Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Autor Tema: Sentència en contra de l'ex-alcalde  (Llegit 1116 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

carme

  • Visitant
Re:Sentència en contra de l'ex-alcalde
« Respondre #15 el: Març 11, 2018, 12:13:40 pm »
Bon dia Mari, vinc d'una tradició republicana, catalanista i d'esquerres.  Ho remarco per dir que no soc anti ERC, més be al contrari.  No es el partit al que voto però no em disgusta.
Bé, dit això, no sé com podeu fer aquests comunicats.  No sé com teniu la poca vergonya de desmarcar-vos de la gestió de govern de l'anterior equip.  Recordeu que estàveu governant Montgat i per tant sou corresponsables de la gestió que feia aquell consistori.
Es fàcil desmarcar-se quan les coses van torçades però sigueu conseqüents a assumiu la vostra responsabilitat. I si es cert que hi estàveu  en contra, haver dimitit del govern i haver passat a la oposició.
Ja està bé de jugar al "jo hi estava en contra", heu sigut corresponsables de totes les barbaritats que ha fet el govern del senyor Francesc Garcia (radars, xiringuitos, platges de Montgat, cameres de viddeovigilancia ... etc.
Sigueu honests i feu "chito por el foro".
Salut

Carme


Article d'Esquerra sobre el tema:

És de coneixement general que, a Europa, els majors índex de corrupció els lidera l’Estat espanyol i la contractació és una de les principals àrees de risc, generant desconfiança entre la ciutadania.

L'enduriment de la legislació planteja nous reptes per garantir la integritat del sistema de presa de decisions. Aquest nou escenari ha comportat un increment significatiu dels mecanismes de control i fiscalització en la gestió municipal. Per això, nodeixa de sorprendre’ns la frivolitat amb que alguns grups municipals, volgudament, confonen fiscalització i control amb burocràcia i consideren “normals”, i fins i tot aplaudeixen, les accions dutes a terme pel sector privat per influir en les decisions públiques en benefici propi, com és el cas recent de Malamar.

Des d’Esquerra Republicana estem compromesos amb la gestió transparent i responsable dels recursos públics. Per això, més enllà d’un control rigorós de contractes i concessions, s’han dut a terme diferents accions com ara la publicació dels contractes i factures en el Portal de Transparència, l’elaboració i adhesió dels regidors/es al codi de conducta que, entre d’altres aspectes, regula el conflicte d’interessos i la regulació de les relacions amb els grups d’interès.

Lamentablement, a Montgat, les coses no sempre s’han fet bé. Recentment el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 11 ha comunicat la sentència en relació a l'adjudicació, l’any 2014 per la Societat Municipal Platges de Montgat, de la instal·lació i explotació de les guinguetes a la platja. (consultar-la en el Portal de Transparència).

La sentència assumeix les conclusions del pèrit judicial i determina, entre d’altres aspectes:

​- que es va alterar el procediment, tant en l’obertura dels sobres com en la valoració de les propostes, ja que la valoració la va fer la mesa de contractació, en lloc de la comissió tècnica que estava prevista en els plecs.
- en la valoració de les propostes van haver puntuacions excessives.
- les millores de caràcter tècnic no superen el mínim criteri d’objectivitat, que afectarien als drets d’un tracte igual i objectiu dels participants.
- es van donar puntuacions diferents a propostes idèntiques i valoracions superiors a les puntuacions màximes atorgada en alguns criteris.

Finalment, la sentència anul·la l’adjudicació de les guinguetes 3 i 4. Val a dir que aquest estiu, per manca de sorra, aquestes dues guinguetes no han estat en funcionament. Pel que fa a les guinguetes 1 i 2 la sentència desestima el  recurs, continuant vigent l'adjudicació.

Des d’Esquerra Republicana continuarem treballant per garantir una gestió responsable dels recursos públics.

Jaume Coms

  • Visitant
Re:Sentència en contra de l'ex-alcalde
« Respondre #16 el: Març 16, 2018, 04:54:12 pm »
Hola Francesc, moltes gràcies per participar a aquest foro. És tot un honor per nosaltres, però no fa falta que t'inventis noms, ja sabem que ets tu.
Els xiringuitos els vas donar tu i els altres 2 de ciu. ERC no hi era a la taula, ni ningú més. I una treballadora de l'ajuntament tampoc va voler-hi estar per no sortir esquitxada.
La teva relació amb ERC era inexistent, el teu despreci cap a ells era enorme. Allà es feia el tu ordenaves i punt.
Hi ha un refrany en espanyol que em ve ara al cap, ja saps quin és. 
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal