Montgat.net

Notícies Montgat => Noticias => Missatge iniciat per: Admin en Juliol 14, 2021, 08:03:24 am

Títol: Arrenca la 17a edició del Concurs de Música Jove “Maresmusic”.
Publicat per: Admin en Juliol 14, 2021, 08:03:24 am
(https://www.montgat.cat/img/640-403-ADAPTA/dfe0c82b_8db0_4184_a314_395d8022b41b.jpg)La inscripció al concurs es podrà realitzar del 12 de juliol al 27 de setembre al web maresmusic.cat


Comença el Maresmusic 2021! El concert de finalistes es realitzarà el 13 de novembre a Montgat, reprenent les accions presencials. Aquest 2021 s'incorpora Tiana com a municipi organitzador. Maresmusic, el concurs de música jove organitzat pels ajuntaments de Cabrils, El Masnou, Montgat, Vilassar de Mar i Tiana, engega aquest 2021 recuperant l'activitat presencial i més activitat que mai a les xarxes socials. Al canal d'Instagram (@maresmusicmaresme) s'oferirà informació actualitzada, xerrades amb grups de música i professionals del sector i moltes sorpreses més. Maresmusic és més que un concurs, és una plataforma que ajuda als joves de la comarca amb recursos i eines per a la professionalització dels seus projectes musicals. Poden participar al Maresmusic aquells grups o solistes amb edats compreses entre els 16 i els 30 anys, on almenys un dels components estigui empadronat a un dels municipis organitzadors o algun municipi del Maresme. La inscripció al concurs es podrà realitzar del 12 de juliol al 27 de setembre al web www.maresmusic.cat des d'on es podran consultar les bases de participació.

El concert de finalistes es realitzarà el dissabte 13 de novembre a la Sala Pau Casals de Montgat

El concurs atorgarà els següent premis:


● Premi gravació audiovisual d'un concert en directe en un estudi o plató de TV o gravació d'un videoclip fora d'estudi valorat en 2.000€.
● Participació a una Fira Professional amb assessorament i acompanyament d'una empresa del sector per donar suport al “management”. Premi valorat en 500€.
• Contractació remunerada en un festival de música itinerant de Catalunya per valor de 400€.
• Premi de 500€ en material musical (deliberació votació popular).
• Premi local dirigit als grups participants residents a alguna de les poblacions organitzadores. Directament tenen accés a un premi a la millor proposta de cada municipi, encara que no sigui seleccionada per a la fase final. El premi consisteix en una actuació remunerada a les festes majors o cicle municipal de Cabrils, El Masnou, Vilassar de Mar, Montgat o Tiana, a la millor proposta presentada a la localitat.

La realització de les diferents fases del concurs i dels premis estaran subjectes a les mesures sanitàries per combatre la Covid-19.

Documentació


https://www.montgat.cat/documents/bases_concurs_de_musica_jove_maresmusic_2021.pdf