Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Atenció: en aquest tema no s'han enviat missatges al menys des de 120 dies.
Encara que estiguis segur de que vols respondre, si us plau considera començar un nou tema.
Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: Admin
« el: Febrer 27, 2015, 08:06:20 am »

Comencen les obres a la carretera de Tiana, finançades per la Diputació

La part baixa de la carretera de Tiana, el tram que fa de frontera entre els municipis de Badalona i Montgat, comença aquesta setmana a arranjar-se després d'anys de queixes i denuncies dels veïns, que veien com el desgavell de cotxes aparcats i el mal estat de la vorera els obligava a circular pel mig de la calçada. Es dóna el cas que l'espai sense asfaltar i amb cotxes aparcats a sobre sense miraments és només la vorera que pertany al terme municipal de Badalona, perquè la banda de Montgat ja fa anys que està asfaltada, amb l'aparcament ordenat, arbrat i un espai de vorera destinat als vianants.

Les obres d'urbanització, finançades per la Diputació de Barcelona, permetran diferenciar una zona destinada a l'estacionament i una altra a la circulació de vianants per una vorera que fins ara ha estat sense asfaltar. També està previst implantar dos passos de vianants que garanteixin la continuïtat de l'itinerari, que en quest tram va des de l'N-II fins al lateral de l'autopista. D'aquesta forma també es vol garantir un itinerari de vianants continu, segur i accessible.

La regidora del districte I de Badalona, Mercè Rius (CiU), explica que des del districte feia anys que s'intentava trobar una solució al problema i que es recollien les queixes dels veïns de la zona, fet que corrobora Joana Reguill, presidenta de l'associació de veïns de Manresà, el barri badaloní al límit amb Montgat, que explica que feia anys que denunciaven el perill que representa haver de caminar pel mig de la carretera per una zona de pas on fins i tot hi ha parades d'autobús. “L'estat del carrer era lamentable i, quan plovia, l'acumulació de tolls i fang ja feien del tot impossible passar-hi”, descriu.

Reguill no entén perquè l'obra de la vorera de Montgat es va fer i, en canvi, per arranjar la de Badalona han hagut d'esperar tants anys. “Els veïns del Manresà paguem els nostres impostos a Badalona, però ens sentim molt abandonats”, explica.

Les obres que han començat aquesta setmana tindran una durada d'un mes. El cost dels treballs és de 54.000 euros./MARTA MEMBRIVES/El Punt
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal