Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.
Benvingut al forum de Montgat.net !!

* Missatges recents

De Març 06, 2022, 07:54:05 a. m. per Admin | Views: 288 | Comments: 0

Entidades animalistas califican de "asesinato" el método de reducción de la población de las palomas en Montgat y se manifestarán este domingo


Los municipios de Montgat y Tiana controlarán la superpoblación de palomas y de jabalíes. Ambos animales, según los consistorios, producen molestias y disturbios en el ambiente urbano y privado.

Por ello, Montgat llevará a cabo un tratamiento para reducir la población de palomas y Tiana ha organizado una batida de caza este sábado, 5 de marzo, contra los jabalíes.

EMPRESA HOMOLOGADA

El Ayuntamiento de Montgat empezará este mes el tratamiento para reducir el número de palomas en dos puntos del pueblo. La actuación que se iniciará es a cargo de una empresa de control de plaga...
De Març 01, 2022, 08:07:34 a. m. per Admin | Views: 264 | Comments: 0

Les obres del passeig marítim s’han complicat.

 El Departament de Medi Ambient de la Generalitat ha aturat els treballs temporalment per analitzar les terres on s’ha d’ubicar el nou edifici del Club Nàutic i l’Escola de Vela. El passat 31 de desembre la direcció facultativa del projecte del Passeig Marítim va autoritzar la suspensió temporal total dels treballs, ja que durant el procés d’excavació del talús del futur passeig i espai necessari per construir el nou edifici del Club marítim i l’Escola de Vela, es van localitzar terres impactades que s’havien d’analitzar per determinar el seu tractament i gestió.

Es tracta de restes d’altres materials que es troben entre el terreny, normalment residus de construcció o d’activitats industrials, i el procediment habitual és analitz...
De Febrer 25, 2022, 08:18:28 a. m. per Admin | Views: 168 | Comments: 0

El projecte Montgat Emprèn en Femení ja està en marxa. L’Ajuntament de Montgat ha posat en marxa un projecte per fomentar l’emprenedoria entre les dones del municipi.

Sota el nom Montgat Emprèn en Femení, la iniciativa pretén incorporar la perspectiva de gènere a les polítiques municipals d’ocupació, aconseguint d’aquesta manera que més dones s’animin a encetar un negoci o companyia pròpia.

Per poder aconseguir aquest objectiu, el consistori formarà les persones interessades per assessorar-les i dotar-les de les eines tècniques necessàries per poder tirar endavant el seu projecte. En aquest sentit, el flamant programa també contempla donar un impuls a aquelles iniciatives que ja estiguin en funcionament, però que tinguin menys de tres anys de vida o que s’hagin vist afec
...
De Febrer 25, 2022, 08:11:49 a. m. per Admin | Views: 183 | Comments: 0

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) està a punt d’aprovar les bases d’adjudicació dels habitatges de protecció oficial (VPO) que s’estan construint a la parcel·la 18 J ubicada al sector de les Bateries en el Turó del Sastre de Montgat.

Es tracta de dos edificis amb un total de 39 pisos, i 33 places d’aparcament. La construcció s’està realitzant a través del IMPSOL (Institut Metropolità de Promoció del Sòl i Gestió Patrimonial), des de principis del 2021.

Els veïns i veïnes de Montgat que vulguin optar al procés d’adjudicació d’una vivenda de protecció oficial, que és requisit imprescindible estar inscrit/a en el Registre de Sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial de Catalunya. La inscripció en el Registre dóna dret a poder optar a l’adjudicació d’un habitatge amb protecció oficia
...
De Febrer 22, 2022, 08:11:30 a. m. per Admin | Views: 152 | Comments: 0

Montgat posa en marxa el projecte Montgat Emprèn en Femení, en clau de competències per a dones.

A Montgat la taxa de dones emprenedores és del 43%, contra el 57 % dels homes, i a la borsa de treball el 37,5 % són homes, mentre que el 62,5% són dones. Aquestes dades mostren que encara hi ha recorregut d’autoocupació per a dones que, per diferents motius, com poden ser la por, el rol de gènere o les creences limitadores, no veuen la creació d’empreses com una via vàlida per sortir de l’atur. A més a més, la situació de pandèmia encara ha castigat més les dones en la pèrdua de la feina i a l’hora de deixar en pausa la creació de la seva empresa.

Per tots aquests motius, el consistori ha posat en marxa el projecte Montgat Emprèn en Femení, en clau de competències, que pretén conèixer els n
...
De Febrer 21, 2022, 08:10:52 a. m. per Admin | Views: 154 | Comments: 0

El passeig marítim, entre Montgat i el Masnou, cada vegada és més utilitzat per a persones que fan esport, bicicleta o simplement per passejar.

El tram que separa els dos municipis del Maresme, Montgat i el Masnou, té diversos trams perillosos, per diferents forats o mal estat de la calçada. Alguns esportistes han caigut durant les darreres setmanes en aquest tram, amb ferides de diversa consideració.
De fet, un dels trams amb més desperfectes el trobem dins del terme municipal del Masnou i en cap cas està senyalitzat, mentre no es repara. D’altra banda, alguns dels ponts de fusta d’aquest passeig també presenten nombrosos desperfectes, amb fustes trencades o en mal estat que suposen tot un perill pels usuaris d’aquest passeig marítim./Totbadalona
De Febrer 21, 2022, 08:02:17 a. m. per Admin | Views: 139 | Comments: 0

La companyia Renfe acaba de licitar les obres de rehabilitació de les marquesines de l’estació de Rodalies de Montgat Nord.

 Aquesta actuació comptarà amb un pressupost de 284.551,79 € i s’espera que les obres tardin uns quatre mesos a tirar-les endavant. Els treballs no afectaran la circulació de trens i tampoc la seva parada a l’estació de Montgat Nord. D’altra banda, el 7 de març començaran els treballs de renovació de l’estació d’Ocata, al Masnou. Els treballs duraran 11 mesos i en aquest temps cap tren s’aturarà en aquesta estació. Renfe habilitarà un bus llançadora entre les estacions de Masnou i Ocata pels usuaris/.Tot badalona
De Febrer 14, 2022, 12:33:12 p. m. per Admin | Views: 286 | Comments: 0

 El conductor d’un autobús ha resultat ferit en xocar contra una casa a Montgat.

 El vehicle viatjava sense passatgers i ha xocat primer amb el mur perimetral i, després, amb la façana. Els fets han tingut lloc aquesta matinada les 5.59 hores al carrer Sant Antoni Maria Claret. El comptador de gas de la finca ha quedat malmès per la topada i els Bombers, que hi han treballat amb dues dotacions, han controlat la fuita. El cos ha descartat risc estructural de la casa. El conductor ferit, de l’autobús de Tusgsal, ha estat traslladat pel Sistema d’Emergències Mèdiques./Totbadalona
De Febrer 08, 2022, 07:41:40 p. m. per Admin | Views: 185 | Comments: 0

L’Ajuntament de Montgat avança en el projecte de reconvertir el carrer Avenir en espai de vianants.

Actualment, la via és de vianants des de la riera de Sant Jordi fins a l’edifici número 5. Des de fa temps restava pendent d’executar el tram des d’aquest punt fins al carrer Arno Jäger, per donar continuïtat a les obres que s’estan fent a l’espai de l’antiga Farggi.

Les obres ja s’han iniciat i segueixen a bon ritme amb l’objectiu d’obrir i convertir en nova zona de vianants el tram des del carrer Arno Jäger fins al passatge Pare Claret. Tot plegat suposarà una millora de la qualitat de vida del veïnat, que es podrà desplaçar amb comoditat i seguretat per aquesta via, que abans no disposava de voreres adequades i tenia un estacionament de vehicles que dificultava la mobilitat.

El termini
...
De Febrer 08, 2022, 08:01:17 a. m. per Admin | Views: 302 | Comments: 0

Les obres d’ampliació del passeig marítim de Montgat, on hi havia el petit edifici de la subhasta del peix, ha fet reduir considerament aquest tram a causa d’aquests treballs.

Això ha provocat que en algun punt quedin escassos metres per poder-hi passar. Lectors del TOT han explicat que durant els darrers caps de setmana els conflictes habituals entre ciclistes i vianants ha anat a més en aquest tram. Alguns ciclistes incívics passen a gran velocitat per aquest tram, posant en perill la seguretat dels vianants. Diversos vianants han demanat a l’Ajuntament de Montgat que mentre durin les obres prohibeixin el pas de les bicicletes per aquest tram i les obliguin a passar per la nacional II. De moment, les obres que ampliaran aquest tram encara duraran uns mesos.Tot Badalona
Pages: 1 2 [3] 4 5

* Cerca


* Informació d'usuari

 
 
Benvingut(da), Visitant. Per favor ingressa o registra't.

* Usuaris en línia

  • Dot Visitants: 17
  • Dot Ocult(s): 0
  • Dot Usuaris: 0

There aren't any users online.
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal