Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.
Benvingut al forum de Montgat.net !!

* Missatges recents

topic L'Ajuntament de Montgat impulsa un Consell de la Vila
[Noticias]
Admin
Novembre 09, 2018, 08:26:36 am
topic TRAMA ENREDADERA
[Fòrum General]
ccsx
Novembre 07, 2018, 10:25:49 pm
topic Que rediantre passa al Thalassa?
[Fòrum General]
Lluc
Novembre 07, 2018, 12:45:03 pm
topic CAQUITA
[Fòrum General]
udef
Novembre 01, 2018, 04:01:12 pm
topic Tarifa plana en el transporte público del Área Metropolitana de Barcelona
[Noticias]
Admin
Octubre 31, 2018, 08:19:42 am
Octubre 11, 2018, 10:35:27 am per Admin | Views: 646 | Comments: 0

La rambla del Turó del Mar de Montgat va acollir dissabte una nova edició de la Fira Turó. Els comerços locals van sortir de les seves botigues per un dia i van envair al carrer per donar-se a conèixer entre els veïns i veïnes.

Des de les deu del matí i fins a les nou de la nit, es van poder veure parades amb de tota mena de productes. Hi va haver, entre d’altres, una oferta variada de cerveses artesanals o peces de roba. A més, els botiguers van oferir una degustació de tapes i van animar els visitants a participar en un sorteig dels seus productes.

De manera paral·lela, la Fira Turó va organitzar un programa lúdic amb activitats per a tots els públics. Una de les propostes que va tenir més bona acollida entre els més petits va ser la participació d’un pintacares que va maquillar els n
...
Octubre 07, 2018, 08:59:46 pm per Admin | Views: 643 | Comments: 0

La CUP ha iniciat un procés participatiu d’assemblees territorials obertes.

L


La que correspon a la zona del Barcelonès Nord i el Baix Maresme es va celebrar divendres passat a la biblioteca Tirant Lo Blanc de Montgat.

A partir de les vuit del vespre, els assistents van poder escoltar els debats estratègics relacionats amb el present i el futur de Catalunya fora dels despatxos. Els temes que es van tractar estaven relacionats amb el clima polític actual i la situació que viu el Govern català. A l’acte hi van assistir Eulàlia Reguant i Jordi Escoda, com a representants del Secretariat Nacional.

Entre les grans qüestions que es van analitzar hi ha “la inacció del Govern, la verticalitat i opacitat de la presa de decisions als més alts nivells, la repress
...
Setembre 27, 2018, 08:34:27 am per Admin | Views: 860 | Comments: 0

El Ple ordinari de setembre previst per avui 27 de setembre de 2018 no se celebrarà degut a motius tècnics.

Per a la celebració d'un Ple és preceptiva l'assistència d'un secretari o secretària, funcionari amb habilitació de caràcter Estatal. Actualment està pendent de nomenar la persona que ha d'ocupar aquesta plaça per part de la Direcció General d'Administració Local. Tant bon punt s'ocupi la plaça de secretària, es convocarà el plenari de l'Ajuntament./Montgat.cat

 
Setembre 25, 2018, 02:04:05 pm per Admin | Views: 915 | Comments: 1

Un home que duia tatuatges amb simbologia nazi va agredir una parella, de 61 i 64 anys, per criticar Albert Rivera el passat 14 de setembre en una terrassa d’un bar cèntric del poble.

Des de RAC1, l’emissora que va avançar la notícia, també van explicar que un jutge està investigant l’agressor per un possible delicte de lesions lleus.

Segons la informació de RAC1, l’agressió es va produir quan una de les víctimes li estava explicant a l’altra la polèmica sobre les irregularitats del currículum del líder de Ciutadans. En aquell moment, l’agressor es va abraonar sobre l’home i va començar a colpejar-lo mentre l’insultava i l’amenaçava. La víctima va acabar amb contusions i amb el jersei i les ulleres trencades. La dona també va ser agredida quan, intentant aturar l’agressor, va rebre una empen
...
Setembre 25, 2018, 11:59:08 am per Admin | Views: 884 | Comments: 0

Can Ruti

Los terrenos de Badalona donde actualmente se asienta el Hospital Germans Trias correspondían, hasta principios de los años 1970, a una antigua finca llamada de Can Ruti. Este nombre es, a la vez, la evolución del apellido Urrutia, el de los primeros propietarios de los terrenos. De hecho, según la tradición popular, un miembro de esta familia descubrió la zona justo después del asedio de la guerra de 1714 y decidió quedarse en ella.
 

Años 1970, proyecto y construcción

En 1971, el Ayuntamiento cedió diez hectáreas de Can Ruti al Instituto Nacional de Previsión del Estado español, que aprobó construir una residencia sanitaria. Este tenía que ser el tercer gran hospital de la Seguridad
...
Setembre 21, 2018, 12:10:42 pm per Admin | Views: 877 | Comments: 0

Foto : CARLOS MONTAÑÉS

Es cantautor y acaba de editar su quinto trabajo, pero también es juez de paz en Montgat y vive de una empresa de pintura

Mauricio Bernal

Jordi Torrent es la tercera generación de una familia de pintores. Cierto. Jordi Torrent es juez de paz de Montgat desde hace 13 años. Incuestionable. Jordi Torrent es cantautor y ha editado cinco discos. Indiscutible. Jordi Torrent es poeta. Inequívoco. El poliedro, que en geometría es un sólido limitado por diversos polígonos, es el recurso retórico empleado para describir a las personas multifacéticas. Sea, pues. El poliédrico Jordi Torrent.

-A ver… ¿Con qué me quedo?

-La música. Yo soy músico. Regento esta empresa familiar que es la que me da d
...
Setembre 19, 2018, 11:28:11 am per Admin | Views: 1079 | Comments: 3

Esta noche frente al Casal de Avis han robado las cuatro ruedas de este coche nuevo de 1 año y nadie se ha enterado,que vigilancia hay en Montgat,no se ha contratado un nuevo jefe de la policia local?

Setembre 13, 2018, 08:23:28 am per Admin | Views: 1416 | Comments: 2

Un 'topo' dentro de la empresa entregó a la Policía un pen-drive que hizo estallar la 'operación Enredadera'


Aportó documentación y explicó que los investigados tenían un servidor informático oculto con los datos de sus operaciones.

Daniel Montero  @monteroblog
La investigación arrancó en junio de 2016 como una pequeña pesquisa sobre una empresa de tráfico y su relación con el pequeño ayuntamiento barcelonés de Montgat de Mar. Y terminó tres años después con una gran operación policial que se saldó con 36 detenidos -16 de ellos alcaldes y concejales- y registros en 44 ayuntamientos de toda la geografía española. Entre medias, se produjeron meses de pesquisas y una fecha clave. El 27 de julio de 2016. El día en el que un informante, un...
Setembre 09, 2018, 06:53:24 am per Admin | Views: 960 | Comments: 0

Montgat commemora Diada Nacional amb una ofrena floral al monument de l'11 de setembre.
El dimarts 11 de setembre tindrà lloc la tradicional ofrena floral de la Diada Nacional de Catalunya al monument de l'Onze de Setembre del turó de Montgat —situat al passeig Marítim—, que es va construir l'any 2001. L'acte s'ha programat a les 11 h del matí per evitar les hores de més calor. A partir de les 10 h les entitats del poble que ho vulguin podran dipositar les flors en unes carpes que hi haurà al passeig. Aquest dia es commemora cada any la darrera defensa de Barcelona l'any 1714, després de la Guerra de Successió (1701-1714).

L'acte de la Diada compta amb la participació del Consistori i la col·laboració de gairebé totes les entitats socials, cultur...
Setembre 07, 2018, 08:35:22 am per Admin | Views: 971 | Comments: 0

La platja de Montgat tornarà a viatjar en el temps dilluns per recrear el desembarcament al poble de les tropes de l’Aliança de la Haia el 22 d’agost de 1705.
El dia previ a la Diada, a partir de les vuit del vespre, veïns i entitats de Montgat simularan aquest episodi històric a la base del Turó de Montgat i a la platja de les Barques en una obra que explica els fets de forma teatralitzada. L’objectiu principal és recordar l’arribada al poble de les forces aliades.

L’acte, batejat com ‘Montgat 1705’, també inclourà la projecció d’un mapping sobre el Turó de Montgat -que evocarà la conquesta del castell de Montjuïc. Hi participaran embarcacions lleugeres, com barques o caiacs, i nedadors, que recrearan les unitats de desembarcament d'una esquadra, representada per vaixells d'època, fondejats
...
Pages: 1 [2] 3 4 5

* Cerca


* Informació d'usuari

 
 
Benvingut(da), Visitant. Per favor ingressa o registra't.

* Usuaris en línia

  • Dot Visitants: 10
  • Dot Ocult(s): 0
  • Dot Usuaris: 0

There aren't any users online.
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal