Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Respondre al missatge

Nom:
Correu:
Assumpte:
Icona del missatge:

Verificació:
Escriu les lletres mostrades al dibuix
/

Escriu les lletres mostrades al dibuix:
Escriu montgat a la casella següent:

Pel bé de tots modera els teus comentaris.
Qualsevol missatge o comentari que contingui violència implícita o explícita pot ser eliminat sense previ avís


Sumari de Temes

Publicat per: carme
« el: Maig 09, 2015, 11:22:04 pm »

Més incompliments per part d'ICV-Montgat, després de haver  vulnerat tots els pactes amb EUiA, ICV, hi torna.  L'última ha estat utilitzar les sigles d'EUiA a la seva campanya electoral.  Han penjat propaganda electoral (pancartes) amb les sigles que no poden utilitzar. 
Embolica que fa fort.
Publicat per: Admin
« el: Maig 08, 2015, 12:14:46 pm »

Us comuniquem que EUiA no es presenta a les eleccions municipals a la localitat de Montgat.
La manca de flexibilitat dels integrants d’ICV han fet impossible arribar a acords.

Les dues formacions (EUiA i ICV) tenim el pacte a nivell central que a on es impossible la concurrència a les eleccions en coalició, ICV es presentarà en solitari i amb les seves sigles exclusivament.
Fent més evident la manca d’ètica i respecte per els socis de coalició, ICV a Montgat ha incomplit el pacte i va presentar, a la Junta electoral, la seva candidatura amb les sigles de la coalició.
Creient impossible una actitud d’aquesta mena, a EUiA, ens varem adonar del fet massa tard per impugnar o modificar la papereta.  Estàvem fora e plaç.
Hem de dir que de les 15 o 17 localitats on ICV es presenta en solitari, nomes a Montgat s’ha donat aquesta situació.  A tot arreu s’ha respectat escrupolosament el pacte.
Una vegada més, els integrants d’ICV a Montgat fan” trampes” i  demostren la seva prepotència i la poca d’honestedat i respecte que es deu a les altres formacions politiques.
Si amb aquells que la seva formació (ICV) forma coalició electoral des de fa molts anys (EUiA) es comporten d’aquesta manera, enganyant i apropiant-se indegudament de les sigles,  que no faran a l’hora de prometre i acomplir les seves promeses electorals als desconeguts i desconegudes a qui demanen el vot.
Vosaltres mateixos.
 
Carme Figuerola
Coordinadora EUiA- Montgat
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal