Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.
Benvingut al forum de Montgat.net !!

* Missatges recents

Juliol 26, 2018, 08:48:31 am per Admin | Views: 1067 | Comments: 0

Se abstuvieron en la elección del nuevo presidente, Josep Triadó, como medida de protesta contra la actual dirección comarcal
 
FEDE CEDÓ, Mataró

El nombramiento del nuevo presidente del Consell Comarcal del Maresme (CCM), Josep Triadó, será recordado como uno de los más convulsos de la historia política de la comarca, a causa de la fractura interna de PDeCAT, que se ensancha a cada paso con las constantes disputas entre las dos fracciones que en su día presentaron candidatura a la dirección comarcal. Tres de los consejeros –de la candidatura perdedora- decidieron abstenerse en la votación que debía proclamar en primera instancia, presidente del ente comarcal al alcalde Premià de Dalt.

La alcaldesa de S...
Juliol 20, 2018, 11:31:19 pm per Admin | Views: 1541 | Comments: 9

La concessió havia finalitzat feia mesos i l'Ajuntament ha fet els passos legals per cessar l'activitat i ha instat a la retirada de la instal·lació.

Abans de les 9 am d'aquest divendres 20 de juliol s'ha procedit a precintar les instal·lacions esportives del Malamar WakePark a Montgat. Aquestes instal·lacions estan ubicades en un terreny de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i, donat que havia acabat la concessió de la que gaudien, durant mesos l'Ajuntament ha seguit els passos legals necessaris per requerir-los que cessesin l'activitat i retiressin la instal·lació. Esgotats els terminis legals i observant la continuitat de l'activitat del Malamar, avui la Policia Local ha procedit al precinte de la instal·lació en presència de respresentants de l'AMB i dels serveis tècnics municipals.

L'Ajuntament de Montgat, però, té constància que algú ha trencat el precinte i persisteix l'activitat, per la qual cos...
Juliol 12, 2018, 08:17:43 am per Admin | Views: 1315 | Comments: 1

Aigües de Barcelona ha firmado con el Ayuntamiento de Montgat (Barcelona) y el Ayuntamiento de Sant Feliu de Llobregat (Barcelona) un protocolo para garantizar el suministro de agua a las personas que no lo puedan pagar por falta de recursos económicos, con el fin de afrontar la emergencia en el ámbito de la pobreza energética, según ha informado la compañía en un comunicado.

El director de Aigües de Barcelona, Ignacio Escudero, y el alcalde de Sant Feliu, Jordi San José, han suscrito este lunes el protocolo, que establece que la compañía deberá solicitar un informe de valoración de la situación de exclusión residencial a los servicios sociales del consistorio.

En caso de que los servicios sociales indiquen que se trata de una persona o de una unidad familiar vulnerable, la compañía de aguas le garantizar...
Juliol 11, 2018, 10:59:27 am per Admin | Views: 1100 | Comments: 0

PLE AJUNTAMENT DE MONTGAT 28/06/2018

Juliol 11, 2018, 08:45:31 am per Admin | Views: 1000 | Comments: 0

Publicada al butlletí oficial de la provincia la convocatoria de diferents línies d'ajuts i subvencions municipals del 2018
A partir d'avui, 6 de juliol, i fins el dia 5 d'agost poden presentar-se les sol·licituds de subvenció a l'OAC o electrònicament.

Les sol·licituds d'ajuts i subvencions s'hauran de presentar seguint les indicacions especificades en les bases reguladores i amb els models de formularis que trobareu al portal de tràmits de la web municipal.

Les línies de subvencions i ajuts convocades són les següents:

Subvencions a projectes de cooperació i solidaritat
Subvencions per a projectes d'entitats que tinguin el seu àmbit d'actuació dins d'Acció Social, polítiques de gènere i salut.   /Ayuntament de Montgat   
Subvencions a projectes educatius en el lleure i la gent gran.
Subvencions a activitats i projectes cultural
Subvencions per a l'organització d'activ...
Juliol 11, 2018, 08:34:28 am per Admin | Views: 1093 | Comments: 0

Imatge de la casa on s'ha dut a terme l'operació policial. Foto: Google Maps

La Policia Nacional ha dut a terme aquesta matinada un operatiu al camí dels Francesos de Tiana, concretament en una casa situada al número 65-67, per tràfic de drogues.
Clàudia Ramos Có, Tiana   |
 Segons ha pogut saber Línia Nord, els veïns de la urbanització han detectat, a primera hora del matí, la presència d'agents amb armes llargues davant la porta de l'habitatge. Fonts de l'Ajuntament han confirmat l’operatiu, com també ho ha fet la Policia Nacional. Les mateixes fonts policials, però, no han concretat si els detinguts serien una o dues persones.

Des del mateix Ajuntament expliquen que feia dos mesos que els agents estaven fent seguiment als llogaters de la casa i que col·laboraven amb ...
Juliol 09, 2018, 11:20:54 am per Admin | Views: 1646 | Comments: 5

 Ocupava la plaça en comissió de servei i ara haurà de tornar al seu destí d’origen, a Montgat

L’Ajuntament de Tiana ha decidit cessar de manera definitiva el cap de la Policia Local, Tomàs Cabrejas, per la seva vinculació amb el ‘cas Enredadera’ de presumptes irregularitats en la contractació de semàfors, radars i dispositius de seguretat i mobilitat a diversos municipis de l’estat espanyol.

Cabrejas ocupava el càrrec des de 2015, quan es va incorporar a l’Ajuntament de Tiana en comissió de servei i com a càrrec de confiança del govern municipal. Aquest encàrrec ha estat revocat i a partir d’aquest divendres l’agent s’haurà de reincorporar al seu destí d’origen, la Policia Local de Montgat, on durant el mandat 2011-2015 també va ser regidor de Seguretat./El Punt
Juliol 08, 2018, 01:51:30 pm per Admin | Views: 985 | Comments: 0

El consistori montgatí ha aprovat el projecte executiu d'arranjament del col·lector del carrer Bòbila i del carrer de la Rosella, que permetrà eliminar-ne el tram que actualment travessa la parcel·la privada del número 40 del carrer de la Rosella de Montgat i fer-lo passar pel carrer Bòbila.

Els treballs consistiran en la reparació i canvi de l'actual col·lector. A més, també es reposarà la calçada a la zona on es construeix el clavegueram nou i es posaran vorades amb rigoles als espais que en aquests moments no en tenen. Així mateix, es col·locaran senyals normatius de trànsit i de senyalització horitzontal, i es durà a terme el sanejament i construcció de la variant amb la nova xarxa de sanejament unitari. Les obres començaran durant l'estiu i tindran una durada aproximada de cinc setmanes./montgat.cat
Juliol 08, 2018, 08:17:27 am per Admin | Views: 1003 | Comments: 0

  La plataforma Salvem Montgat fa temps que s’oposa al projecte. Foto: Arxiu
Cinc dels set partits polítics amb representació a l’Ajuntament de Montgat rebutgen el Wavegarden, el complex de surf que s’havia de construir en uns terrenys de la Universitat de Barcelona ubicats al municipi.

Segons avança La Vanguardia, l’alcaldessa Rosa Funtané hauria admès dubtes en el plantejament del projecte, com molèsties als veïns, problemes de mobilitat o poc benefici econòmic per a la ciutat. Perquè tiri endavant, cal que l’Ajuntament modifiqui el pla urbanístic i atorgui la llicència. Pel que sembla, si no prospera l’aprovació municipal, el Wavegarden no serà una realitat.

El canvi d’opinió d’alguns grups, principalment d’ERC, fa molt difícil que el complex, de 48.500 metres quadrats, acabi instal·la...
Juliol 06, 2018, 07:51:40 pm per Admin | Views: 1257 | Comments: 1

Los tres radares "sacadineros" instalados en la N-II para obtener un millón en comisiones corruptas
 


Las protestas de los vecinos de Montgat (Barcelona) desembocaron en la 'Operación Enredadera' y en la detención del entonces concejal de Movilidad.


Sofía C. Rodríguez
Saltarse un semáforo en rojo supone una multa de 200 euros y la pérdida de cuatro puntos en el carnet de conducir. Normalmente, el importe íntegro se invierte en los proyectos de seguridad vial que decida el Ayuntamiento o la Comunidad Autónoma encargada del radar que haya detectado la infracción. Pero en la carretera de Camí Ral, en la localidad barcelonesa de Montgat, sólo 140 euros -un 70%- de cada una de estas sanciones h...
Pages: 1 2 [3] 4 5

* Cerca


* Informació d'usuari

 
 
Benvingut(da), Visitant. Per favor ingressa o registra't.

* Usuaris en línia

  • Dot Visitants: 12
  • Dot Ocult(s): 0
  • Dot Usuaris: 0

There aren't any users online.
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal