Montgat.net

Notícies Montgat => Noticias => Missatge iniciat per: Admin en De Març 09, 2019, 08:31:54 a. m.

Títol: Arxivada la querella per l’1-O contra l’alcaldessa Rosa Funtané
Publicat per: Admin en De Març 09, 2019, 08:31:54 a. m.
L’alcaldessa celebra l’arxivament de la causa. Foto: ERCL’alcaldessa, Rosa Funtané, ja no serà investigada pel cas del referèndum sobiranista de l’1 d’octubre de 2017.
(https://liniaxarxa.cat/linianord-barcelonesnord/wp-content/uploads/sites/61/linianord-barcelonesnord/noticies/mar%C3%A7_2019/RoF.jpg)La Fiscalia Provincial de Barcelona va notificar el cap de setmana a Funtané que les diligències d’investigació contra ella havien estat arxivades.

L’alcaldessa estava sent investigada per delictes de desobediència, prevaricació i/o malversació de cabals públics per l’organització del referèndum de l’1-O a Montgat. El decret de la Fiscalia va concloure que no es va poder acreditar la comissió d’aquests delictes i, per tant, van decidir arxivar la causa.

Funtané explica a Línia Nord que va rebre la notícia amb “molta il·lusió”, tot i que estava tranquil·la perquè tenia clar que “votar no és un delicte, en canvi colpejar la gent sí que ho és”. “Tinc la tranquil·litat que, ara que la causa ja està arxivada, ja no he de preocupar-m¡hi ni pensar-hi”, assenyala.

L’alcaldessa destaca que ara tot queda en mans del seu advocat, a qui ha agraït la feina feta, perquè no només va aconseguir que s’arxivés el seu cas, sinó també el de tots els alcaldes i alcaldesses que van ser citats a declarar a les mateixes dates.

“Senzillament és un acte de justícia. La injustícia era que estiguéssim investigats. No podien justificar per cap mena d’acció el que volien pretendre i acusar-nos d’una cosa que no és il·legal”, ressalta Funtané./Linia Nord
Títol: Re:Arxivada la querella per l’1-O contra l’alcaldessa Rosa Funtané
Publicat per: David en De Març 09, 2019, 02:24:53 p. m.
De su regidora y regidor en el caso Malamar... PUEDEN DECIR LO MISMO?????  Tic Tac Tic Tac
Títol: Re:Arxivada la querella per l’1-O contra l’alcaldessa Rosa Funtané
Publicat per: maria en De Març 15, 2019, 06:18:08 a. m.
La querella es un simple tramite, y eso ya se esperaba