes van haver puntuacions excessives.
- les millores de caràcter tècnic no superen el mínim criteri d’objectivitat, que afectarien als drets d’un tracte igual i objectiu dels participants.
- es van donar puntuacions diferents a propostes idèntiques i valoracions superiors a les puntuacions màximes atorgada en alguns criteris.

Finalment, la sentència anul·la l’adjudicació de les guinguetes 3 i 4. Val a dir que aquest estiu, per manca de sorra, aquestes dues guinguetes no han estat en funcionament. Pel que fa a les guinguetes 1 i 2 la sentència desestima el  recurs, continuant vigent l'adjudicació.

Des d’Esquerra Republicana continuarem treballant per garantir una gestió responsable dels recursos públics.

Valls

 • Visitant
Re:Sentència en contra de l'ex-alcalde
« Respondre #6 el: Febrer 28, 2018, 09:47:40 pm »
Iniciativa també diu la seva

SENTÈNCIA GUINGUETES DE LA PLATJA DE MONTGAT (1): A la revista municipal de juliol de 2014 CiU va dir que l’adjudicació de les guinguetes ("xiringuitos") havia estat transparent i legal. Nosaltres ja vam dir que no era transparent, i la justícia ha dit que no era legal #Montgat

udef

 • Visitant
Re:Sentència en contra de l'ex-alcalde
« Respondre #7 el: Març 01, 2018, 06:41:31 pm »
Y todabia no estan saliendo los contratos a dedo a empresas amigas relacionadas con la construccion "mafia Sabater".

Juli

 • Visitant
Re:Sentència en contra de l'ex-alcalde
« Respondre #8 el: Març 01, 2018, 10:34:35 pm »
Això és només per les guinguetes, tenim entreteniment per molt temps. I el senyor continua campant amb aires de grandeza pel mercat de montgat.

Pep

 • Visitant
Re:Sentència en contra de l'ex-alcalde
« Respondre #9 el: Març 04, 2018, 11:03:48 pm »
Esquerra governava amb CiU la legislatura passada. D'això no se'n recorda ningú?

udef

 • Visitant
Re:Sentència en contra de l'ex-alcalde
« Respondre #10 el: Març 05, 2018, 07:49:05 pm »
Y NO LES DA VERGÜENZA TENER ESTE PUEBLO TAN DEGRADADO Y ABANDONADO,CON CONNIVENCIA Y TRATO DE FAVOR A EMPRESAS AMIGAS EN INVESTIGACIÓN

Kiko

 • Visitant
Re:Sentència en contra de l'ex-alcalde
« Respondre #11 el: Març 05, 2018, 10:24:23 pm »
Hola Pep-Francesc. Ja et trobavem a faltar per aquí. Suposo que ja ho saps i que ho recordes. T'ho recordo per si de cas. A la taula de contractació dels xiringuitos hi eres tu i 2 més de CIU i 2 tècnics. No hi havia ningú d'ERC. Les puntuacions  desproporcionadas, com diu el jutge eren teves i dels teus amics, de ningú més.

Pep

 • Visitant
Re:Sentència en contra de l'ex-alcalde
« Respondre #12 el: Març 07, 2018, 05:04:15 pm »
Kiko, no ets més tonto perquè no t'entrenes. Ves a la merda.

maria

 • Visitant
Re:Sentència en contra de l'ex-alcalde
« Respondre #13 el: Març 08, 2018, 06:18:29 am »
Kiko, desconoces el tema por completo

rosa

 • Visitant
Re:Sentència en contra de l'ex-alcalde
« Respondre #14 el: Març 09, 2018, 06:50:34 pm »
KIKO debe tener carnet de Esquerra Republicana, a lo mejor tiene cargo público y todo, no???  Más trabajar por el pueblo y menos decir tonterías, que ya tienes una edad...que se os ve el plumerete y Esquerra lleva en el gobierno de Montgat desde 2007, caradura

 
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal