Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.
Benvingut al forum de Montgat.net !!

* Missatges recents

topic La última subasta pesquera cantada y abierta de Catalunya, camino a la jubilació
[Noticias]
Alberto Cana
Novembre 15, 2019, 11:35:03 pm
topic Es renoven els ascensors de Montgat Nord
[Noticias]
Alberto Cana
Novembre 15, 2019, 11:16:17 pm
topic Los 10 Rasgos de Paquito García
[Fòrum General]
Visitant
Novembre 14, 2019, 10:37:16 am
topic ¿Buscas trabajo?
[ Compra, Venda, Lloguer i Ofertes Treball ]
Alberto Cana
Novembre 11, 2019, 04:21:29 pm
topic ¿A dónde fueron a parar los votos de PP y VOX?
[Fòrum General]
Alberto Cana
Novembre 11, 2019, 04:08:13 pm
Agost 02, 2019, 08:39:02 am per Admin | Views: 1378 | Comments: 0

Recortes de prensa desde 2001 para que todos los trenes pararan en Montgat y Montgat nord

https://slideshare.net/jordiara77/avv-residencial-montgat

Juliol 28, 2019, 08:34:23 am per Admin | Views: 1397 | Comments: 0

Els ajuntaments de Montgat i Tiana han renovat el conveni de col·laboració perquè els veïns de Montgat puguin fer servir els serveis de la deixalleria de Tiana.


A la deixalleria s’hi poden dur una gran quantitat de residus, tant els reciclables com els que per les seves característiques es consideren especials, amb l’objectiu de recuperar i reciclar el màxim de materials generats pels ciutadans i les empreses del municipi, que a canvi rebran descomptes fiscals.

Així, mentre Montgat no disposi d’una deixalleria pròpia, els veïns de la vida poden fer servir la de Tiana gràcies a aquest conveni de col·laboració que s’ha renovat per als propers anys.

Ambdós ajuntaments es comprometen a prestar aquest servei de forma associada, incorporar en els pressupostos anuals les dotaci
...
Juliol 24, 2019, 08:30:56 am per Admin | Views: 1413 | Comments: 0

El Consell Comarcal del Maresme, amb la col·laboració dels consistoris de la comarca (entre els quals el de Montgat) ha creat l’Oficina Itinerant de Pobresa Energètica.

 El servei, s’ha instal·lat a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Montgat, i atén les persones que ho sol·liciten de les poblacions d’Alella, Tiana i Montgat. En concret, el dia d’atenció a la ciutadania és els dilluns, en l’horari de 9 a 14 h. Per ser atès, cal demanar cita prèvia a serveis socials de cada municipi.

En aquest espai s’informa a persones vulnerables en l’àmbit de pobresa energètica, per informar-les sobre aquest tema. El personal de l’oficina també ajuda a formalitzar tràmits relacionats amb el consum, els bons socials o els deutes de subministraments.

Es coneix com a pobresa energètica la di
...
Juliol 20, 2019, 08:26:47 am per Admin | Views: 2301 | Comments: 0

Cierran playas de Barcelona, Sant Adrià, Badalona y Montgat por el mal estado del agua

Protección Civil clausura varios arenales y coloca la bandera amarilla en otros tras detectar la presencia de residuos en el mar

Desde esta mañana hasta las primeras horas de la tarde, el organismo ha clausurado la playa del Litoral de Sant Adrià de Besòs por el estado deficiente del agua del mar y se ha ordenado hacer ondear la bandera amarilla en las cuatro playas de Montgat. También ha colocado la bandera amarilla también en las playas de Barcelona y un poco más tarde se ha cerrado la del Parque de la Paz, con bandera roja.

Barca Maria y Cristall

Hacia las 16:00 horas, se ha producido una situación similar en Badalona, con bandera roja en las playas Barca Maria y Cristall, mientra
...
Juliol 19, 2019, 08:08:40 am per Admin | Views: 1300 | Comments: 0

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i Junts per Catalunya (JxC) han assolit un acord per liderar i gestionar el Consell Comarcal del Maresme durant el proper mandat (2019-2023).


Segons han avançat conjuntament les dues formacions, aquest acord ha arribat després d’un seguit de trobades en les quals, a partir dels respectius programes electorals, els equips negociadors dels dos partits han traçat un full de ruta per als pròxims quatre anys.

La suma dels consellers d’ERC (12) i JxC (6) suposa que el nou govern comarcal disposarà d’una còmoda majoria absoluta. Aquest acord arriba després que diverses entitats i plataformes independentistes del Maresme hagin pressionat per evitar un pacte entre ERC i PSC. El Consell es constituirà aquest divendres 19 de juliol, al migdia, amb l’assistència dels 33 consel
...
Juliol 19, 2019, 07:55:49 am per Admin | Views: 1285 | Comments: 0

Montgat va celebrar dissabte passat a la platja la seva celebració marinera de l’estiu: la Festa Cara al Mar.

L’epicentre de l’esdeveniment va ser la plaça de les Barques, al costat del túnel de Montgat, i la població va poder gaudir d’una botifarrada, sardines, cremat i una cantada d’havaneres.

Enguany, els grups encarregats de posar la música a la jornada van ser l’agrupació montgatina d’havaneres Roca Grossa i els emblemàtics Ultramar. En contra del que es feia tradicionalment, aquesta edició de la festa no va comptar amb la processó de la Verge del Carme, ja que l’entitat que fins ara l’havia organitzat, la Confraria de Pescadors, va comunicar verbalment que enguany no hi participaria.

Tot i això, la festa va ser un èxit i la població va poder
...
Juliol 09, 2019, 05:10:36 pm per Admin | Views: 995 | Comments: 1


La tradicional festa marinera de l'estiu torna dissabte 13 de juliol a la platja de Montgat.

La Festa Cara al Mar se celebrarà el dissabte 13 de juliol a la plaça de les Barques, al costat del túnel de Montgat, amb una botifarrada, sardines, cremat i una cantada d'havaneres. Enguany els grups que participaran a la cantada seran el grup d'havaneres montgatí Roca Grossa i els emblemàtics Ultramar. Malauradament, aquest any no se celebrarà la tradicional Processó de la Verge del Carme, ja que l'entitat que fins ara l'ha organitzat, la Confraria de Pescadors del Masnou, Premià de Mar i Montgat, ha comunicat verbalment que enguany no hi participarà.

Els tiquets per a la sardinada i la botifarrada estaran a la venda a partir de les set de la tarda i costaran 4€, en què s'inclou l'entrepà de sardina o la botifarra, a
...
Juliol 09, 2019, 08:57:35 am per Admin | Views: 1658 | Comments: 0


Uns usuaris habituals de la Cala Taps, o Cala Naiara, han pintat aquests dies una roca a.mb el nom de “isla Perejil
La platja, o petita cala, va apareixent i desapareixen a causa dels temporals. Per exemple, a l’hivern queda molt poca sorra i ara a l’estiu, uns petits metres.

El cartell “isla Perejil” ha aparegut a una de les roques i recorda, des de dalt del passeig, un petit illot. La cala té un espai de platja nudista, i s’hi accedeix per l’Avinguda Mediterrània.

 L’origen del nom oficial prové de l’antiga platja de la “Lejia“, donat que estava ubicada just davant de l’antiga fàbrica de Casa Mitjana Mensa.
 Posteriorment, es va anomenar Cala Taps perquè al mar i a la sorra s’hi trobaven taps de suro de les ampolles de lleixiu.

D’altra banda, el nom
...
Juliol 06, 2019, 08:29:48 am per Admin | Views: 1570 | Comments: 1

La compañía construirá un garaje en Montgat y se hace con el 24% de la tecnológica iVenture
Varios turistas dan un paseo por Barcelona en un autobús / GRUP JULIÀ


La compañía de autobuses turísticos Julià se ha hecho con el 100% de Autocares Padrós tras un acuerdo que se ha cerrado en 2,5 millones de euros y que permitirá a los dos hijos del fundador, Josep Padrós continuar como directivos.

Con la compra, de la que informa el diario Expansión, Julià se consolida en el transporte discrecional para escuelas, empresas y cruceros. Además, la operación supone la incorporación de una flota de 20 autocares y una treintena de empleados.

Entrada en iVenture

Julià se prepara para construir unas instalaciones en Montgat desde la que distribuir
...
Juliol 04, 2019, 06:49:17 pm per Admin | Views: 1466 | Comments: 0

L’alcaldessa de Montgat, Rosa Funtané, va aprovar el nou cartipàs la setmana passada, a l’espera d’arribar a un acord de govern més ampli.
Funtané i regidors d’altres partits en un acte recent. Foto: Twitter (@montgat)

De moment, Funtané ha repartit les regidories i tinences d’alcaldia entre els cinc representants d’ERC.

El regidor republicà David Sánchez Boutín va ser nomenat primer tinent d’alcaldessa i coordinador de l’àrea de territori i sostenibilitat, així com regidor-delegat d’ordenació i gestió del territori, habitatge, obres i infraestructures, serveis municipals, manteniment, via pública, parcs, jardins i edificis municipals.

La regidora Laura Ribot i Cuenca serà la segona tinenta d’alcaldessa i coordinadora de l’àrea
...
Pages: 1 2 3 [4] 5

* Cerca


* Informació d'usuari

 
 
Benvingut(da), Visitant. Per favor ingressa o registra't.

* Usuaris en línia

  • Dot Visitants: 142
  • Dot Ocult(s): 0
  • Dot Usuaris: 0

There aren't any users online.
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal