Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Atenció: en aquest tema no s'han enviat missatges al menys des de 120 dies.
Encara que estiguis segur de que vols respondre, si us plau considera començar un nou tema.
Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Adjuntar:
(Clear Attachment)
(més arxius)
Tipus d'arxius permesos: doc, gif, jpg, mpg, pdf, png, txt, jpeg, docx, jpeg
Restrictions: 3 per post, maximum total size 20000KB, maximum individual size 10000KB
Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: ENRIC
« el: Agost 08, 2014, 09:18:23 am »

SABER LLEGIR I INTERPRETAR
Repassat tot el CALVARY  PUJOL , la conclusió és evident per tots aquells que saben raonar.
Es purament un atac per terra mar i aire a CATALUNYA i el què ha representat EL MOLT HONORABLE JORDI PUJOL I SOLEY , seguint les petjades del, també, MOL HONORABLE JOSEP TARRADELLAS de fer front al “” progressisme esquerranós “ en el seu afany de sostreure la potestat de la NACIÓ als seus ciutadans. Recordin el cas JOSEP BENET  i les diatribes de NARCIS SERRA  i “” tutti quantti “”, ara toca anar contra l’ actual LIDER, ARTUR MAS I GABARRÓ, el seu govern i les mesures d’ estalvi per intentar eixugar l’ ENORME DEFICIT d’ aquells que estirave’n més el braç que la màniga ¡¡ irracionalment ¡¡. Ara el mateixos, amb l’ ajuda  de pancartes i piquets,  ens volen fer creure  ¡¡¡¡ QUÈ ELLS SÓN ELS ÚNICS QUE ENS PODE’N SALVAR  de la RACIONALITAT I BEN FER de l’ actual equip de govern de CATALUNYA ¡¡¡ SOM CATALANS PERÒ NO TONTOS ¡¡¡. Una amplia mostra la tenim a Montgat, ho eixís m’ho sembla.¡¡ha¡¡, ara ajudats pels SALVA ESLIPS de torn.
Enric
Publicat per: El siquiatra de Enrique
« el: Agost 03, 2014, 10:42:35 am »

Enrique ¿nos acusas a nosotros de bufones, de repetitivos?, eso es lo que estamos diciendo de ti, todos tus grandes admiradores coincidimos en que te repites más que el ajo y que eres el bufón del conde. No vengas ahora con que los bufones repetitivos somos nosotros. No tienes personalidad ni para insultar. Aquí el único bufón eres tu o por lo menos tu eres el líder de los bufones.
No imites tanto, claro que no me extraña, tu verdadera personalidad andaluza la has desterrado y ahora actúas por imitación de lo que ves, esto es lo que tienen los charnegos renegados.
Publicat per: ENRIC
« el: Agost 03, 2014, 09:38:14 am »

¡¡ SÓN LES FURIES DE L’ INFERN…¡¡

Bon dia :
No puc estar-me de recordar ELS PASTORETS  d’ En Folch i Torres i el què cantaven els dimonis
“”” Som les fúries de l’ infern, som els MONSTRES INFERNALS  que al caliu del foc etern  FORGEM PECATS CAPITALS.......””.Cada cop s’ esmercen més en ser els més BUFONS   de tots .
¡ Són tant macos ¡ ¡ Tant repetitius forjant pecats capitals ¡. Els hi hauran de donar els Goya,            els  Oscar i ¡¡ tutti pleni ¡¡. La seva producció en medis digitals ens traurà de LA CRISI de valors BUFONS, tot i ser un xic difícil vista la quantitat de bolets salva eslips  que proliferen en el mercat de ¡¡  QUI LA FOT MÉS GROSSA ¡¡. Els baba aspersors ¡¡ NO PAREN ¡¡. ¡ Què hi farem ¡¡
¡¡ POBRETS ¡¡
 ¡¡¡ NO FA ¡¡¡
Enric
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal