Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.
Benvingut al forum de Montgat.net !!

* Missatges recents

De Febrer 21, 2022, 08:10:52 a. m. per Admin | Views: 260 | Comments: 0

El passeig marítim, entre Montgat i el Masnou, cada vegada és més utilitzat per a persones que fan esport, bicicleta o simplement per passejar.

El tram que separa els dos municipis del Maresme, Montgat i el Masnou, té diversos trams perillosos, per diferents forats o mal estat de la calçada. Alguns esportistes han caigut durant les darreres setmanes en aquest tram, amb ferides de diversa consideració.
De fet, un dels trams amb més desperfectes el trobem dins del terme municipal del Masnou i en cap cas està senyalitzat, mentre no es repara. D’altra banda, alguns dels ponts de fusta d’aquest passeig també presenten nombrosos desperfectes, amb fustes trencades o en mal estat que suposen tot un perill pels usuaris d’aquest passeig marítim./Totbadalona
De Febrer 21, 2022, 08:02:17 a. m. per Admin | Views: 248 | Comments: 0

La companyia Renfe acaba de licitar les obres de rehabilitació de les marquesines de l’estació de Rodalies de Montgat Nord.

 Aquesta actuació comptarà amb un pressupost de 284.551,79 € i s’espera que les obres tardin uns quatre mesos a tirar-les endavant. Els treballs no afectaran la circulació de trens i tampoc la seva parada a l’estació de Montgat Nord. D’altra banda, el 7 de març començaran els treballs de renovació de l’estació d’Ocata, al Masnou. Els treballs duraran 11 mesos i en aquest temps cap tren s’aturarà en aquesta estació. Renfe habilitarà un bus llançadora entre les estacions de Masnou i Ocata pels usuaris/.Tot badalona
De Febrer 14, 2022, 12:33:12 p. m. per Admin | Views: 393 | Comments: 0

 El conductor d’un autobús ha resultat ferit en xocar contra una casa a Montgat.

 El vehicle viatjava sense passatgers i ha xocat primer amb el mur perimetral i, després, amb la façana. Els fets han tingut lloc aquesta matinada les 5.59 hores al carrer Sant Antoni Maria Claret. El comptador de gas de la finca ha quedat malmès per la topada i els Bombers, que hi han treballat amb dues dotacions, han controlat la fuita. El cos ha descartat risc estructural de la casa. El conductor ferit, de l’autobús de Tusgsal, ha estat traslladat pel Sistema d’Emergències Mèdiques./Totbadalona
De Febrer 08, 2022, 07:41:40 p. m. per Admin | Views: 325 | Comments: 0

L’Ajuntament de Montgat avança en el projecte de reconvertir el carrer Avenir en espai de vianants.

Actualment, la via és de vianants des de la riera de Sant Jordi fins a l’edifici número 5. Des de fa temps restava pendent d’executar el tram des d’aquest punt fins al carrer Arno Jäger, per donar continuïtat a les obres que s’estan fent a l’espai de l’antiga Farggi.

Les obres ja s’han iniciat i segueixen a bon ritme amb l’objectiu d’obrir i convertir en nova zona de vianants el tram des del carrer Arno Jäger fins al passatge Pare Claret. Tot plegat suposarà una millora de la qualitat de vida del veïnat, que es podrà desplaçar amb comoditat i seguretat per aquesta via, que abans no disposava de voreres adequades i tenia un estacionament de vehicles que dificultava la mobilitat.

El termini
...
De Febrer 08, 2022, 08:01:17 a. m. per Admin | Views: 415 | Comments: 0

Les obres d’ampliació del passeig marítim de Montgat, on hi havia el petit edifici de la subhasta del peix, ha fet reduir considerament aquest tram a causa d’aquests treballs.

Això ha provocat que en algun punt quedin escassos metres per poder-hi passar. Lectors del TOT han explicat que durant els darrers caps de setmana els conflictes habituals entre ciclistes i vianants ha anat a més en aquest tram. Alguns ciclistes incívics passen a gran velocitat per aquest tram, posant en perill la seguretat dels vianants. Diversos vianants han demanat a l’Ajuntament de Montgat que mentre durin les obres prohibeixin el pas de les bicicletes per aquest tram i les obliguin a passar per la nacional II. De moment, les obres que ampliaran aquest tram encara duraran uns mesos.Tot Badalona
De Gener 30, 2022, 08:10:38 a. m. per Admin | Views: 556 | Comments: 1

L’Ajuntament de Montgat s’ha vist immers en la polèmica per un possible cas d’assetjament laboral.


Anton Rosa|28 gener 2022|Montgat|Línia Nord ed. Barcelonès Nord
Quatre treballadors dels Serveis Socials municipals van denunciar fa prop de set mesos la regidora Marian Sotos per presumpte abús de poder com a responsable de l’àrea de Recursos Humans i Benestar Social. Les queixes del personal van motivar l’activació d’una comissió per investigar el cas i aquesta setmana s’han fet públiques les seves conclusions al respecte.

Segons detalla l’informe final de la comissió, que va ser llegit per l’alcalde Andreu Absil en el Ple celebrat aquest dijous, els fets denunciats pels treballadors evidencien un “conflicte laboral” al
...
De Gener 27, 2022, 07:12:29 p. m. per Admin | Views: 356 | Comments: 0

  L’Ajuntament de Montgat ha decidit no suspendre el polèmic procés de selecció de personal per a la corporació.
En resposta a les peticions formals dels grups de l’oposició, l’executiu encapçalat per Andreu Absil apunta que el consistori “no pot fer res més que convocar les places”, ja que no fer-ho implicaria una “vulneració de la contractació temporal” per “caducitat de l’oferta pública”.

Sota aquest criteri, l’administració local decideix desestimar les sol·licituds que havien presentat des de l’oposició per aturar el procés, tal com també havia demanat CCOO en un comunicat. Des de la secció sindical acusen el consistori de no voler negociar amb el comitè d’empresa per adequar el procés de selecció vigent a la nova llei -tal com han fet altres ajuntaments- que estableix mesu
...
De Gener 27, 2022, 07:59:51 a. m. per Admin | Views: 304 | Comments: 0

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat la modificació provisional del Pla especial d’adequació de les condicions d’edificació de l’Hospital Municipal de Badalona.

Aquesta modificació es formula a partir de la voluntat de l’equip de govern de l’Ajuntament de Badalona d’ampliar l’Hospital per tal d’absorbir les noves necessitats assistencials que han crescut en els darrers temps. 

Es proposa una modificació puntual de les condicions d’edificació, ampliant una planta (PB+4) el cos edificat en mitgera amb la finca veïna de via Augusta número 7, amb una alçada de PB+3 en el front de façana a carrer de Gaietà Soler (amb una fondària de 2,5 metres). L’increment de sostre proposat és de 670 m².

El dictamen ha estat aprovat amb els vots favorables dels grups municipals de Junts per Catalunya; ...
De Gener 26, 2022, 08:50:00 a. m. per Admin | Views: 407 | Comments: 0

L’Ajuntament de Montgat ha adquirit tres nous vehicles totalment elèctrics, que els operaris de la Brigada Municipal faran servir per a les tasques de manteniment diàries.

La flota actual de vehicles que feien aquest servei estava obsoleta i no complia amb els requeriments tècnics per poder fer les tasques quotidianes. En aquesta mateixa línia de treball, l’Ajuntament també ha posat a disposició de la Policia local un nou vehicle híbrid de servei en modalitat de renting que substitueix un cotxe de gasoil.

Aquesta acció s’emmarca en el seguit de polítiques encaminades a la reducció de les emissions d’efecte d’hivernacle (tones de CO2) i la reducció de les emissions contaminants (kilograms de NOX). Aquestes reduccions donaran resposta al compromís voluntari de reduir les emissions en més d’un
...
De Gener 19, 2022, 08:03:23 a. m. per Admin | Views: 405 | Comments: 0


L’Ajuntament té com a objectiu millorar els espais públics destinats a l’esbarjo de les mascotes.

 Per aquest motiu, des de serveis tècnics municipals han treballat i hi ha sobre la taula dos projectes d’ampliació d’aquests espais, concretament el pipican de l’Av. del Parc i el pipican del carrer Aurora Bertrana al barri de Monsolis i Casc Antic.

Quan finalitzin les obres del pipican de l’Av. del Parc s’iniciaran els treballs d’ampliació de la zona d’esbarjo del carrer Aurora Bertrana amb els mateixos criteris i actuacions. El cost total dels treballs de transformació de les dues àrees d’esbarjo per a les mascotes és de 36.014,78 € i es finança al 100% amb pressupost municipal.
Pages: 1 2 3 4 [5]

* Cerca


* Informació d'usuari

 
 
Benvingut(da), Visitant. Per favor ingressa o registra't.

* Usuaris en línia

  • Dot Visitants: 6
  • Dot Ocult(s): 0
  • Dot Usuaris: 0

There aren't any users online.
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal