Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Atenció: en aquest tema no s'han enviat missatges al menys des de 120 dies.
Encara que estiguis segur de que vols respondre, si us plau considera començar un nou tema.
Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: Admin
« el: Març 04, 2020, 07:57:03 am »

Campanya a la comarca d'un TITOL TRANSPORT INTEGRAL GRATUÏT.

Ens posem en contacte amb vostès per informar-vos que les assemblees locals que formen la Marea Pensionista del Maresme posem en marxa una campanya per aconseguir que els/las pensionistes i jubilats/des del Maresme disposin d'un TÍTOL DE TRANSPORT INTEGRAL GRATUÏT, per cobrir els desplaçaments que s'hagin de realitzar per motius de visites a especialistes, proves exploratòries, ingressos i atenció a familiars ingressats en centres hospitalaris que el CAT-SALUT ens té assignats obligatòriament en la nostra targeta sanitària. Aquest títol de “transport integral” haurà de cobrir tots els mitjans de transport públics necessaris des del seu domicili, fins als centres hospitalaris que tinguin assignats: Blanes, Calella, Mataró, Badalona i Barcelona.

Iniciarem aquesta campanya el dia 1 de març amb lliurament d'instàncies als 30 Ajuntaments del Maresme i a tots els grups polítics que en formen part d'ells, demanant-los-hi el seu suport i recolzament front a les administracions supra-municipals.

Paral·lelament es realitzarà una recollida massiva de firmes en totes les poblacions del Maresme per donar suport aquesta petició.

Un cop finalitzada la campanya, es farà la petició i lliurament d’aquestes signatures al Consell Comarcal del Maresme, a la Direcció de Transports de la Generalitat de Catalunya i al Parlament de Catalunya.

Preguem la màxima difusió.

Moltes gràcies.

Adjunt els envio els fitxers que contenen la nota de premsa de la campanya, les imatges que composen els flyers explicatiu i la fulla de recollida de firmes.

Atentament

Javier Albert
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal