Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.
Benvingut al forum de Montgat.net !!

* Missatges recents

De Gener 30, 2022, 08:10:38 a. m. per Admin | Views: 439 | Comments: 1

L’Ajuntament de Montgat s’ha vist immers en la polèmica per un possible cas d’assetjament laboral.


Anton Rosa|28 gener 2022|Montgat|Línia Nord ed. Barcelonès Nord
Quatre treballadors dels Serveis Socials municipals van denunciar fa prop de set mesos la regidora Marian Sotos per presumpte abús de poder com a responsable de l’àrea de Recursos Humans i Benestar Social. Les queixes del personal van motivar l’activació d’una comissió per investigar el cas i aquesta setmana s’han fet públiques les seves conclusions al respecte.

Segons detalla l’informe final de la comissió, que va ser llegit per l’alcalde Andreu Absil en el Ple celebrat aquest dijous, els fets denunciats pels treballadors evidencien un “conflicte laboral” al
...
De Gener 27, 2022, 07:12:29 p. m. per Admin | Views: 234 | Comments: 0

  L’Ajuntament de Montgat ha decidit no suspendre el polèmic procés de selecció de personal per a la corporació.
En resposta a les peticions formals dels grups de l’oposició, l’executiu encapçalat per Andreu Absil apunta que el consistori “no pot fer res més que convocar les places”, ja que no fer-ho implicaria una “vulneració de la contractació temporal” per “caducitat de l’oferta pública”.

Sota aquest criteri, l’administració local decideix desestimar les sol·licituds que havien presentat des de l’oposició per aturar el procés, tal com també havia demanat CCOO en un comunicat. Des de la secció sindical acusen el consistori de no voler negociar amb el comitè d’empresa per adequar el procés de selecció vigent a la nova llei -tal com han fet altres ajuntaments- que estableix mesu
...
De Gener 27, 2022, 07:59:51 a. m. per Admin | Views: 201 | Comments: 0

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat la modificació provisional del Pla especial d’adequació de les condicions d’edificació de l’Hospital Municipal de Badalona.

Aquesta modificació es formula a partir de la voluntat de l’equip de govern de l’Ajuntament de Badalona d’ampliar l’Hospital per tal d’absorbir les noves necessitats assistencials que han crescut en els darrers temps. 

Es proposa una modificació puntual de les condicions d’edificació, ampliant una planta (PB+4) el cos edificat en mitgera amb la finca veïna de via Augusta número 7, amb una alçada de PB+3 en el front de façana a carrer de Gaietà Soler (amb una fondària de 2,5 metres). L’increment de sostre proposat és de 670 m².

El dictamen ha estat aprovat amb els vots favorables dels grups municipals de Junts per Catalunya; ...
De Gener 26, 2022, 08:50:00 a. m. per Admin | Views: 294 | Comments: 0

L’Ajuntament de Montgat ha adquirit tres nous vehicles totalment elèctrics, que els operaris de la Brigada Municipal faran servir per a les tasques de manteniment diàries.

La flota actual de vehicles que feien aquest servei estava obsoleta i no complia amb els requeriments tècnics per poder fer les tasques quotidianes. En aquesta mateixa línia de treball, l’Ajuntament també ha posat a disposició de la Policia local un nou vehicle híbrid de servei en modalitat de renting que substitueix un cotxe de gasoil.

Aquesta acció s’emmarca en el seguit de polítiques encaminades a la reducció de les emissions d’efecte d’hivernacle (tones de CO2) i la reducció de les emissions contaminants (kilograms de NOX). Aquestes reduccions donaran resposta al compromís voluntari de reduir les emissions en més d’un
...
De Gener 19, 2022, 08:03:23 a. m. per Admin | Views: 296 | Comments: 0


L’Ajuntament té com a objectiu millorar els espais públics destinats a l’esbarjo de les mascotes.

 Per aquest motiu, des de serveis tècnics municipals han treballat i hi ha sobre la taula dos projectes d’ampliació d’aquests espais, concretament el pipican de l’Av. del Parc i el pipican del carrer Aurora Bertrana al barri de Monsolis i Casc Antic.

Quan finalitzin les obres del pipican de l’Av. del Parc s’iniciaran els treballs d’ampliació de la zona d’esbarjo del carrer Aurora Bertrana amb els mateixos criteris i actuacions. El cost total dels treballs de transformació de les dues àrees d’esbarjo per a les mascotes és de 36.014,78 € i es finança al 100% amb pressupost municipal.
De Gener 19, 2022, 07:56:05 a. m. per Admin | Views: 261 | Comments: 0

Un total de una persona ha perdido su trabajo en el municipio en el último mes

El municipio de Montgat ha terminado diciembre con una subida del desempleo. Asciende hasta las 512 personas que actualmente se encuentran sin trabajo en la localidad, según el Instituto de Estadística de Cataluña (Idescat).

En total, hay solamente una persona más en paro en comparación con el mes pasado, en una situación económica afectada por la crisis de la pandemia de coronavirus. Estas cifras suponen un aumento del 0,196% con respecto al mes anterior, cuando el municipio cerró el periodo con 5.110 personas sin empleo.

El sector servicios lidera la subida de parados

Apenas existe desigualdad de género entre hombres y mujeres en situación de desempl...
De Gener 12, 2022, 08:13:38 a. m. per Admin | Views: 371 | Comments: 1

Piden la suspensión de los procesos de selección públicos en Montgat para no perjudicar al personal interino

El Comité del Ayuntamiento de Montgat , siguiendo el posicionamiento de CCOO , pidió en noviembre de 2021 la suspensión de los procesos de selección de personal, tal y como se estaba procediendo a la mayoría de Administraciones Públicas, a la espera de la publicación de la Ley para reducir la temporalidad en las Administraciones. Por último, la Ley 20/2021, de 28 de diciembre, de medidas urgentes para la reducción de la temporalidad pública, entró en vigor el pasado 30 de diciembre estableciendo importantes novedades en materia de función pública en procesos de estabilización de trabajo temporal , entre otros.

El Equipo de Gobierno, no ha querido entrar en negociaciones y ha convocado plazas públicas ocupadas, perj...
De Gener 02, 2022, 08:14:13 a. m. per Admin | Views: 421 | Comments: 0

Està dotat amb 10.000 euros per bitllet

El 14605 ha estat el segon quart premi de la Grossa de Cap d'any i s'ha venut a Pallejà (Baix Llobregat), Montgat (Maresme) i Barcelona (Barcelonès). Està dotat amb 10.000 euros per bitllet, el que suposa 1.000 euros per cada euro jugat. Aquest és el segon dels dos quarts premis que s'han repartit durant el sorteig.Repartir ene el ESTANC ARIMANY, /size]
De Desembre 29, 2021, 08:49:58 a. m. per Admin | Views: 838 | Comments: 0

Esther, la camarera que arrasa en TikTok elaborando cubatas de nuestros padres y abuelos

@xiquetamontgat explica anécdotas y recupera copas de los 70 y 80: el torombolo, el chispazo, el pimiento...
Acumula siete millones de 'me gusta' y le siguen 227.000 usuarios en una red social pensada para los jóvenes
La barista explica que cada día se presentan nuevos clientes "con ganas de probar el torombolo"

Una anécdota de antaño y el nombre de un cubata en vías de extinción. Son los elementos que le bastan a Esther Martínez para arrasar en las redes sociales. Paco y el chispazo, Pedro y sus pimientos y, sobre todo, Juan y su "torombolo". "Juan era un cliente del bar de mis abuelos que se pedía siempre eso, un combinado de ...
De Desembre 23, 2021, 08:26:54 a. m. per Admin | Views: 479 | Comments: 1

Un cuarto premio riega Montgat (Barcelona). La vendedora de una serie del 42.833 ha sido Encarna

 «Es el primer año que estoy en la administración», ha explicado la lotera, que se trasladó al mercado del municipio hace justo 12 meses y este miércoles ha repartido 200.000 euros en premios de la lotería de Navidad.

Encarna compró la licencia para vender décimos en esta población del Maresme, con unos 12.000 habitantes, a principios de 2020, pero la pandemia le impidió abrir. «Estuve siete meses sin poder trabajar, pero pagando el alquiler», ha explicado a Rac1.

Rodeada de clientes del mercado, entre barullo, la lotera todavía no ha asimilado que tras la mala racha por el Covid, durante su primera Navidad al frente de la administración, haya repartido miles de euros entre sus clientes.[
...
Pages: 1 2 3 [4] 5

* Cerca


* Informació d'usuari

 
 
Benvingut(da), Visitant. Per favor ingressa o registra't.

* Usuaris en línia

  • Dot Visitants: 16
  • Dot Ocult(s): 0
  • Dot Usuaris: 0

There aren't any users online.
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal