Montgat.net

Notícies Montgat => Noticias => Missatge iniciat per: Admin en De Febrer 27, 2021, 08:16:01 a. m.

Títol: Comença la Campanya de vacunació contra la COVID-19 a Montgat
Publicat per: Admin en De Febrer 27, 2021, 08:16:01 a. m.
(https://pbs.twimg.com/media/EvNzo9BXUAI5Xe8?format=jpg&name=small)Aquesta setmana s'ha iniciat la campanya de vacunació contra la COVID-19 al CAP de Montgat.

L'Ajuntament informa que el CAP de Montgat ha iniciat aquesta setmana la campanya de vacunació contra la COVID-19 als veïns i veïnes de Montgat, començant pel grup 4 que inclou les persones amb gran dependència (grau III). Aquest grup també inclou la vacunació a les persones amb grau reconegut de dependència II i I que acudeixen a centres de dia, i progressivament a persones del programa d'atenció domiciliària de l'Atenció Primària (ATDOM) i a les persones de 80 anys o més.
(https://www.montgat.cat/img/640-403-ADAPTA/cap_montgat_foto_bsa_cat_300x199.jpg)

Aquestes persones, de manera progressiva, podran rebre la vacuna Pfizer/BioNTech, sempre previ avís per part dels professionals del Centre d'Atenció Primària de Montgat. És per aquest motiu, que des del CAP  es demana que les persones que pertanyen a aquests grups estiguin atentes al telèfon i evitin ocupar les línies demanant informació sobre la vacunació, ja que sempre serà el CAP el que es posi en contacte amb els veïns i veïnes.


La campanya vacunal contra la COVID-19 continuarà ampliant-se de manera progressiva, tot depenent de la disponibilitat i de la quantitat de vacunes rebudes al centre. Al Canal Salut del Departament de Salut trobareu la resposta a les preguntes més freqüents, així com el Pla de vacunació contra la COVID-19 a Catalunya per a la ciutadania. Cliqueu aquí ..https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/v/vacuna-covid-19/ (ftp://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/v/vacuna-covid-19/)