Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Autor Tema: Tendals i poca visibilitat per sortir del aparcament  (Llegit 3764 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Marc

  • Visitant
Tendals i poca visibilitat per sortir del aparcament
« el: Juny 02, 2016, 12:04:42 pm »
Benvolguts veïns,

Escric en el fòrum per fer-vos coneixedors de la lluita diària amb l'ajuntament i les autoritats que estem patint els veïns del bloc del Carrer Marina al costat del mític bar del poble "Las Palmeras".

Si algun cop hi heu anat haureu vist que al costat de la terrassa del bar hi ha una sortida de parking. Doncs bé, us convido a que si algún dia teniu curiositat per saber el que patim per sortir del parking i coincideix que és cap de setmana, ja que hi ha més moviment de cotxes, situeu-vos a la sortida del parking i, si està la zona d'estacionament de 30 mins plena i els bars tenen els tendals estesos veureu que és totalment impossible de saber si ve algun cotxe per ambdos costats de la carretera, cosa que fa que ens haguem de jugar el "físic" per sortir del parking.

Des de l'ajuntament i la policia se'ns ha comunicat que els papers de les terrasses estan en regla, cosa que mai hem posat en dubte ja que els propietaris tenen tant dret com nosaltres de fer negoci, però el que si que demanem és que s'instal·li algún tipus de mirall davant del aparcament per poder veure els vehícles, cosa que se'ns ha dit que no hi ha cap tipus de pressupost previst.

Sí que es cert que es va fer una intervenció suprimint una de les places de 30 mins annexes a la sortida del parking, cosa que segons el meu parer, no ha millorat la visibilitat en absolut.

Només estem demanant un mirall. A ningú ens agradaria que passes res mai, però si seguim així serà inevitable. Jo ja he tingut un parell d'ensurts i no soc l'únic.

En fi, gràcies per dedicar un minut per llegir el meu post.

Espero que algú del ajuntament o de la policia també ho llegeixi i faci el petit exercici que demano per a que realment s'adoni de que no ens queixem per vici.

Salut!

--

Estimados vecinos,

Escribo en el foro para haceros conocedores de la lucha diaria con el ayuntamiento y las autoridades que estamos sufriendo los vecinos del bloque de la Calle Marina junto al mítico bar del pueblo "Las Palmeras".

Si alguna vez habéis ido habréis visto que junto a la terraza del bar hay una salida de parking. Pues bien, os invito a que si algún día tenéis curiosidad por saber lo que sufrimos para salir del parking y coincide en que es fin de semana, ya que hay más movimiento de coches, situaros en la salida del parking y, si está la zona de estacionamiento de 30 mins llena y los bares tienen los toldos extendidos veréis que es totalmente imposible saber si viene algún coche por ambos lados de la carretera, lo que hace que nos tengamos que jugar el "físico" para salir del parking .

Desde el ayuntamiento y la policía nos ha comunicado que los papeles de las terrazas están en regla, lo que nunca hemos puesto en duda ya que los propietarios tienen tanto derecho como nosotros de hacer negocio, pero lo que si que pedimos es que se instale algún tipo de espejo delante del aparcamiento para poder ver los vehículos, lo que se nos ha dicho que no hay ningún tipo de presupuesto previsto.

Sí es cierto que se hizo una intervención suprimiendo una de las plazas de 30 mins anexas a la salida del parking, lo que en mi opinión, no ha mejorado la visibilidad en absoluto.

Sólo estamos pidiendo un espejo. A nadie nos gustaría que pasase nada nunca, pero si seguimos así será inevitable. Yo ya he tenido un par de sustos y no soy el único.

En fin, gracias por dedicar un minuto para leer mi post.

Espero que alguien del ayuntamiento o de la policía también lo lea y haga el pequeño ejercicio que pido para que realmente se dé cuenta de que no nos quejamos por vicio.

Saludos!

GERARDO

  • Visitant
Re:Tendals i poca visibilitat per sortir del aparcament
« Respondre #1 el: Juny 02, 2016, 01:09:18 pm »
Ostres! Doncs si es un pel preocupant.
Ara no tinc al cap les senyals  horitzontals de trànsit, al sortir del parking permet girar cap a l´esquerra, ( sentit Mataró ) ?

Se que hi ha una doble continua que molts conductors no en fan ni cas, els girs no permesos son un continu, ja sigui per aparcar, venint de sentit Mataró; com per desaparcar i anar sentit  Badalona.
Amb això si que considero que hauría d´haver un policía amagat amb la llibreta a punt, en pocs dies, la recaudació sería brutal!!!

Ànims !

Gerardo.

Marc

  • Visitant
Re:Tendals i poca visibilitat per sortir del aparcament
« Respondre #2 el: Juny 02, 2016, 02:24:56 pm »
Bones!

Doncs recentment també es va concedir que es pintés una línia discontínua per a poder entrar i sortir del parking en sentit Mataró.

Després d'haver asfaltat de nou la nacional, la doble contínua es va deixar en discontinua pel parking i ara, actualment, esta despintat degut a que es va fer un reompliment de ciment i no s'ha repintat.

El tema de policia amb la llibreta .. Si que es cert que es faria una gran caixa pero ens tatxarien de recaptadors cap amunt. No comentaré la jugada.

Gràcies per la resposta.

Salut

Marc

Matilde

  • Visitant
Re:Tendals i poca visibilitat per sortir del aparcament
« Respondre #3 el: Juny 02, 2016, 07:49:50 pm »
Doncs no solament és preocupant, sino que pot pasar una desgracia. No hem d'oblidar que al cap i a la fi és la carretera Nacional i ara que ja hem inaugurat l'estiu haurem de patir i força. La gent surt gairebé a les palpentes. Passen bicis, cotxes, persones de camí a la platja, etc. És necessari una actuació ja.

Gràcies,

Matilde

 
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal