Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Atenció: en aquest tema no s'han enviat missatges al menys des de 120 dies.
Encara que estiguis segur de que vols respondre, si us plau considera començar un nou tema.
Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: Admin
« el: Març 14, 2020, 07:41:37 am »

A  partir de dilluns 16 de març l'atenció ciutadana a l'OAC i a Serveis Socials es farà únicament per telèfon i per mitjans telemàtics.


A partir de dilluns 16 de març i per tal de prevenir l'augment de la corba de transmissió davant la situació d'emergència derivada de la pandèmia COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i les recomanacions genèriques de les diferents administracions supramunicipals, l'atenció a la ciutadania des de l'OAC i de Serveis Socials es farà únicament per telèfon i per mitjans telemàtics.


Recordar que des del Portal de Tràmits del Web municipal es poden realitzar els tràmits i gestions més comuns online https://tramits.montgat.cat/Ciutadania/


Tanmateix, recordar que des del 13 de març i per un període de 14 dies, tal i com recull la Resolució de l'alcaldia de data 12 de març https://tauler.seu.cat/pagDetall.do?idEdicte=243369&idens=812650006 , totes les oficines municipals estaran tancades al públic i s'estableix  atenció telefònica directe amb la ciutadania  a través de les línies d'atenció telefònica següents:

OAC-  telèfon 934694900
Serveis Socials-  telèfon 934690808
Policia Local-  telèfon 934690707

Us informarem puntualment de l'evolució de les mesures de prevenció que es prenguin i del restabliment del servei d'atenció presencial./Montgat.cat
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal