Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Autor Tema: Vergonya com està la policia local  (Llegit 2928 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Xevi

  • Visitant
Vergonya com està la policia local
« el: Octubre 12, 2016, 12:22:44 am »
Prou ja senyora Funtane del tracte i les condicions en que té a la policia local, aquella que té de vetllar per la seguretat dels carrers del meu poble.
Li marxen agents perquè vostè i els seus predecessors no volen valorar com cal aquestes persones que sacrifiquen part de la seva vida treballant, quan vostè dorm, quan celebra els nadals al costat dels seus familiars, ells no tenen la vida d'una familia normal perden molts moments amb els seus i senyora Funtane això vostè s'ho passa per l'Arc del Triomf.
Aquestes lineas poden sobtar aqui la policia no li desperta simpatia però tenen raó de ser per aquells als que si ens importa la policia que a de fer que Montgat tingui una policia com cal.
Pot contestar les següents qüestions al proper ple municipal?
-Es cert que les instal·lacions de la policia local no tenen les condicions mínimes que requereixen? El vestuari de les dones és el mateix que el d' homes? Quan i que va dictaminar l'inspecció de treball?
-Deu diners a membres de la plantilla desde fa anys i paga les hores extres al dia?
-En quines condicions es troben els cotxes patrulla? Garanteixen la seguretat dels seus ocupants?
-Es cert que no té la mateixa vara de medir per pagar els trienis als funcionaris de L' Ajuntament i els de la policia?
-Estan cobertes totes les vacants o hi ha dèficit de components? Perquè desde que esta vostè han marxat tres policies?
-Ens pot explicar si les condicions econòmiques son les justes ni més ni menys. Aquestes poden equipararse a altres municipis amb una idiosincràsia molt diferent a Montgat? O es ven cert que qualsevol municipi de Catalunya i dels voltants aquestes son millors (Tiana, Masnou, Premia, Alella...)
No sóc policia ni defenso causes perdudes però si conec els professionals que tenim al poble, tenint en compte aquestes condicions laborals segueixen complint, no agafen baixes, ni tampoc hi han absentismes, fins que la paciència d'aquets treballadors s'acabi i això repercuteixi en el servei que presten a Montgat.
Si més no uns quants seguirem el tema d' aprop i com s'ha pogut desprendre hi han conductes que poden tenir responsabilitats penals i administratives que no permetrem que continuïn.
Senyora Funtane deixi de posar aquest somriure de sempre de no pasa res i dient estem treballant, vull un Montgat on els qui tenen que vetllar per la seguretat meva i dels meus fills siguin els millors i que no vulguin marxar perquè no s' els valora i parlo en plural perque a vostè se l'ha elegit democràticament.
Espero a tots aquells que volem tenir la millor policia se'ns escolti i ho reivindiquem per fer costat aquest professionals que vetllen per nosaltres per vocació.

Francesc

  • Visitant
Re:Vergonya com està la policia local
« Respondre #1 el: Octubre 12, 2016, 10:10:35 am »
Totalment d'acord.

Eneko

  • Visitant
Re:Vergonya com està la policia local
« Respondre #2 el: Octubre 12, 2016, 10:16:22 pm »
Podremos tener más o menos simpatía hacia ese colectivo, pero si todo eso es cierto, ahora me explico algunas cosas... ... y esas condiciones no son dignas ni para la policía, ni para cualquier trabajador público o privado. Prepare explicaciones o soluciones Sra. Funtané

jose`p

  • Visitant
Re:Vergonya com està la policia local
« Respondre #3 el: Octubre 13, 2016, 08:28:38 am »
Falta mucha orden y vigilancia en Montgat, sobre todo en las horas puntas del cole.  Hay muchas cosas que no interesan que sepamos.

un vei

  • Visitant
Re:Vergonya com està la policia local
« Respondre #4 el: Octubre 13, 2016, 10:50:41 am »
Tranquilos vecinos, que desde la Diputacion la Sra.Alcaldesa lo arreglaro tooooooooooo.

Roger

  • Visitant
Re:Vergonya com està la policia local
« Respondre #5 el: Octubre 20, 2016, 10:46:21 am »
Todo lo que dice nuestro vecino Xevi es cierto y lamentable para nuestro pueblo.
Acaba de plegar otro policia, ya van 4 y espérate que va a ser un no parar.
A qué está jugando sra. Funtané?


Miquel

  • Visitant
Re:Vergonya com està la policia local
« Respondre #6 el: Novembre 17, 2016, 11:28:10 pm »
Después de ver la reacción de todos los grupos políticos ya sean aquellos que gobiernan o de la oposición queda latente que el mensaje de Xevi les ha preocupado bien poco. Seguimos viendo la decadencia de esta policía y como la señora Funtane sigue sin hacer nada.
Señora alcaldesa pague ya lo que debe, sea integra y cumpla los acuerdos a los que ha llegado y firmado.
Para aquellos que les interese la falta de preocupación de la señora Alcaldesa para  subsanar el déficit de efectivos a llevado a que un policía sufra l'agresion de dos ciudadanos para llamarles de alguna forma.
Señor Francesc García Arrocha donde esta la oposición respecto a este tema.
Todos son iguales, lobos con piel de cordero.
En mi opinión creo que esto ha llegado al límite y la señora Funtane tendrá de vivir las movilizaciones y reivindicaciones que están organizando en la Policía. Lo peor que por la mala gestión de estos que se llaman políticos la sufrirá el ciudadano con un mal servicio policial.
Y para la clase política de Montgat los resultados en nuestra vida son reflejo del tipo de persona que somos, haga una reflexión de que tipo de persona es usted señora Alcaldesa y pregúntese si el día de mañana podrá cruzarse por la calle con su policía sin que le caiga la cara de vergüenza.

Junqueres

  • Visitant
Re:Vergonya com està la policia local
« Respondre #7 el: Novembre 18, 2016, 12:59:19 am »
Crec que falles, CIU no para de ficar el dit als ulls al govern i reclamar el tema de la policia. La veritat que ès una vergonya

felisuco

  • Visitant
Re:Vergonya com està la policia local
« Respondre #8 el: Desembre 13, 2016, 06:02:36 pm »
Pues la brigada municipal tampoco está mejor. De hecho me he enterado que están bajo mínimos y las plazas de la gente que se ha jubilado y la gente que se ha marchado no las han vuelto a cubrir. Sra alcaldesa por qué no sacan plazas ? en montgat hay gente apta para estos puestos de trabajo y estan en el paro. Ah!!! es verdad....con los planes de ocupación ya basta

Una perjudicada

  • Visitant
Re:Vergonya com està la policia local ( una mes!!!)
« Respondre #9 el: Desembre 13, 2016, 08:59:22 pm »
Sra. Alcaldessa, seguim amb la falta de solucions i afegint en aquestes dates tan assenyalades la falta de paraula i compromís amb els veïns i treballadors de l'ajuntament. Si si a aquests als quals representa!
Una més .... en aquestes dates tan assenyalades els treballadors d'aquest ajuntament, àdhuc no ha rebut la paga de nadal, la qual hauria d'haver-se fet efectiu els primers dies de desembre, segons l'estipulat.
Una altra més?
Ara ja no és en les condicions en els quals es trobes diferents treballadors d'aquest ajuntament. Com ja han pogut veure en diversos missatges, ara també hem d'esperar en la compra d'aquestes tan assenyalades dates al fet que un dia s'escaigui autoritzar una ordre de pagament.
Com serà la següent???? >:(

 
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal