Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.
Benvingut al forum de Montgat.net !!

* Missatges recents

Febrer 03, 2021, 08:12:49 am per Admin | Views: 114 | Comments: 0

L’Ajuntament de Montgat, en col·laboració amb Aprop Online, ha posat en marxa una aplicació per poder digitalitzar els comerços del municipi.
 D’aquesta manera, des del consistori s’ofereix l’oportunitat de vendre online sense que suposi un cost afegit al comerç. Aquesta plataforma també
oferirà el servei de repartiment a domicili. Tots els comerços poden donar-se d’alta en aquesta plataforma de franc, i l’empresa que ho gestiona s’encarregarà de les despeses de repartiment i manteniment.

Cal assenyalar que la plataforma té un cost inicial que assumirà l’Ajuntament de Montgat. Tampoc té cap quota mensual i l’única
despesa és una comissió de venda del 10%. A banda d’això, cada vegada que es generi una comanda (que s’haurà de preparar al matí, per tal que el servei de repartiment la pu
...
Gener 28, 2021, 08:01:19 am per Admin | Views: 422 | Comments: 0

Algunes de les batalles importants del segle XX, com la II Guerra Mundial,  es van  lliurar per terra, mar i aire. En el cas de la Guerra Civil Espanyola, en canvi, la flota marítima va tenir molt poc protagonisme. Malgrat això, van haver-hi motius perquè es fortifiquès la costa del Mediterrani.
Jaume Carbonell Sebarroja

En la darrera conferència on line organitzada per l´Aula d´Extensió Universitària Timó de Tiana-Montgat es va tractar aquesta qüestió. La disertació, molt ben documentada -amb un ampli desplegament de mapes, plànols i fotografíes-  va anar a càrrec d´Adrián Cabezas, doctor en Història Contemporània per la Universitat de Barcelona amb la tesi “La defensa de la costa de Catalunya durant la Guerra Civil (1936-1939). Ha escrit altres llibres i articles sobre diversos aspectes l...
Gener 25, 2021, 08:11:22 am per Admin | Views: 227 | Comments: 0

Oposició als 28 nous espigons per evitar la pèrdua de sorra a les platges del Maresme

Diversos municipis de la comarca del Maresme han demanat al Ministeri que suspengui el macroprojecte de construir fins a 28 espigons, des de Montgat i fins a Malgrat de Mar, segons ha denunciat la Plataforma Preservem el Litoral del Maresme. Aquest projecte, que costa de tres fases a determinar en el temps vol moure gairebé 5.500.000 m3 de sorra, per un cost de 38,5 milions d’euros (7 euros el m3), i construir 28 espigons de 150m, amb un cost aproximat de 27,3 milions d’euros (6.500 euros el metre lineal), al llarg de la costa des de Montgat fins a Malgrat de Mar. El projecte, també parla del tram de les platges de Montgat i Badalona. Pel que fa a Montgat, el Ministeri proposa desmantellar les plataformes industrials entre les platges de Morer...
Gener 22, 2021, 08:18:02 am per Admin | Views: 238 | Comments: 0

A finals de novembre de l’any passat, un temporal afectava, novament, les platges del nord de Montgat.

A més, el fort onatge provocava desperfectes importants al passeig marítim, davant l’estació de Renfe de Montgat Nord. Una part d’aquest passeig s’enfonsava, amb un gran forat, i provocava que l’Ajuntament de Montgat tanques el pas d’aquest passeig. Un mes i mig després d’aquest temporal, el passeig segueix tancat. Diverses tanques, en diversos punts, eviten el pas de vianants, esportistes o persones que utilitzen aquest tram com a via de comunicació entre Montgat i Masnou.
Gener 16, 2021, 08:10:54 am per Admin | Views: 279 | Comments: 0

Les obres del carril bici nord, des del carrer d’en Prim i fins a Montgat, avancen a bon ritme pel carrer Sant Bru i la carretera de Mataró.

 El nou carril creuarà tres barris de la ciutat, Casagemes, Canyadó i el Manresà. Ara mateix el carril ja és una realitat, però encara hi manquen diversos elements importants, com la regulació de semàfors o les zones de càrregues i descarregues. Per aquest motiu, des de fa setmanes hi ha unes tanques de formigó grogues per evitar que ningú utilitzi de moment el carril, segons han explicat fonts municipals al TOT. La previsió, segons l’Ajuntament, és poder obrir el nou tram de carril bici a finals d’aquest mateix mes de gener. D’altra banda, algunes entitats com la Plataforma Deixem de Ser Invisibles han criticat els elements que s’han instal·lat davant les parades d’autobusos perquè...
Gener 15, 2021, 08:41:06 am per Admin | Views: 254 | Comments: 0

Aquesta setmana han començat les obres de construcció d’una nova rotonda al carrer Pare Claret, al terme municipal de Montgat, just davant de l’estació BP. L’objectiu, segons ha explicat l’Ajuntament de Montgat, és millorar la circumval·lació de vehicles en aquesta via que connecta Montgat amb Badalona, just al costat de la nova promoció de pisos del Manresà, amb la carretera de Tiana. Es preveu que la durada de les obres serà d’uns tres mesos.
Gener 15, 2021, 08:34:45 am per Admin | Views: 231 | Comments: 0

Driver Center, la red de talleres especialistas en neumáticos y mantenimiento integral de vehículos impulsada por Pirelli, acaba de anunciar que ‘Autolavado Montgat’ “referente del Grupo Driver en Montgat, localidad ubicada en la cercanía de Barcelona, estrena la nueva identificación corporativa a las puertas de su 30º aniversario como taller. El punto de venta ofrece un completo servicio de neumáticos y mecánica rápida para turismos, SUV, 4×4, furgoneta y motocicleta, que complementa con servicio de autolavado y gasolinera”.

La red pilotada por José Ramón Arnó resalta que “‘Autolavado Montgat’ nació en 1990 como negocio dedicado exclusivamente a la limpieza completa del automóvil, una vocación que acabó ampliándose al mundo de los neumáticos y la mecánica menos de 365 días después”.

 
Por su parte, Anna
...
Gener 07, 2021, 09:55:55 am per Admin | Views: 734 | Comments: 0

Baixem a la parada de tren de Montgat Nord, al Maresme.

 Allà, dins del cotxe d'un dels seus col·legues, ens espera el nostre entrevistat, que ens rep oferint-nos una llauna de cervesa. És en Víctor Ballesteros (Montgat, 1998), conegut artísticament com Baya Baye. Aquest jove, una rèplica física del Luis Enrique que va arribar al Barça a la dècada dels 90, s'ha convertit en una de les sorpreses musicals del panorama català en molt poc temps. A YouTube, el seu gran hit, La mare kem va parí, suma més de 200.000 visites. A Spotify, compta amb 5.000 oients mensuals. Els números, però, li importen ben poc. A nosaltres també.

En Baye —així és com el coneixen els amics— desperta interès perquè té allò que molts busquen sense encert: un segell propi. Ni trap, ni urban, ni melodies complaents; ell s'autodefineix co...
Desembre 22, 2020, 01:01:34 pm per Admin | Views: 784 | Comments: 0

  ELS DIVERSOS CAMINS PER ACOSTAR LA LECTURA I EL CONEIXEMENT A TOT EL POBLE   
*Jaume Carbonell Sebarroja*
   No solo de pan vive el hombre. Yo, si tuviera hambre y estuviera desvalido en la calle, no pediría un pan, sino que pediría medio pan y un libro. Y yo ataco desde aquí violentamente a los que solo hablan de reivindicaciones económicas sin nombrar jamás las reivindicaciones culturales, que es lo que los pueblos piden a gritos. Bien está que todos los hombres coman, pero que todos los hombres sepan. Que gocen todos los frutos del espíritu humano, porque lo contrario es convertirlos en máquinas al servicio del Estado, es convertirlos en esclavos de una terrible organización social”.

Discurs de Federico García Lorca amb motiu de la inaug
...
Desembre 22, 2020, 08:34:59 am per Admin | Views: 559 | Comments: 0

L’exalcaldessa Rosa Funtané amb dos regidors d’ERC Montgat en una imatge d’arxiu. Foto: Eduard Batlles / ACN

ERC Montgat demana invalidar les atribucions com a membre de govern del regidor “trànsfuga”

El grup municipal d’ERC ha demanat deixar “sense efecte” les atribucions com a membre del govern de l’Ajuntament de Montgat que es van fer en favor de l’exregidor de Ciutadans, Luís Antonio Fariña, actualment no adscrit. La formació liderada per l’exalcaldessa Rosa Funtané interpel·la directament l’alcalde Andreu Absil perquè “actuï” i compleixi amb la recent sentència del Tribunal Suprem que impedeix que els “trànsfugues” assumeixin càrrecs o que percebin retribucions que impliquin “millores personals, polítiques o econòmiques”.

E
...
Pages: 1 2 [3] 4 5

* Cerca


* Informació d'usuari

 
 
Benvingut(da), Visitant. Per favor ingressa o registra't.

* Usuaris en línia

  • Dot Visitants: 11
  • Dot Ocult(s): 0
  • Dot Usuaris: 0

There aren't any users online.
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal