Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Autor Tema: ¡¡¡ ALERTA ¡¡¡. ELS MITJA BANDERA ENS VOLA'N ANORREAR ¡¡¡  (Llegit 1153 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

ENRIC

  • Visitant
¡¡¡  ALERTA ¡¡¡. ELS MITJA BANDERA,  , ENS VOLA'N ANORREAR ¡¡¡

L’ escudella barrejada en què estem immersos comporta un desori de “” corazones partios “”.
¡¡ Tots malda’n per confondre la clientela amb un discurs què no s’ aguanta per enlloc ¡¡. Uns            s’ embolcalla’n amb mitja bandera,  ignorant d’ on ve, altres amb l’ empastifada amb un estel,  els més sorprenents amb la guineu al galliner. ¿ Quan deixaran de considerar-nos nens amb bolquers ?. Ens vola’n convertir en XARNEGOLANDIA país de nova generació amb els XARNEGOS com a súbdits destacats. ¿ De segur què ho vola’n  ?. ¿ Què els diran els seus descendents quan constatin la pèrdua d’identitat a més de la pèrdua dels SIMBOLS MIL-LENARIS DEL SEU PAÍS ?. ¡¡¡ Mare de Déu de MONTSERRAT prega per nosaltres ¡¡¡¡.

Enric

Visitant

  • Visitant
Re:¡¡¡ ALERTA ¡¡¡. ELS MITJA BANDERA ENS VOLA'N ANORREAR ¡¡¡
« Respondre #1 el: Desembre 02, 2017, 11:16:06 am »
Enric, cada día te cubres de gloria. Lo tuyo, en una democracia, es de siquiatra; en una dictadura sería de paredón.
Si aún te queda un poco de raciocinio, te aconsejo que releas palabra por palabra lo que has escrito (hoy y siempre), se te caerá la cara de vergüenza.
Se le ocurren varios piropos para tí sólo con leer tu párrafo lleno de idioteces:

Facha: y muy fiel a tu Führer
Xenófobo: odias a todo los ajeno al reich que te ha abducido
Siendo esto grave, aún hay algo  que te deja a los piés de los caballos:¿cómo calificarías tú a una persona que odia a sus padres, a su tierra de nacimiento, a lo que es él...? Mírate en el espejo, posiblemente no te vas a reconocer pero eres tú.

ENRIC

  • Visitant
Re:¡¡¡ ALERTA ¡¡¡. ELS MITJA BANDERA ENS VOLA'N ANORREAR ¡¡¡
« Respondre #2 el: Desembre 03, 2017, 10:12:48 am »
Bon dia :
Nosaltres tenim autèntics FÜHRERS o sia LIDERS ¿ Què teniu , hidrofòbics-genocides, aspersors de purins i moltes més galindaines què no val la pena enumerar ?. En comptes de raonar, cadena perpètua. Davant el POBLE PACÍFIC, porres, gasos lacrimògens i PILOTES DE GOMA, PROHIBIDES per LLEI, a tot el territori de la  NACIÓ de CATALUNYA. Un bon exercici seria llegir i interpretar, com Déu mana, la Constitució votada pels CATALANS i en la qual es contempla, el què propugna el SR. Pablo Iglesias , LES NACIONALITATS HISTÒRIQUES dins d’una nació Plurinacional, és per ço què la varem votar i d’ ací ve EL SOBERANISME de l’ Artur Mas per a CATALUNYA i poder dialogar i pactar de igual a igual. Sortir de EUROPA seria una opció beneficiosa, tal com insinua el Molt Honorable President de Catalunya. No ho explico el perquè ja què ho considero fora de l’ abast de les serradures del “” ...atado i bien atado....”””de los hijos de algo mesetaris “””. Comença a cansar l’ insult i el qualificatiu de barri baix què EMPASTIFA aquestes pàgines més aptes per el diàleg i el bon “” rotllo “” Montgatí què per la hidrofòbia genocida què vara’m patir i, ARA, ens entristeix i angoixa recordant el què VAREM PATIR i reediten en ple segle XXI. M’ encomano a LA MORENETA en cerca de pau espiritual, consol i esperança en redreçar l’ infortuni creat pels defensors de XARNEGOLÀNDIA I XANXULLOLÀNDIA.

Enric 

Roger

  • Visitant
Re:¡¡¡ ALERTA ¡¡¡. ELS MITJA BANDERA ENS VOLA'N ANORREAR ¡¡¡
« Respondre #3 el: Desembre 03, 2017, 10:49:36 am »
 Más pruebas de que la Gene golpista era una cueva de estafadores

 I això no sortirà als mitjans del règim… i l'Enric tampoc

Cataluña ha estado en manos de delincuentes, de golpistas, de falsificadores sin escrúpulos. Las pruebas están a la vista… aunque la mayoría prefiere silenciarlos: desde los medios controlados por la banda de delicuentes hasta quienes prefieren abogar por un perdón de la deuda de la Gene sin darse cuenta (o peor si se dan cuenta) de que las deudas públicas no desaparecen por un acto de perdón, sino que son trasladadas a otros.

Por suerte no todo el mundo vive en el matrix nacionalista y todavía hay periodistas que saben hacer sutrabajo. Como Carlos Cuesta, quien se ha tomado la molestia de leerse las prolijas investigaciones aportadas por la Benemérita al Juzgado de Instrucción número 13 de Barcelona y después explicarnos algunas de las cosas que allí aparecen en unos interesantes artículos publicados en OK Diario.

Por ejemplo, que los kapos nacionalistas que han okupado la Gene hasta que llegó el 155 eran una verdadera banda de falsificadores:

“La Generalitat encontró el mecanismo para usar los fondos que llegaban a Cataluña procedentes del rescate del Fondo de Liquidez Autonómico (FLA) a espaldas de los controles de Hacienda: la emisión de facturas de gasto falsas.

Así el dinero, supuestamente, ya se había gastado y, por lo tanto, se podía destinar a pagar los gastos del 1-O. “Tienes que hacer un documento para justificar el cambio de partida del dinero, que ponga que tienes que hacer estos gastos o estos otros”, indica uno de los responsables del gasto de un área de la Generalitat al encargado de crear el censo de catalanes en el extranjero, tal y como recogen las grabaciones de llamadas ‘pinchadas’ por la Guardia Civil a instancias judiciales.

El concepto era lo de menos, porque la cuestión era justificar que ese dinero ya se había liquidado. Y como ya había desaparecido, se podía trasladar a las partidas ilegales con las que se financiaba el golpe de Estado separatista sin que, en principio, dejase rastro…

El traspaso del dinero se tenía que realizar a finales de agosto y había prisa por tener cerrados los preparativos del golpe separatista del 1-O. Simplemente necesitaban cualquier “justificante” y, a partir de ahí, sacarían el dinero, “cambiarían el concepto y se lo trasladarían a la partida” que necesitaba Xavier Puig: esta partida no era otra que el registro de extranjeros que querían votar en el referéndum ilegal del 1 de octubre.”

O sea, que para dar su golpe de estado, falsificaron y nos estafaron. Pura delincuencia revestida de camelos sobre la democracia.

Pero sabemos más cosas:

    Que “las órdenes de aprovecharse del FLA venían directamente de la cabeza de la Hacienda catalana, Lluís Salvadó Tenesa”.
    Que quien presuntamente está directamente implicado en la falsificación de facturas es Xavier Puig Farré, responsable del área de Tecnologías de la Información y las Comunicaciones, dependiente de la Directora de Servicios de la Secretaría General de Asuntos y Relaciones Institucionales, Exteriores y transparencia de la Generalitat catalana. Sí, han leído bien: ¡una persona dependiente de la Secretaría General de Transparencia falsificando facturas! Así funcionan los que nos vendían lo de ser como Dinamarca mientras trabajaban sin descanso por convertirnos en una República Bananera.

Puig Farré, juguescador amb els nostres calers

Y un último comentario: también nos hemos enterado, aunque no aparezca en las grabaciones judiciales, de que a Montoro le han tomado el pelo. Pasó con las urnas y ahora pasa con las facturas falsas. ¿Cuándo se enterarán en el Gobierno de que los golpistas actúan como tales? ¿Somos tontos o es que no queremos enterarnos?

Dolça i falsificada Catalunya…

ENRIC

  • Visitant
Re:¡¡¡ ALERTA ¡¡¡. ELS MITJA BANDERA ENS VOLA'N ANORREAR ¡¡¡
« Respondre #4 el: Desembre 04, 2017, 08:14:57 am »
Bon dia :

Activa per passiva. ¿ Ha qui vola’n engalipar ?. Als pobres XARNEGOS, com ells, incapaços de copsar el valor què és la CATALUNYA mil•lenària i el seu IDIOMA  d’ arrel  llatino-germànica.
¿ Com voleu convèncer si n’ hi el coneixeu i menys el parleu o escriviu ?. Pressuposo degut al llast de AL- ANDALÚS I D’ EL PELAO i d’ haver sortit de LA NADA gràcies a l’ espoli d’ Amèrica i Àfrica, entre d’ altres, podeu preguntar-ho a BÈLGICA o les FILIPINES, el SR. CHAVES  si què ho coneixia. Aniré a pregar què DÈU vos il•lumini i eviti convertir els vostres descendents en XARNEGOS de per vida. Sols vos demano què NO EMPASTIFEU més pàgines amb els vostres pudents excrements de falsedats i invents per no dormir, estil de LA LLETERA, de patètics passeu a patatètics. Avui m’ he llevat un xic fora de la normalitat correcta, demano disculpes però no puc rectificar l’ obvietat.

Enric


   

ENRIC

  • Visitant
Re:¡¡¡ ALERTA ¡¡¡. ELS MITJA BANDERA ENS VOLA'N ANORREAR ¡¡¡
« Respondre #5 el: Desembre 04, 2017, 08:35:40 am »

Bon dia :
 
Ni el seu idioma saben escriure tot confonen figues amb la psique    ¡¡ Què hi farem,                                  L’ ADOCTRINAMENT  de tants anys de fer-los creure en ser el MALIC del Món a través de                        l’ escola de l’ espíritu nacional amb el braç en alt, cara al Sol i la camisa esparracada, què ens    van fer-nos menjar, tot i el fàstic què ens feia. Em ve a la memòria el què cantaven en sentir un himne sense lletra “”  Viva espana ta mare amb una canya ton pare amb un bastó a dalt d’ un carretó..........””. ¡ Ja m’he eixorivit un poc .

Enric

 
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal