Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.
Benvingut al forum de Montgat.net !!

* Missatges recents

Gener 19, 2022, 08:03:23 am per Admin | Views: 130 | Comments: 0


L’Ajuntament té com a objectiu millorar els espais públics destinats a l’esbarjo de les mascotes.

 Per aquest motiu, des de serveis tècnics municipals han treballat i hi ha sobre la taula dos projectes d’ampliació d’aquests espais, concretament el pipican de l’Av. del Parc i el pipican del carrer Aurora Bertrana al barri de Monsolis i Casc Antic.

Quan finalitzin les obres del pipican de l’Av. del Parc s’iniciaran els treballs d’ampliació de la zona d’esbarjo del carrer Aurora Bertrana amb els mateixos criteris i actuacions. El cost total dels treballs de transformació de les dues àrees d’esbarjo per a les mascotes és de 36.014,78 € i es finança al 100% amb pressupost municipal.
Gener 19, 2022, 07:56:05 am per Admin | Views: 86 | Comments: 0

Un total de una persona ha perdido su trabajo en el municipio en el último mes

El municipio de Montgat ha terminado diciembre con una subida del desempleo. Asciende hasta las 512 personas que actualmente se encuentran sin trabajo en la localidad, según el Instituto de Estadística de Cataluña (Idescat).

En total, hay solamente una persona más en paro en comparación con el mes pasado, en una situación económica afectada por la crisis de la pandemia de coronavirus. Estas cifras suponen un aumento del 0,196% con respecto al mes anterior, cuando el municipio cerró el periodo con 5.110 personas sin empleo.

El sector servicios lidera la subida de parados

Apenas existe desigualdad de género entre hombres y mujeres en situación de desempl...
Gener 12, 2022, 08:13:38 am per Admin | Views: 166 | Comments: 1

Piden la suspensión de los procesos de selección públicos en Montgat para no perjudicar al personal interino

El Comité del Ayuntamiento de Montgat , siguiendo el posicionamiento de CCOO , pidió en noviembre de 2021 la suspensión de los procesos de selección de personal, tal y como se estaba procediendo a la mayoría de Administraciones Públicas, a la espera de la publicación de la Ley para reducir la temporalidad en las Administraciones. Por último, la Ley 20/2021, de 28 de diciembre, de medidas urgentes para la reducción de la temporalidad pública, entró en vigor el pasado 30 de diciembre estableciendo importantes novedades en materia de función pública en procesos de estabilización de trabajo temporal , entre otros.

El Equipo de Gobierno, no ha querido entrar en negociaciones y ha convocado plazas públicas ocupadas, perj...
Gener 02, 2022, 08:14:13 am per Admin | Views: 178 | Comments: 0

Està dotat amb 10.000 euros per bitllet

El 14605 ha estat el segon quart premi de la Grossa de Cap d'any i s'ha venut a Pallejà (Baix Llobregat), Montgat (Maresme) i Barcelona (Barcelonès). Està dotat amb 10.000 euros per bitllet, el que suposa 1.000 euros per cada euro jugat. Aquest és el segon dels dos quarts premis que s'han repartit durant el sorteig.Repartir ene el ESTANC ARIMANY, /size]
Desembre 29, 2021, 08:49:58 am per Admin | Views: 535 | Comments: 0

Esther, la camarera que arrasa en TikTok elaborando cubatas de nuestros padres y abuelos

@xiquetamontgat explica anécdotas y recupera copas de los 70 y 80: el torombolo, el chispazo, el pimiento...
Acumula siete millones de 'me gusta' y le siguen 227.000 usuarios en una red social pensada para los jóvenes
La barista explica que cada día se presentan nuevos clientes "con ganas de probar el torombolo"

Una anécdota de antaño y el nombre de un cubata en vías de extinción. Son los elementos que le bastan a Esther Martínez para arrasar en las redes sociales. Paco y el chispazo, Pedro y sus pimientos y, sobre todo, Juan y su "torombolo". "Juan era un cliente del bar de mis abuelos que se pedía siempre eso, un combinado de ...
Desembre 23, 2021, 08:26:54 am per Admin | Views: 278 | Comments: 1

Un cuarto premio riega Montgat (Barcelona). La vendedora de una serie del 42.833 ha sido Encarna

 «Es el primer año que estoy en la administración», ha explicado la lotera, que se trasladó al mercado del municipio hace justo 12 meses y este miércoles ha repartido 200.000 euros en premios de la lotería de Navidad.

Encarna compró la licencia para vender décimos en esta población del Maresme, con unos 12.000 habitantes, a principios de 2020, pero la pandemia le impidió abrir. «Estuve siete meses sin poder trabajar, pero pagando el alquiler», ha explicado a Rac1.

Rodeada de clientes del mercado, entre barullo, la lotera todavía no ha asimilado que tras la mala racha por el Covid, durante su primera Navidad al frente de la administración, haya repartido miles de euros entre sus clientes.[
...
Desembre 22, 2021, 06:21:02 pm per Admin | Views: 246 | Comments: 0


El Mercat Municipal de Montgat en una imatge d’arxiu. Foto: Mercat de Montgat
Montgat ha estat un dels municipis catalans on ha caigut el quart premi de la Loteria de Nadal d’aquest 2021.

En concret, a la població del Barcelonès Nord s’ha repartit una sèrie del número 42833 a través de l’administració ubicada al Mercat Municipal, que fa només un any que va obrir les seves portes en plena pandèmia del coronavirus.

En declaracions als mitjans, la titular de l’administració montgatina ha explicat que va estar set mesos pagant el lloguer sense poder obrir a causa de la situació sanitària i que no s’esperava poder donar un premi en el seu primer Nadal al càrrec de l’administració del Mercat, ubicat a la plaça de la Mare del municipi. La lotera ha repartit 20.000
...
Desembre 22, 2021, 08:21:41 am per Admin | Views: 219 | Comments: 0

Un total de 17 personas han encontrado trabajo en la localidad en el último mes

El municipio de Montgat ha terminado noviembre con una bajada del número de desempleados hasta las 511 personas que actualmente se encuentran sin trabajo en la localidad, según el Instituto de Estadística de Cataluña (Idescat).

En total, son 17 personas menos en paro en comparación con el mes pasado, en una coyuntura marcada por la crisis de la pandemia de coronavirus. Estos valores reflejan una disminución del 3,22% con respecto al mes anterior, cuando el municipio cerró el periodo con 5.280 personas sin empleo.

El sector servicios es el más golpeado por el paro

El sector servicios ha sido el más azotado en la localidad según los últimos datos publicados. El Departamento de Trabajo, Asuntos Sociales y Fami
...
Desembre 09, 2021, 05:19:16 pm per Admin | Views: 264 | Comments: 0

El nou pla municipal preveu reformar el pati de l’escola Norai. Foto: Norai
La reforma de les escoles Norai i Salvador Espriu són dos dels projectes principals del nou Pla d’Acció Municipal (PAM) de l’Ajuntament de Montgat.

 
La proposta de l’executiu encapçalat per Andreu Absil va ser aprovada a mitjans de novembre i pretén ser el full de ruta que estructuri les polítiques del consistori fins al final del mandat el 2023.

Entre les diferents iniciatives que recull el pla destaca una forta inversió en els equipaments municipals, un punt que comprèn la reclamada ampliació del pati de l’Escola Norai i la redacció del projecte de reforma del col·legi Salvador Espriu. El consistori també preveu millorar les instal·lacions de la Biblioteca Tirant lo Blanc, culminar les obres a
...
Desembre 03, 2021, 12:23:43 pm per Admin | Views: 278 | Comments: 0

Un dels moments de l’últim Ple a l’Ajuntament de Montgat. Foto: Ajuntament

 Montgat ja té una proposta de pressupost per al 2022.

 El Ple de novembre celebrat la setmana passada va aprovar inicialment per la mínima els comptes municipals gràcies als vots de l’equip de govern i del regidor no adscrit, el vot del qual va tornar a ser clau, i malgrat la negativa dels grups d’ERC, comuns i Montgat Guanya.

El nou pressupost de l’executiu encapçalat per Andreu Absil –que ara romandrà quinze dies exposat al públic perquè s’hi puguin presentar al·legacions– ascendeix enguany fins a gairebé tretze milions d’euros, una xifra que suposa un increment del 2,3% respecte als comptes del 2021. Malgrat l’augment, el govern local s’ha vist obligat a reduir en prop de 200.000 euros la propos
...
Pages: [1] 2 3 4 5

* Cerca


* Informació d'usuari

 
 
Benvingut(da), Visitant. Per favor ingressa o registra't.

* Usuaris en línia

  • Dot Visitants: 42
  • Dot Ocult(s): 0
  • Dot Usuaris: 0

There aren't any users online.
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal