Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Atenció: en aquest tema no s'han enviat missatges al menys des de 120 dies.
Encara que estiguis segur de que vols respondre, si us plau considera començar un nou tema.
Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: Admin
« el: De Febrer 27, 2021, 08:16:01 a. m. »

Aquesta setmana s'ha iniciat la campanya de vacunació contra la COVID-19 al CAP de Montgat.

L'Ajuntament informa que el CAP de Montgat ha iniciat aquesta setmana la campanya de vacunació contra la COVID-19 als veïns i veïnes de Montgat, començant pel grup 4 que inclou les persones amb gran dependència (grau III). Aquest grup també inclou la vacunació a les persones amb grau reconegut de dependència II i I que acudeixen a centres de dia, i progressivament a persones del programa d'atenció domiciliària de l'Atenció Primària (ATDOM) i a les persones de 80 anys o més.


Aquestes persones, de manera progressiva, podran rebre la vacuna Pfizer/BioNTech, sempre previ avís per part dels professionals del Centre d'Atenció Primària de Montgat. És per aquest motiu, que des del CAP  es demana que les persones que pertanyen a aquests grups estiguin atentes al telèfon i evitin ocupar les línies demanant informació sobre la vacunació, ja que sempre serà el CAP el que es posi en contacte amb els veïns i veïnes.


La campanya vacunal contra la COVID-19 continuarà ampliant-se de manera progressiva, tot depenent de la disponibilitat i de la quantitat de vacunes rebudes al centre. Al Canal Salut del Departament de Salut trobareu la resposta a les preguntes més freqüents, així com el Pla de vacunació contra la COVID-19 a Catalunya per a la ciutadania. Cliqueu aquí ..https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/v/vacuna-covid-19/       
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal