Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Autor Tema: VOTAR O NO VOTAR AQUESTA ÉS LA QUESTIÓ  (Llegit 4326 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

ENRIC

 • Visitant
VOTAR O NO VOTAR AQUESTA ÉS LA QUESTIÓ
« el: De Maig 17, 2015, 07:52:26 a. m. »
VOTAR O NO VOTAR, AQUESTA ÉS LA QUESTIÓ

Bon dia :
Votar a unes sigles per despit és infantilisme o, millor dit, “” pateleta “”de pati de col•legi.
Els que em patit el no poder votar, quasi al llarg de la nostre vida , no podem comprendre aquesta actitud ja que em considerat prioritari la família, el Poble i la Pàtria i la forma de defensar-ho, ultra una cultura popular sòlida, és per mitjà del VOT ÚTIL a aquests postulats. Ara toca elegir, tot i les llistes tancades ( val més poc que res ), els mandataris de                                       l’ administració del Comú  de Montgat. ¿ No creieu què és prou important  per escollir els què considerem els millors per aconseguir una bona administració del BÉ COMÚ ?
Enric

Visitant

 • Visitant
Re: VOTAR O NO VOTAR AQUESTA ÉS LA QUESTIÓ
« Respondre #1 el: De Maig 17, 2015, 07:58:05 p. m. »
Lo mínimo que hay que exigir a un alcalde elegido en democracia, es que este respete a todos sus ciudadanos sean del color que sean, ya que por eso es el alcalde de todos. Yo nunca votaría a un partido con un candidato que ya ha demostrado su falta de respeto a sus representados, un candidato que ya ha demostrado mediante sus actos su sectarismo y poco talante democrático.
Un representante democrático ante todo ha de intentar el consenso y no ofender y despreciar a sus representados aunque no hayan sido votados por estos.

El respeto ha de ser merecido y ganado. Un político no ha de pensar que por el simple hecho de ser elegido ya tiene ganado ese respeto. Más bien al contrario, el político ha de ser y parecerlo, y me temo que de la legislatura pasada muy pocos lo han parecido y me temo que ni siquiera lo han sido, ya que el pleno del ayuntamiento ha aprobado numerosas mociones que demuestran su poco respeto a la ciudadanía y su sectarismo, sin olvidar las numerosas denuncias de ciudadanos independientes que han publicado sus quejas en este foro y que los aludidos ni siquiera han contrarrestado lo denunciado.

Los ciudadanos hemos de ser vigilantes de nuestros representantes. Estos ya han demostrado muchas veces su sectarismo y poco talante democrático; y seguir dando una confianza ciega es de ciudadanos de poca valía. Más que ciudadanos son súbditos y alguno raya la postura de auténtico borrego.
"Votar a unas siglas por despecho es infantilismo" como dice alguien de baja moral y de poco criterio, no es cierto pero puedo entender algunas situaciones; pero votar a una siglas que actúan con sectarismo y antidemocráticamente y que no cumple la ley y las sentencias judiciales, es de delincuentes o cómplices de delincuentes; y si además no saca provecho propio es de un tonto sin criterio que no merece el respeto de nadie honrado.

Anton

 • Visitant
Re: VOTAR O NO VOTAR AQUESTA ÉS LA QUESTIÓ
« Respondre #2 el: De Maig 17, 2015, 11:25:05 p. m. »
Votar, votar y votar, y si se puede, terminar con el tripartidismo que ha habido n este pueblo. Que entre gente nueva, vecinos implicados, y que los plenos sean cosa de un trio.

ENRIC

 • Visitant
Re: VOTAR O NO VOTAR AQUESTA ÉS LA QUESTIÓ
« Respondre #3 el: De Maig 18, 2015, 08:49:59 a. m. »
Bon dia :
L’ Esport del dia a dia és el PIMPAMPUM contra tot allò que signifiqui o bé Història Científica de Catalunya o bé els seus SÍMBOLS més preuats. Els CIUTADANS DEL POPPOLO, els del MOVIMIENTO uniformement retardat, els de VALLADOLIZ ( no se que cony i pintant a Montgat),   els MES rebotats de tot arreu, els “ mancos “ d’ ESQUERRES ( els hi falta una mà per poder treballar bé ) van amb LA LLETERA a tot arreu ¿ I si se’ls trabuca..... ?????, els descendents del PSUC que van perden fulles no fumigades i ni els hi val l’ alternativa i no diem del socialistes , segons Pla, LACAYOS DEL CAPITAL ( ANYS 70  TVE amb Joaquin Soler Serrano ). Tots han demostrat la seva vàlua en deixar Catalunya feta un NYAP i empenyorada fins el coll.  ¿ Quina credibilitat ens poda’n merèixer ?, sols cal oir el què diuen per copsar l’ inconsistència del seu discurs, dins la línea del lerrouxisme més tronat de tants SALVAPÀTRIES I SALVAESLIPS. Ho tenim fotut si el poble els eleva a l’ altar de LA MAMELLA.  ¡¡¡pobre Montgat ¡¡¡.
Enric

PS .- ¿ Ja heu llegit LA ZITZANIA  de l’ ASTERIX I L’ OBELIX ?, també us recomano, per aprendre, EL TINTIN, crec que poden estar al vostre abast “  intel•lectual “.

Juan Carlos

 • Visitant
Re: VOTAR O NO VOTAR AQUESTA ÉS LA QUESTIÓ
« Respondre #4 el: De Maig 19, 2015, 07:24:42 p. m. »
Hola ENRIC, nosotros, los de CIUTADANS no hemos gobernado nunca, así que como mínimo deberíamos tener el derecho de la duda, si tenemos opción de estar, aunque sea en la oposición, espero demostrar que venimos con nuevas intenciones y otra forma de hacer política, la que se dedica al mejor bienestar de nuestro pueblo y como no somos "profesionales de la política", ni queremos serlo, no arrastramos ningún lastre de nada, a excepción de lo que cada uno hacemos en nuestra vida privada, pero de eso tenemos todos.
Como estoy convencido que este Domingo conseguiremos representación en nuestro Ayuntamiento, espero que en los meses venideros podremos demostrar nuestra forma de trabajar.
Un saludo

ENRIC

 • Visitant
Re: VOTAR O NO VOTAR AQUESTA ÉS LA QUESTIÓ
« Respondre #5 el: De Maig 20, 2015, 09:19:38 a. m. »
Bon dia :

Abans de fer lerrouxisme primer llegir  Astèrix i L’ Obèlix a LA ZITZÀNIA. Repassar l’ armari i si ja està ple anar a L’IKEA. ¡¡ Com mola el poder ¡¡,encara que sigui a costa de canviar els postulats i anar a veure LA CIBELES i acaronar els LLEONS amics.
Enric

ENRIC

 • Visitant
Re: VOTAR O NO VOTAR AQUESTA ÉS LA QUESTIÓ
« Respondre #6 el: De Maig 20, 2015, 09:31:44 a. m. »

Bon dia :

No ens podeu engalipar amb un Idioma que no és el Nostre, ¡¡ montgatí de tota la vida ¡¡. Com descendents de GERMÀNICS sempre seguim el CAP elegit PER TOTS i, demostrat, que defensa la RE PUBLICA amb una categoria, URBI ET ORBI,  que ja voldrien poder-ne gaudir més d’ un.
¡¡¡ TOTS AMB EL LIDER INDISCUTIBLE ¡¡ SEGUIM ELS SEUS CONSELLS ASSENYATS ¡¡
Enric

ENRIC

 • Visitant
Re: VOTAR O NO VOTAR AQUESTA ÉS LA QUESTIÓ
« Respondre #7 el: De Maig 21, 2015, 08:49:11 a. m. »
Bon dia :

Desprès de veure, escoltar i llegir tota la munió de salvapàtries he arribat a la conclusió, ( fen una síntesis igual a desbrossar el planteig d’ un problema matemàtic ) de què nomes queda un equip amb credibilitat,  demostrada al llarg de molts anys, L’ EQUIP DEL MOLT HONORABLE PRESIDENT DE CATALUNYA N’ ARTUR MAS I GABARRÓ, autèntic CAP de tots nosaltres,  demostrant el LIDERATGE  i estima de TOT CATALUNYA AL LLARG DE MOLTS ANYS. Ni la trabanqueta de trileros ni emprant l’ arma mediatitzada de LA JUSTICIA l’ han fet renunciar al camí d’ aconseguir la SOBERANIA, ¡¡¡ de RE PÚBLICA ja en som ¡¡¡.  ÚNICA cosa que ens falta  per ser, altre volta, nosaltres mateixos i eradicar d’ una vegada per sempre el, NEFAST,... DECRETO DE NUEVA PLANTA, què ens la va llevar ( gràcies a les tropes borbòniques ). Ens representa a tot arreu amb dignitat, bones maneres i intel•ligència fora del comú, ¡¡ no el tornem a defraudar, no s’ ho mereix ¡¡
¡¡ TOTS AMB EL PRESIDENT ¡¡ SEGUIM ELS SEUS CONSELLS , SÓN ELS MILLORS ¡¡
¡¡ ACONSEGUIM EL TRIOMF DEL SOBERANISME A TOT ARREU ¡¡
Enric
PS.- ¡¡ En depenen les nostres jubilacions ¡¡

Amic del Quillo

 • Visitant
Re: VOTAR O NO VOTAR AQUESTA ÉS LA QUESTIÓ
« Respondre #8 el: De Maig 21, 2015, 09:39:50 a. m. »
Tots junts amb el Mesias!!!!!

Tots junts fins Cata Luna!!!!

Tots junts fins al pais del "nunca jamás"


ENRIC

 • Visitant
Re: VOTAR O NO VOTAR AQUESTA ÉS LA QUESTIÓ
« Respondre #9 el: De Maig 22, 2015, 07:35:25 a. m. »
¡¡ HEM DE VOTAR SOBERANIA PER LA RES PUBLICA NOSTRE ¡¡

Bon dia :

Única forma d’ eradicar CAVALLS DE TROYA que infecten CASA NOSTRE ( ordinador ).
Sols cal veure els “” relats “”dels hidrofòbics genocides en aquestes pàgines ¿ A qui volen engalipar amb la técnica  de desacreditar a persones honestes amb mentides i falsedats ?
¿ No creuen que ja n’ hi ha prou ?, ¿ No creieu que heu de respectar CATALUNYA, la seva gent i el seu IDIOMA MIL-LENARI ( també de MONTGAT ) ? ¿ Què us passa ? ¿ És per no seguir            l’ aforisme  “” Alli donde fueres haz lo que vieres “” ?. La qual cosa us aboca a una patologia molt perillosa, pels vostres, especialment els fills, al ressentiment tot caient en ser uns irresponsables xusmeros  irracionals
Enric

ENRIC

 • Visitant
Re: VOTAR O NO VOTAR AQUESTA ÉS LA QUESTIÓ
« Respondre #10 el: De Maig 22, 2015, 07:47:24 a. m. »
Bon dia :


Bon dia :
 M’he deixat que ho hem de fer tot seguin els consells del NOSTRE CAP N’ ARTUR MAS I GABARRÓ , PRESIDENT DE CATALUNYA.
Enric

 
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal